Přehled posledních diskuzních příspěvků
Přišel čas loučení
Daniela Řeřichová 29.12. 07:28
Aničko, to je pěkné přání i za mne a určitě i za ostatní. Přeji vše dobré!
Hádanky - matematické i logické
Zuzana Pivcová 28.12. 14:17
Zrovna nejsem nějak v kondici, no, uvidíme, zkusím trochu později zapřemýšlet.
Téměř neznámá Helenka Polívková
Daniela Řeřichová 28.12. 13:28
Děkuji za připomenutí. Myslím, že známější z dvojice byl manžel paní Heleny exilový novinář Zdeněk Mastník. Koho zajímají novodobé dějiny, má možnost se s nimi seznámit nejen v knihovnách, ale mj. také na webu Paměti národa, Příběhy bezpráví aj.
Mýty, které kazí dlouholetá manželství. Nevěřte jim
Marie Doušová 28.12. 10:57
Moc pěkně popsané vztahy mezi dloho trvajícími manželi.
Zemřel herec Ladislav Mrkvička
Daniela Řeřichová 28.12. 09:10
Ladislava Mrkvičku jsem měla ráda jako člověka i herce. Čest jeho památce!
O xenofobii s úsměvem XXIV: Španělé
Zuzana Pivcová 28.12. 09:08
Jak už jsem se dříve zmínila, ze Španělska znám jen nepatrně Madrid z dvoudenního pobytu při výročním zasedání Mezinárodního archivního výboru. Z toho mi zbylo několik hezkých i méně hezkých vzpomínek. Návštěva galerie a vycházka ke královskému paláci. Ranní chůze ulicí, kde se probouzela prostituce, a mladá dvojice, která se mě v parku pokusila okrást. Díky, Věrko, za Tvou rozsáhlou práci.
Takhle v sobotu odpoledne.
Vladislava Dejmková 28.12. 07:53
Zajímavá veršovaná reportáž, i fotografie hezky ukazují realitu. Také bych se ráda mrkla za zasněženou přírodu s nějakým tím kopečkem. Ale musím vzít za vděk naší rovinkou beze sněhu.
Návštěva
Daniela Řeřichová 27.12. 13:04
Díky za nezlomný postoj k nezvanému hostu. Dobré zdraví vinšuji!
Ježíšek
Anna Potůčková 27.12. 11:38
Také jsem velmi dlouho věřila na Ježíška, který vždy něco provedl v mé nepřítomnosti, nepozornost, v mém hlubokém spánku apod. Mně iluzi o tajemném Ježíškovi sebral samotný kněz v hodinách náboženství. Mamince hned jak jsme z něj přišly tak jsme jí řekly že nám lže, a po nás chce pravdu. Maminka samozřejmě chtěla vědět kdo nám to řekl, a když jsme řekly kdo, tak při první příležitosti jak tohoto kněze potkala v autobusu mu řekla, že jí pokazil radost z naší víry v Ježíška. Onen kněz prý se tomu snad velmi smál. Chodil k nám i do rodiny za babičkou snad každý měsíc. Je to spousta let, ale tu jeho kulatou usměvavou a veselou tvář vidím stále. Jeho příjmení Veselý mu k jeho povaze přímo sedělo. Věřící jej měli ve velké oblibě.
Vánoce 2020 - fotoreportáž
František Matoušek 27.12. 08:12
Krásné vánoční zamyšlení doplně nádhernými fotografiemi. Jenom otázka. Vy jste ta ve vodě, nebo na břehu ?
Šála a kabátek. Klasika pro chladné dny a všechny generace
Věra Ježková 27.12. 07:57
Líbí. Hlavně ty méně křiklavé modely. Šály mám ráda. Vlastním dva kabátky.
Letošní Štědrý den
Anna Potůčková 26.12. 12:20
Nadi takový dárek bych brala samozřejmě také. Vůbec se nedivím, že jsi jej chtěla hned vyzkoušet a fotila z tepla svého domova. Ráda jsem se na fotky podívala. Musela jsi být opravdu tuze moc hodná. Roleta se zpraví, sklo nevypadlo a i kdyby, tak jistě by jsi si hned vsadila. Střepy přináší štěstí. Přeji Tobě i celé Tvé rodině spoustu zdraví, štěstí a lásky i v následujícím roce 2021
Mopinka
Anna Potůčková 26.12. 09:24
Hned jak jsem uviděla fotku, tak jsem tipovala že to bude mít něco společného s komondorem. Tak se přesně tito psy co se rasy týče jmenují. Viděla jsem je na některých výstavách a ta srst musí dát hodně práce, pokud má být ve výstavní kvalitě. Docela by mně zajímalo, s jakou rasou je to křížené. Vnučce bych přála, aby je někdy na nějaké výstavě viděla, k vidění jsou nejčastěji na velkých výstavách. Dokonce jsem slyšela, že je to madarské národní plemeno, které si madaři hlídají a neradi je dávají do zahraničí. Nevěděla bych, kdybych nebyla na spoustě výstav, kde se člověk mnohé doví. A to nejen o rase kterou chová nebo vlastní, ale také o jiných rasách o které se vystavovatel zajímá.
Vánoční halafance
Věra Ježková 26.12. 08:32
Děkuji za zajímavý článek. Paní Vavřinovou jsem viděla několikrát v pořadu Sama doma. Vyprávěla velmi hezky a poutavě.
Marta - o Štědrém dnu
Zuzana Pivcová 25.12. 19:07
Není to vánočně pohodové, ale vánoce jsou různé tak jako naše celé životy. Díky, Vlaďko.
Profesor Václav Hořejší: Do nejnižšího stupně systému PES bychom se mohli dostat příští rok po prázdninách
Elena Valeriánová 25.12. 10:09
Ten titulek mi nahnal strach, tak na čtení článku přijde až později.
Předpověď na LEDEN podle znamení zvěrokruhu
Daniela Řeřichová 25.12. 09:16
Ireno, děkuji za milé věštění a snad se předpověď pro Býky vyplní.
DOPISOVÁNÍ PŘEVÁŽNĚ NEVÁŽNÉ VII
Jitka Hrůšová 25.12. 09:16
Krásné verše. Přeji vám oběma ještě plno společných chvil a hodně zdraví. Ať se vám vše
daří, ať jste šťastní a spokojení, ať vám ten zlý vir neubírá sil. Foto dne paní Ježkové
mě potěšilo a dodalo chuť do dalšího dne.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.