Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vedlejší účinky koronaviru
Marie Doušová 16.12. 11:37
Hano ,zase vtipně napsaná situace, kterou někdy řeším i já a to hlavně s tou lednicí a zmenšujícím oblečením,které odmítá se zvětšovat podle potřeby. Zajímavé rohlíčky ,ale když je budete namáčet do kávy ,tak určitě budou výborné. Nemusejí se tomu říkat rohlíčky, ale vtipné kousky k nedělní kávě.
Jak jsme zachránili koťátko
Věra Ježková 16.12. 09:23
Dcera mého přítele s manželem zachránili ve svém domě u Kolína už několik kočiček - polodivokou maminku a různá koťátka, přicházející od sousedů. Jezdili s nimi na veterinu, mamince zaplatili operaci, u domu vytvořili kočičkám úžasné podmínky na přežití. Poslední koťátko si vzali do domu. Musí to být krásný pocit. :-)
Kdo je sám, je politováníhodný. Nesmysl, kterému hodně lidí věří
Jana Šenbergerová 16.12. 09:15
Pro mě je to rozumný pohled na samotu. Kdo opravdu nechce být sám, má spoustu příležitostí to změnit. Někdo je sám jen proto, že se s nikým nesnese, nebo nikdo s ním. I to je volba.
O xenofobii s úsměvem XXIII: Španělé
Zuzana Pivcová 15.12. 14:28
Španěly posoudit nemohu, neznám je. Byla jsem před asi 14 lety jen zcela krátce v Madridu, a to na výroční schůzi Mezinárodního vojenského archivního výboru. Vždycky mi byly velmi nepříjemné býčí zápasy. To je jediné, co mě napadá. Zajímavé jako vždy, Věrko, díky.
Muži a Vánoce. Aneb ženy často nevědí, po čem partneři touží
Jitka Caklová 15.12. 13:42
Letos poprvé nemám umytá okna, vyprané záclony, ani ozdobený domek světýlky, jako v předešlých letech. No a co. Mám napečeno 7 druhů cukroví (od každého cca 120 ks), dva druhy právě dozdobuji, 23. upeču 10 vánoček a štrůdl. Jsem v klidu, po jakém touží mnohý chlap a jsem moc ráda, že jsem do tohoto stavu po dlouhých letech dospěla. Konečně svátky klidu, míru a prožívaného štěstí :-)
Vědomí domova
Rostislav Mraček 15.12. 08:14
Moc pěkné, místy až dojemné, vzpomínání. Mnozí z nás jistě znají pocity podobné, ne každý je však dokáže tak pěkně vyjádřit.
To slovo
Dalibor Polanský 15.12. 07:06
Důvěra je krásné slovo a pokud chybí, je život pustý. I smutek se může s tímto slovem rozmělnit. Děkuji za zamyšlení.
Šťastné a veselé? Ne, smutné covidové
Jana Hošková 14.12. 13:43
Ukažte mi někoho, pane Vácho, koho to baví...my, kteří se držíme, jsme na tom vlastně dobře a měli bychom být rádi. Já myslím spíš na ty, kteří to odnášejí nejvíc - na zdravotníky v prvních liniích, na ty, kteří jsou v domovech důchodců sami, odkázáni na péči ostatních, které se bude možná teď nedostávat...jsem omezená, nemohu si dělat, co chci, ale pořád jsem na tom líp, než ti, kteří nastavují za nás ostatní kůži !!!
O vánočním cukroví
Zuzana Pivcová 14.12. 09:16
Každý má něco oblíbeného. Pamatuji si, že maminka ráda dělala vanilkové rohlíčky, ale ty na mě byly moc suché. Já vždy milovala linecké. Teď už takhle nemlsám. Díky za hezký příspěvek včetně receptů
Prosinec 2020
Anna Potůčková 14.12. 08:57
Jani moc krásná básnička. Jeden kalendář za chvíli skončí a na dalším budou zase krásné obrázky které nás budou těšit zase celý rok.
Předstíraný úsměv nikomu náladu nezlepší. Spíše naopak
Jana Šenbergerová 14.12. 08:55
V tomto případě plně souhlasím s názorem psychologa Paula Eckmana. Není jediný, kdo došel k podobnému poznatku. Kdybych měla i za úsměvem hledat špatné úmysly, tak by toho hezkého na světě moc nezbývalo. Patřím k těm, kteří vypadají utrápeně, i když je jim veselo a jsou v pohodě. Mám kamarádku, která si libuje ve starostech a často od ní slýchám větu: "Dnes ale vypadáš zdrchmaně, hned je mi líp." Vím, že co pošlu, to se mi vrátí. Raději jsem za "idiota". S širokým úsměvem se těším na následující příspěvky. Především na ty úsměvné. :-)
Mikuláš včera a dnes
Vladislava Dejmková 13.12. 11:42
Moje snacha letos zorganizovala procházku za Mikulášem pro všechny malé děti z vesnice. Přihlásilo se jich prý asi 30, tak postupovali po skupinkách po označené trase a hledali Mikuláše. Cestou plnili různé mikulášské úkoly. Na konci cesty je čekal Mikuláš s hodným čertem a samozřejmě byly i sladkosti. Prý to obyvatelé vesnice velmi dobře hodnotili, dodržena byla všechna bezpečnostní opatření a všichni měli prima zážitek. Jen já to znám z fotografií.
O štědrovečerní večeři a mobilu
Marie Měchurová 13.12. 09:20
Každé malé dítě ví, že mobil na stůl nepatří. Je semeništěm bacilů a přenašečem covidu. Kdo si toto nespojí, ten se u nás nenají. Jinak dobré, jako vždy.
Marta - jsi úplně jiná
Zuzana Pivcová 12.12. 19:15
Někdy není snadné poslouchat o někom "bývalém", na druhou stranu je však nutno ocenit důvěru. Nic nezastírat a naopak zase pořád nevzpomínat. Tohle bylo akorát. Díky.
Rodák z Jeseníku Tomáš Posker zaujal americké seniory aplikací Oscar Senior. Nyní projekt rozjíždí i v Česku
Vlasta Nykodýmová 12.12. 18:19
Moc jsem tomu sice neporozuměla, ale držím nám seniorům palce.
Povinná praxe ve sklárně
Daniela Řeřichová 12.12. 11:43
Děkuji za hezký článek a zajímavé informace o sklářském provozu. Musí to být náročná práce. Ale výsledky našich sklářů v minulosti i dnes zaslouženě sklízejí úspěchy. Těším se na další vzpomínky.
Tentokrát hodně krátké, prosím!
Daniela Řeřichová 12.12. 10:33
Krátký sestřih mám spojený s dynamickou osobností, například s pěvkyní Dagmar Peckovou nebo s naší Danou Onderkovou, jimž moc sluší.
Proutěná výstava II
Zuzana Pivcová 12.12. 09:17
Jenom na pokračování obdivuji lidskou zručnost a Tvou schopnost to takhle zajímavě podat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.