Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ladovská zima začala u nás právě dnes

Anna Potůčková 8.1. 13:37
Ano ta bílá studená nadýchaná peřina ze sněhových vloček umí krajinu moc zkrášlit. Doufejme, že to není letos první a zároven poslední sníh.

Do očkování proti nemoci covid-19 se senioři moc nehrnou, řada z nich narychlo vyvíjeným vakcínám nevěří

Martin Vrba 8.1. 10:48
Já jen tedy jen krátce a jasně, abych nezdržoval frontu. Když mi portál pro aktivní důchodce zařídí okamžitě očkování, tak hned naklušu na gumách kamkoli. Mám cukrovku, léčím si vysoký tlak (obojí kompenzováno) je mi přes 65 a mám i stále smysl pro humor a bydlím v Praze. Už se mám obouvat? :)

Britney má narozeniny

Zuzana Pivcová 8.1. 09:16
Je to hezká a už od pohledu milá fenečka, které přeji ještě co nejdelší radostný psí život. A pánovi zase lidský. Děkuji.

Hlazení duše 2021

Helena Votíková 8.1. 08:31
Pro mne je momentálně pohlazením po duši poletující sníh. Dočkala jsem se. I když asi na okraji Prahy dlouho nevydrží, je tu... A mimochodem, ilustační foto je víc než lehce provokující :-)

I když

Hana Šimková 8.1. 08:07
Jako vždy opět krásné

Momenty, kdy by se člověk nejraději propadl sedm sáhů pod zem

Hana Nováková 7.1. 13:42
Život tvoří tyto situace a to bez rozdílu, zda jsou zrovna příhodné či ne a jak se budeme cítit. Krásně napsané, zasmála jsem se. Díky za příspěvek

Účesy, které se zdají být obyčejné. Sluší však i dámám ve věku nad šedesát

Daniela Řeřichová 7.1. 12:11
Inspirativní účesy jsou slušivé, ale myslím, že právě tyto vyžadují pravidelnou údržbu a kvalitní vlasy.

Cesty

Věra Ježková 7.1. 09:41
Hani, díky za hezké zamyšlení. Cesty mám ráda celý život. Nedávno jsem si začala vyhledávat fotky cest pro článek.

Česká (k)očkovaná

Hana Šimková 7.1. 07:50
Paní Procházkové je mi líto a také je mi líto, že některé děti snad čekají až nás staré, virus skolí. Informovanost o očkování je opravdu prabídná a myslím, že než se toho dočkáme, budeme promoření všichni s větším, či katastrofálním výsledkem.

Milada Halačová: U seniorů nad 70 let se až pětinásobně zvyšuje výskyt nežádoucích účinků léčiv

Lenka Kočandrlová 6.1. 12:53
Naskakuje mi husí kůže při představě,že bych vůbec měla brát jakákoliv chemická svinstva! Nevzala jsem desítky let žádný lék,asi tak jednou za tři roky valetol,když mi hodně bolela hlava. Takové ty škatulky pondělí až neděle,ráno-v poledne-večer narvané prášky,fuj,nikdy!!!!

Po smrti manžela čekalo na rodinu roční martyrium kolem nevelkého dědictví

Lenka Kočandrlová 6.1. 12:21
Zdá se mi to divné,jak dlouho by trvalo,kdyby zesnulý měl kdovíjaký majetek??? Zařizovala jsem před 13 lety pohřeb a poslední věci kolegyně - neměla nikoho,kdo by se toho ujal,a byly tam všelijaké požadavky,i v cizině se vyřizovalo,a přesto to netrvalo ani půl roku,asi záleží na činnosti notáře.

Hradecké parky - Šimkovy sady

Margita Melegova 6.1. 11:22
Z Hradce znam jen nadrazi kde jsem se objevila ciste nahodou a uplne nechtene. V Praze na hlavnim nadrazi jsem na posledni chvili dobehla na peron ze ktereho jsem mela odjizdet, v tu dobu tam probihala bitka nasich barevnych a pruvodci, nas kteri jsme se pokouseli dostat ke svemu vlaku natlacil do uz rozjizdejiciho se rychliku a zavrel dvere. Nez jsem v soku pochopila ze nejedu kam potrebuji mela jsem Prahu hodne daleko, pani ktera sedela vedle mne rika, ze at vystoupim v Hradci, ze urcite mym smerem neco pojede. Na svoj vlak jsem cekala dlouho, v tu dobu nebyl takovy provoz na draze jako dnes, ale kdyz mne chce manzel skadlit tak se zepta jestli nemam namireno do Hradce. Podle fotek a vypraveni moji zname, ktera tam zila je Hradec velice pekne mesto.

Ztracená zima

Jana Šenbergerová 6.1. 08:37
Toť otázka, Dano. Dnes je u nás opravdu leden. Jak dlouho, ale?

Vždyť je to jen čistá špína

Jana Šenbergerová 6.1. 08:35
Čistá špína je hezký protimluv. S tím, o čem píšete, mám bohaté zkušenosti celý život. Když se ještě nosily věci do čistírny, vždycky se mi povedlo zajistit, aby tam brzy musely zas. Bavlněná trička a skvrny od oleje, to je moje specialita dodnes. V této oblasti máme určitě všichni bohaté zkušenosti. Dědova mísa mě od dětství naplňovala smutkem. Vždycky jsem z ní vnímala neúctu ke stáří, ale nakonec jsem měla radost, že syn pochopil. Vlastně také oxymóron. Zajímavé propojení prózy s poezií.

Viděl jste, pane?

Zdenka Soukupová 5.1. 13:15
Ano, Hanko, je to tak. Ale mám trochu obavu, abychom pak nedopadly jako v tom vtipu: Říká manžel manželce: když už vám zavřeli ty kadeřnictví a kosmetiky, tak alespoň nesundávej tu roušku!

Nadporučík Milan

Daniela Řeřichová 5.1. 11:04
Hezká vzpomínka, také by mě zajímal jeho další osud.

Chci si život užít. To je věta, která rozděluje generace

Antonín Nebuželský 5.1. 10:13
Pravdivý článek.Mohl bych připojit podobné poznatky,ale nechám to do ,případné,diskuze.

Oblíbená a kupodivu i léčivá pokojovka

Anna Potůčková 5.1. 09:26
Rostlinku vůbec neznám, natož abych znala její léčebné účinky. Díky Dano za další info do mé mozkovny :-)

Pár slov o víře

Jaroslav Kolín 4.1. 09:28
Pěkné a podnětné, zvlášť v dnešní době. Jen malá faktická poznámka: Dante není pochován ve Florencii (tam je jen kenotaf), ale v Ravenně. Florencie o jeho ostatky už léta marně usiluje.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.