Přehled posledních diskuzních příspěvků

Návod, jak žít, když je vám trochu víc

Zdenka Soukupová 7.12. 13:38
Hezky shrnuté rady. Dost z nich používám, i když to někdy není jednoduché.

Je mi osmdesát, jsem ve vězení a nevím, na jak dlouho. Chtěla bych raději umřít

Hana Ederová 7.12. 10:49
Chce se mi plakat. Denně chodím okolo Domova pro seniory. Myslím na ty lidi za zdí. Přeju všem, aby ta doba už byla za námi. Děkuju paní redaktorce za skvělý článek. Nevím, zda by měnili naši politici s těmito lidmi. Nevěřím tomu, že "uzamknutí" seniorů za dveře pokoje a Domovů, něco vyřeší. Ti lidé nezemřou na nákazu, zemřou na smutek z izolace a na to, že s něma nikdo nekomunikuje, nemohou ven, mohou jen tiše trpět, pojíst /pochybuju, že mají chuť/, a dívat se z okna. Trochu málo za vše, co v životě vykonali. Je mi smutno!!

Senioři sobě: Tak to vypadá, když ženy ze seniorského klubu v Bohumíně dělají radost klientům domovů pro seniory

Helenka Vambleki 6.12. 17:53
Já jsem hrdá, že jsem jednou z pomocnic. A o mojich sadách kamínku s propisovačkou jsem tu psala. Tu sadu teď s nápisem DĚKUJEME dostávají i všechny další seniorky, které se do této činnosti jakkoli zapojily. Dojímá mě každá fotka, kterou mi Hanka přepošle a ty pak dávám na naše Rajče: https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/30.10.2020_Pomahame/

Babička závislá na počítačových hrách

Hana Nováková 6.12. 13:51
Babičko dobrý, mě hry ještě nepohltily, já ráda vyhledávám různé zajímavosti z oblastí, které mě zajímají, ať už je to vesmír, fauna, neprozkoumané kmeny žijicí izolovaně od lidí a další a další. Zajímavostí na světě je moc a někdy člověk žasne, co ani neslyšel. Tak si hry užívejte, jistě v nich najdete i určitý klid.

MOJE ZÁPADY SLUNCE

Hana Nováková 6.12. 13:46
I já vám připíjím na zdraví a na přání, abyste i nadále psal a vkládat další, krásné články, prostřednictvím nichž s vámi bez pozvání cestuji tam, kam se nikdy už nepodívám.

Zasněžená romance

Věra Ježková 6.12. 09:15
Soňo, díky za milý článek a hezké fotky. Také přeji všem krásný advent.

Mikuláš zaplnil Staroměstské náměstí

Věra Ježková 5.12. 22:14
Honzo, díky za reportáž. Už se ani nedivím. A zanedlouho se zase začnou víc plnit nemocnice. Příští týden mám sraz s kamarádkou. Půjdeme se projít, rozhodně ne si někam sednout.

Jak jsem jela za sněhem

Jana Hošková 5.12. 11:23
Teda Aleno, jak už jsem ti jednou řekla, máš můj obdiv...kam ty všude nevlezeš, za jakéhokoliv počasí a SAMA ! V tom mě teda předčíš, i když i já jsem v podstatě dobrodružka :-)). Zdravím tě a buď opatrná.

Můj Mikuláš

Zuzana Pivcová 5.12. 09:07
Děkuji, Věrko, za hezkou vzpomínku, ale i za fotku. Mám ráda takové vzpomínky, a Ty je umíš také moc hezky a citlivě podat.

První sníh

Jana Šenbergerová 5.12. 08:50
Zvláštní, starobyle zvukomalebná odpověď na dětskou otázku. Možná ji v dětství položil každý z nás.

Petr Sojka: Pražské dvorky mají mnohdy velmi pestrý život

Věra Ježková 5.12. 08:49
V pořadu Z metropole vysílala ČT1 o pražských dvorcích velmi hezký seriál.

MIKULÁŠ

Jitka Hrůšová 4.12. 09:19
Pane Zelenko, velice ráda čtu Vaše články, hlavně básně. Máte obrovský literární talent. Přeji Vám hodně zdraví a radosti s literaturou i bez ní.

Kdy, kde, kdo, jak

Zuzana Pivcová 4.12. 09:03
Hani, někdy tak před 20 lety jsem viděla v TV pořad, jak v SRN dělají cizinci zkoušky, aby jim bylo uděleno občanství. Týkaly se znalosti jazyka i německých reálií. Přitom to byli lidé, kteří tam žili už několik let. Ve Velké Británii se může zažádat o občanství (narozdíl od USA) myslím po 5 letech. Kvíz si udělám, to jsem zvědavá. Díky.

Druhý poločas lásky

Dana Puchalská 4.12. 08:25
Opět krásná poezie. Děkuju.

Vánoční nakupování se často mění v soutěž o nejlepší dárek

Marie 00000 4.12. 07:52
Dotyční nevědí (nikdo je to nenaučil), že nejkrásnější a nejcennější věci jsou zdarma.

Procházka po Capri a "Villa Jovis"

Jana Šenbergerová 3.12. 13:10
Díky za hezký článek a nádherné fotografie.

Vánoční pečení v době covidové

Jana Šenbergerová 3.12. 11:17
Není nad vynalézavost. Hezky jste to zvládli a navíc jste nám to pěkně popsal. Přeji vám a vaší rodině, ať se všechno podaří včetně svátků.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.