Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak prakticky vybavit kuchyni: Co by vám v ní rozhodně nemělo chybět?

Patrik Poula 26.1. 08:34
Já jsem nechal zařízení kuchyně na manželce a nemluvil jsem jí do toho. Ona v ní bude vařit, tak mě je vcelku jedno, jestli tam bude mít modrou, zelenou, nebo růžovou kuchyňskou linku. Hlavně, když budu mít teplý oběd a alespoň občas i večeři :-) . Kuchyň si nakonec vybrala z https://www.hmnabytek.cz/kuchyne/ a pak mi dala objednávku zaplatit :-D . Tak je to u nás pořád. Ona nakupuje a já platím :-D .

Tchyně zestárla a potřebuje pomoc. Mnohé snachy neví, co si počít

Danka Rotyková 25.1. 09:45
Článek je ze života, ale jedno tam chybí. Občas se nemusí jednat jen o tchýni, ale naopak o vlastní matku. Znám nejeden případ, kdy to bylo naopak. Je to smutné, když starý člověk potřebuje pomoc druhých a přitom se k nim chová špatně. Já v tom vidím bezmoc a vztek. Ono stáří opravdu není pro sraby. Nechtěla bych nikoho kritizovat, každý máme ten život jiný.

Jak dobýt Anglii – část II.

Vladislava Dejmková 25.1. 09:38
Mám také zážitek z Toweru. Zmožená prohlídkou jsem klesla na první volnou lavičku a doplňovala síly konzumací sendviče. Až do chvíle, kdy přišel manžel a říkal mi: Víš, že sedíš u popravčího místa?

Předpověď na ÚNOR podle znamení zvěrokruhu

Daniela Řeřichová 25.1. 08:36
Díky za pozitivní únorovou předpověď.

Mé stopy

Daniela Řeřichová 25.1. 07:22
Moc hezké, díky.

Marta - dva rozhovory

Daniela Řeřichová 24.1. 14:39
Vlaďko, moc se mi líbí, jak jsou do příběhu integrovány autentické detaily současnosti, a jak se ti daří udržet napětí.

Lednová procházka pražským Vítkovem

Vladislava Dejmková 24.1. 12:39
Zajímavé fotky, mnoho se změnilo od doby, kdy jsem byla i já v těchto místech.

Chochloma

Irena Mertová 24.1. 11:16
To je moc zajímavé. Znám - kdysi z výlohy prodejny ruského zboží Čajka , ale jak se barevné předměty vyrábějí, jsem nevěděla...

Zimní kozačky nikdy nevycházejí z módy

Olga Škopánová 24.1. 08:40
Na těch vysokých podpadcích bych se přizabila.

Sladkobol

Hana Šimková 24.1. 08:25
Tak sladkobol je bez obrázku. Asi si ho nezaslouží.

Dnešní den (na 50 slov)

Daniela Řeřichová 24.1. 08:13
Demižon dobrého destilátu denně dodá dost důvodů dotvořit důležité dílo.

Jak dobýt Anglii - část I.

Hana Řezáčová 23.1. 11:08
Těším se na pokračování!

Láskyplný ageismus. Doba covidová rozjela tento podivný jev

Daniela Řeřichová 23.1. 10:42
Zajímavý článek; já osobně jsem se s tímto jevem nesetkala.

Mám ráda kuchařské knihy- díl LXIV

Daniela Řeřichová 23.1. 08:50
Dano, díky, to bych se nechala pozvat. ☺ Krůtí závitky se špenátem si kopíruji, recept vypadá zajímavě.

Ministerstvo zdravotnictví upravilo centrální rezervační systém

Milan Pepo 22.1. 21:54
Já tomu systému tedy jako rozumím, ale stejně si myslím, jestli by to nešlo zařadit do programu distančního studia Univerzity třetího věku. Možná tak v délce dvou, tří semestrů. On ten rok a půl bude možná doba, než na vás dojde řada a pokud do té doby člověk nezemře tak alespoň získá diplom.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.