Přehled posledních diskuzních příspěvků
BISOP: Naočkujeme-li milion nejstarších občanů, snížíme počet úmrtí na covid-19 o 70 procent
Rostislav Mraček 11.1. 19:19
Tak to jsem ještě neslyšel: Laboratoř veřejných politik. Čím vším se dá báječně živit!
Doteky jsou pro někoho léčivé, pro jiného otravné
Jana Šenbergerová 11.1. 15:43
Pěkný článek. Jen proto, že jsem bývala netýkavka a u nás doma nebylo zvykem projevovat si sympatie dotýkáním, chápu dnes lidi, kteří to tak mají. Moje tchýně, které jsem nepadla do oka, měla ve zvyku na veřejnosti mě objímat a líbat, když u toho bylo obecenstvo. V soukromí byla jedůvka. Přesto právě ona byla člověkem, který mi usnadnil pochopení, že jsem člověk "dotykový". Neznám materiál vhodnější k dotýkání, než je lidská kůže. Děti, kterých se nikdo láskyplně nedotýká, mívají v dospělosti řadu psychických problémů.
Fotoreportáž: Už bylo načase
Daniela Řeřichová 11.1. 11:04
Pěkná fotovycházka, zavanul na mne čerstvý vzduch, díky.
Příběh na 50 slov: Vůně života I
Marie Ženatová 11.1. 10:09
Moc děkuji za těch nádherných a skutečně výstižných padesát slov *
Dopis panu Wolkerovi
Daniela Řeřichová 10.1. 13:37
Paní Julie, moc hezká reflexe na Jiřího Wolkera, 3. ledna bylo datum jeho úmrtí. Recitovala jsem kdysi jeho verše a jezdívala jako začínající autorka na literární přehlídku Wolkerův Prostějov. Dopisy píšu a dostávám dodneška. Vážím si zejména těch od pamětníků, kde se moudrý obsah snoubí s krásným rukopisem. Doba se zrychlila, a tím i komunikace. Někdy ke prospěchu, někdy ke škodě.
Hradecké parky - Jiráskovy sady
Věra Ježková 10.1. 11:34
Všechny vaše hradecké reportáže jsou velmi hezké a zajímavé.
Chůze jako vášeň. Paní Eva Trojánková našlapala loni téměř dva tisíce kilometrů
Daniela Řeřichová 10.1. 11:14
Děkuji za zajímavý rozhovor a setkání s inspirativní osobností. Smekám pomyslný klobouk před zdatností paní Evy. Chůze je úžasná, bohužel s některými zdravotními potížemi už je každý rok znát. Přeji mnoho dalších hezkých zážitků!
Učitelka se dnes klidně může vdát
Zuzana Pivcová 10.1. 09:49
To mě velmi zaujalo, nařízení pro učitelky, ale i pro rodiče. Vím jen, že se učitelky nevdávaly (viz třeba Boženka ve filmu Škola - základ života). Každopádně rodiče měli ze školy respekt, protože vzdělání bylo něco, co si považovali a co každý neměl. Nedovedu si skutečně představit, že bych měla dnes učit, třebaže bych byla mladší. Myslím, že jsou mezi školami velké rozdíly, ale celkově doba školství nenahrává. Díky, Julko.
Bartolomějské návrší v Kolíně
Hana Nováková 10.1. 08:56
Věrko, věřím, že se vám výlet zdařil, protože nejen na parkánech je krásně, těším se, až se tam budu moci vypravit na jaře. Jsem ráda, že jste se zmínila o znovu obnovené historické části mého rodného města Kolína.
Letní scénu Divadla Ungelt letos zahájí Slepice na zádech s manželi Dykovými
Daniela Řeřichová 9.1. 11:38
Těším se na nové skvělé tituly skvělého divadla a přeji Zlom vaz!
Jak jsem nedošel do Assisi a Říma
Daniela Řeřichová 9.1. 11:06
Hezký článek a určitě i zajímavý cestopis. Tak ať je letošní rok příznivější nejen pro putování.
Rondo o touze
Zuzana Pivcová 9.1. 09:30
Krásné, někdy člověk ve své touze na splněné sny nedosáhne. Ale anděl je s námi stále, i když se nedá "chytit". Děkuji.
Zkazil jsi mi život. Verbální agresivita je jev častý a nebezpečný
Martin Vrba 9.1. 09:03
Ovšem existují i výčitky, které jsou pravdivé: Já jsem se například hodně spravil až za těhotenství manželky. Tedy kvůli ní a dětem. :)
Ladovská zima začala u nás právě dnes
Anna Potůčková 8.1. 13:37
Ano ta bílá studená nadýchaná peřina ze sněhových vloček umí krajinu moc zkrášlit. Doufejme, že to není letos první a zároven poslední sníh.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.