Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pár slov o víře

Jaroslav Kolín 4.1. 09:28
Pěkné a podnětné, zvlášť v dnešní době. Jen malá faktická poznámka: Dante není pochován ve Florencii (tam je jen kenotaf), ale v Ravenně. Florencie o jeho ostatky už léta marně usiluje.

Z obyčejné či staré komody se dá udělat umělecké dílo. Stačí umět trochu malovat

Martin Vrba 4.1. 08:22
Ano taková skříňka, jako je například na obrázku v první řadě ta zelená nalevo s tygry by určitě dadala konečně ten správný šmrnc mému, jinak pěknému, ale strohému bílému pokoji s moderním nábytkem z obchodního domu IKEA. Dal bych na ní velkou barevnou televizi, a když bych televizi vypnul, tak bych nebědoval nad černobílým světem a ponořil se do snů – do toho zeleného pralesa na té skříňce.

Marta - dovolená s andělem

Jitka Hašková 3.1. 18:25
Na obrázku je vchod do hradu Valdštejn. Článek jsem nečetla, je pro mě moc dlouhý.

Jak letos vychází státní svátky, jarní a podzimní prázdniny?

Martin Vrba 3.1. 14:34
Hádanka: Jaké číslo a jméno na dresu má ten neviditelný smrtící hráč, který dětem přidává volné dny, kdy nemusí do školy a „učí“ se jen na dálku, ale nikdo ho z dětí a rodičů za to nemá vůbec rád a děda s babičkou ho přímo nenávidí až k smrti?

Jak jsem prožil Silvestra

Daniela Řeřichová 3.1. 11:42
Rozumím Vám, také mi moc chybí divadlo a kultura vůbec. Ale program na poslední den v roce jste si zvolil povznášející, sváteční.

Malé nepozornosti

Hana Šimková 3.1. 09:13
To je fajn, akorát nevím, co to jsou valšské ořechy. Že by opět nepozornost? Omlouvám se předem.

Optimisté žijí déle

Věra Ježková 3.1. 09:08
Jano, tu knížku mám doma. Dokonce jsem si v ní zaškrtávala zeleným zvýrazňovačem. Splňuji většinu tebou uvedených „bodů“. Přesto nejsem optimista, ale realista. Nikoliv pesimista.

Novoročně

Zuzana Pivcová 3.1. 09:05
Moc hezké rozjímání, potěšilo mě a tak nějak pěkně uklidnilo. Díky, Jituš.

I zvířata mají deprese. Trápení může způsobit zdánlivá maličkost

Martin Vrba 2.1. 22:35
Jo – to jsou starosti, 50. léta na vás, v půl páté šlapat 10 km jaro – zima na kole a v 6 hodin už nástup v montérkách u soustruhu v Kolbence s termoskou s bílým kafem a krajíčkem chleba se sádlem na celý den a plnit plán ve šroubárně minimálně na 120% a starosti o psí deprese byste nechali určitě jen navoněným paničkám zazobaných kapitalistů z vólstrýtu . A smutné psí oči by jste upínali jen vy sami na kalendář, kdy už bude den branosti.:)

Jak na Nový rok ...

Daniela Řeřichová 2.1. 12:45
Nádhera, pohlazení na duši. Děkuji, Eleno, za krásné záběry přírody, která je pro mne vždy nadějí v lepší příští.

Obyčejnosti našeho života

Daniela Řeřichová 2.1. 11:16
Děkuji za článek, s nímž velmi souzním. Psaní je dobrá terapie, navíc připomínání si pozitivních, i velmi drobných jevů, se využívá i v psychologickém poradenství.

PF 2021

Daniela Řeřichová 2.1. 10:18
Připojuji se s přáním vybalancování dobrých a složitějších stránek života.

Nový rok začíná dobrým skutkem

Daniela Řeřichová 2.1. 10:15
Děkuji za sympatickou výzvu, k níž se ráda připojím. Dětský úsměv za to určitě stojí. Dcera učila v autistické třídě, rodiny těchto dětí to mají těžké. Film Rain Man sice pomohl trochu ukázat na tuto problematiku, ale realita je jinde. Děkuji všem, co pomáhají.

Silvestrovská 2020

Daniela Řeřichová 2.1. 07:24
Pěkná historická fotografie.

Nový rok je čas největšího odkládání slibů a závazků

Danka Rotyková 1.1. 13:57
Nic neodkládám, žádné předsevzetí jsem neměla. Jedno mám vlastně po celý život, ani už jej nevnímám - být ke všem lidem shovívavá, spravedlivá a milá, aby měli důvod se na mne usmívat. Protože hlavně to potřebujeme.

Novoroční bilancování a výhledy

Irena Mertová 1.1. 09:37
Věro, je to tak, jsme unavení, snad jen si přát, "aby hůř nebylo", jak je to v nějaké písničce. Já osobně se těším hlavně na jaro, to přece jen vylepší náladu. A během roku nějaký obrat k lepšímu doufám bude. Přeji hodně zdraví a dobrou mysl :-)

Nový rok se hlásí

Marie Doušová 1.1. 08:26
Hano , takto vtipně a krásně přivítat Nový rok 2021 jsem přečetla jedním dechem. Jste úžasná a velmi ráda si vždy přečtu vaše krátké a vtipné článečky.Dík.....

Štěpánská procházka

Marie Novotná 1.1. 07:29
I když tentokrát Zlaté Hory nejsou zlaté, jsou krásné za každého počasí. S Pavlem jste nam to hezky nafotili a představili. Procházka se povedla a článek k tomu též. Lípy vypadají mladě, určitě obrostou a budou z nich,, naši velikáni.".Děkuji.

Vzpomínka: Čas silvestrovských radovánek

Daniela Řeřichová 31.12. 13:35
Ivanko, moc děkuji za přízeň a těším se na setkání v lepším roce. Myslím při čtení Vašich článků, že jsme podobné krevní skupiny.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.