Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sestavte si svůj seznam důvodů, proč se těšit na nový rok

Daniela Řeřichová 31.12. 11:30
Optimistický článek. Dle vložených příspěvků zde na íčku usuzuji, že asi každý má své individuální důvody, proč se těšit na nový rok. Nerada kritizuji, ale ta nepřirozená, reklamní fotografie se mi nelíbí.

Fotoreportáž: Tak to prostě je.

Zuzana Pivcová 31.12. 11:22
Milá Naďo, jsem ráda, že jsi právě taková, jaká jsi. Patřím k těm, kteří ztráty milých zvířátek (z lidí už mám jen sestru) nesou velmi těžko, takže s Tebou soucítím. Budu se s Tebou těšit na hezké dny, které také přijdou. Neber to, prosím, jako planou útěchu.

Dýchněte si, pane řidiči! Začalo to vynálezem na Silvestra 1938

JAN CHRASTIL 31.12. 11:16
31. prosince 1938 není před 75 lety ale před 82. lety.

Modlitba Thomase Mora

Martina Růžičková 31.12. 09:04
Děkuji a přeji vše dobré v novém roce.

Saša, naše nová přítelkyně

Zuzana Pivcová 31.12. 09:02
Soňo, jsi skvělá. Ráda bych zatřepala noční oblohou, aby Ti sem napadala spousta hvězd.

Pro radost

Věra Ježková 31.12. 07:49
Milá Zuzko, děkuji ti za krásné přání a za přátelství, které mi letos moc pomáhalo. Přeji ti dobrý nový rok. ♥ ♥ ♥

Jak jsem poslouchala Beethovenovu Měsíční sonátu

Zuzana Pivcová 30.12. 18:11
Hudbu včetně Beethovena kdykoliv, nejen o vánocích. Dokáže mi dělat svátečním každý den. Děkuji.

Celiakie – 5 nejčastějších chyb, které se vám nemusí vyplatit

Dana Divišová 30.12. 12:33
Moje dcera v mládí neustále marodila. Vadilo jí to hlavně v práci. Byla od dětství alergik. Měla štěstí, že se dostala až na imunologii, kde jí udělali testy na celialii a biopsii. Od té doby drží poctivě dietu. A za celou dobu téměř dvaceti let měla snad jen rýmu. Má dvě zdravé děti, které by možná neměla, protože tato nemoc má vliv i na průběh těhotenství..

Co nového jsem vařila v letošním roce?

Zuzana Pivcová 30.12. 09:17
Už samy obrázky jsou lákavé, ne nadarmo se říká, že se jí i očima. Asi by mi chutnalo vše. Děkuji.

Do středověku můžete jet lodí – Tossa de Mar

Zuzana Pivcová 30.12. 08:50
Musí tam být krásně. Jen jednou jsem váhala, zda španělskou dovolenou, nakonec jsem zvolila Řecko. Teď už se tam nepodívám, ale každý Váš příspěvek uvítám.

sextina o samotě

Zuzana Pivcová 30.12. 08:48
Ráda bych se usmívala, ale moc mi to nejde. Díky za sdílený pocit.

Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?

Daniela Řeřichová 30.12. 07:15
Děkuji redakci za mimořádnou tvůrčí a logistickou energii, kterou vkládá do portálu i60, abychom se zde mohli setkávat, sdělovat své zážitky a zkušenosti a radovat se z článků a fotografií. Přeji celému redakčnímu týmu hodně radosti ze zpětné vazby nás, čtenářů. Gratuluji vítězům v poslední fotosoutěži E. Murasové, Z. Kroulíkové a B. Gajdošovi. Gratuluji oceněným blogařům, gratuluji k Počinu roku a velké blahopřání směřuje k Věře Ježkové-íčkařce roku. Děkuji za milé ocenění Nováček roku. Íčko se pro mne v poslední době stalo každodenní součástí života a našla jsem zde mnoho spřízněných duší. Děkuji všem!

Jak pověsit obraz, aby působil co nejlépe

Martin Vrba 29.12. 14:51
Pokud člověk nemá doma ani jediný obraz, tak mu sice odpadne řešit jakýkoli oříšek s jeho umístěním, ale nezabrání mu to, se pod něj zřídit. :)

Nevšední narozeniny a vánoční svátky

Anna Potůčková 29.12. 13:29
Hani vítej doma! Jsi obdivuhodná, když už jsi dala dohromady i článek! Nevím, jestli já sama bych tak brzy byla schopná něco složit. Ty nejen že budeš krásně chodit, ale troufám si říci, že i tancovat, zdolávat kopečky v terénu vrchů a hor. Máš můj obrovský obdiv a moc Ti přeji spoustu zdraví a aby tě nic nikdy nebolelo.

Povánoční nedělní procházka Prahou

Daniela Řeřichová 29.12. 11:14
Děkuji za pěkné fotografie. To jsou místa, která miluji.

Valorizace v lednu 2021 zvýší průměrný starobní důchod přibližně o 839 korun měsíčně

Věra Ježková 29.12. 10:03
Starobní důchod mám podprůměrný, protože jsem šla do předčasného. Ovšem dobrovolně, počítala jsem s tím, a tedy si nestěžuji. Nějaké zvýšení mi oznámili.

Abych i vás potěšila, navštívila jsem Bedřichov

Alena Tollarová 29.12. 09:16
Hezkou chvíli jsem s Tebou měla, hned bych taky vyrazila!

Příběh na 50 slov: Krmítko

Daniela Řeřichová 29.12. 08:02
Děkuji za milý příběh. Pozorovat sýkorky u krmítka je zábavnější než televize.

Přišel čas loučení

Daniela Řeřichová 29.12. 07:28
Aničko, to je pěkné přání i za mne a určitě i za ostatní. Přeji vše dobré!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.