Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vánoční pečení v době covidové
Jana Šenbergerová 3.12. 11:17
Není nad vynalézavost. Hezky jste to zvládli a navíc jste nám to pěkně popsal. Přeji vám a vaší rodině, ať se všechno podaří včetně svátků.
Vánoční okna. Výzdoba, která si určitě zaslouží pozornost
Marie Ženatová 3.12. 10:14
Díky moc za Váš článek s inspiracemi. Já sama také zdobím okna, ale proti tomuto více skromněji - ale ono mi to stačí.* Ale stále si vzpomínám na okna mého dětství prožitého v poválečných letech ve vesničce Dahanské vrchoviny, kdy vlastně nikdo nemusel okna nějak zdobit.* A přesto všechna okna byla kouzelně ozdobená a postaral se o to obyčejný mráz, který dokázal na oknech vykouzlit nádherné, úplně tajemné a roztodivné bílé obrazce, které byly v čisté a bílé vesničce zasypané sněhem překrásné*. Je velikou škodou, že teď něco takového se často už nedá asi ani nikde uvidět nebo snad někde ano...?
Sebezpytování
Dana Puchalská 3.12. 08:24
Hani, děkuju za hezkou úvahu. A piš dál,ano? Máš pravdu, letošní rok je tak trochu na hlavu postavený. I já se těším až tahle prapodivná doba skončí a vše se vrátí do normálu.
První sníh
Daniela Řeřichová 3.12. 07:10
Jako vždy moc krásné snové fotografie plné tajemství, děkuji.
Vznikl nový portál na pomoc vdovám
Jarmila Komberec Jakubcová 2.12. 13:54
V 60 letech jsem poprvé ovdověla po 40ti letém manželství. Naštěstí jsme dostavěli domeček a protože je dvougenerační žiji v něm i se synovo rodinou v naprosté shodě. Přesto jsem si znovu našla partnera, bohužel i ten odešel od po těžké nemoci před dvěma léty. Hodně mi pomáhá portál i60, kde jsem našla prima lidičky. Dík jeho zakladatelům a hlavně panu Raškovi. Portál spojuje seniory napříč celou zemí, sdílíme společné problémy i radosti.
Chmel je naše zlato!
Hana Šimková 2.12. 12:14
Také jsem byly na chmelu a moc se mi tam líbilo. Byli jsme dobrá parta a užili si spoustu legrace. Také jedna láska se objevila, ale zanikla naším odjezdem každý jinam. Stravování bylo moc dobré.
Příběh vánočního stromu
Zuzana Pivcová 2.12. 09:03
Krásný článek s lidským příběhem na začátku a lidským přáním na konci. Díky, Danielo, moc děkuji.
Provozní ředitelka sítě domovů pro seniory Věra Husáková: Pandemie probudila u veřejnosti zájem o stáří a fungování sociálních služeb
Daniela Řeřichová 2.12. 08:41
Děkuji za velice zajímavý článek a smekám pomyslný klobouk před všemi obětavými lidmi pracujícími v sociálních a zdravotních službách.
Objednejte si kalendář na rok 2021
Alena Tollarová 1.12. 22:22
Kalendář je krásný, píši zprávu e-mailem. Jen si dovoluji upozornit na chybu ve jménu - správně je Anna Čípová.
Televizní show mladých talentů klasické hudby Virtuosos V4+ míří poprvé do Čech
Daniela Řeřichová 1.12. 17:28
Zajímavý projekt, díky za informace.
Jak bezpečno je ve vašem městě? Stačí se podívat na mapu. Policie začala zveřejňovat údaje o kriminalitě v obcích
Daniela Řeřichová 1.12. 15:43
Je to zajímavé, již jsem vyzkoušela a funguje to.
Nikdy nevíte, co kde zažijete, koho potkáte a co ze všeho bude...
Zuzana Pivcová 1.12. 14:42
Jsi odvážný, Romane, s tou Hradní stráží. Tebe už překoná jen zpěvačka Jana Kratochvílová, která si kdysi stoupla před vojáky Hradní stráže u Jeleního příkopu a začala zpívat hymnu. Těším se na pokračování, i když už Tě předem (vlastně teď už dodatečně) lituji.
Jak na nás v San Marinu mrkala z pizzy dvě malá očička
Daniela Řeřichová 1.12. 11:37
Hezká vzpomínka. Přiznám se, že jsme s manželem v cizině také vždy ochutnávali to neznámé a párkrát nám z toho nebylo dobře.
Monika Golasovská: I obyčejný plevel může být prospěšný našemu zdraví
Svatava Páleníková 1.12. 10:35
Práce s bylinkami musí být krásná a voňavá. Hezký rozhovor.
Adventní ohlédnutí
Daniela Řeřichová 1.12. 09:12
Paní Hano, moc hezká bilance, i já jsem ráda, že jsem v loňském roce poznala tento báječný web a našla zde mnoho spřízněných duší. Přeji krásný adventní čas!
Marta - když nemůžeš, tak přidej
Zuzana Pivcová 30.11. 14:48
Tohle je pro mě, Vlaďko, velmi typické, že starost o druhé (i když ani zde to nemá být do sebevyčerpání) mě zbaví vlastních bolestí a obav. Mělo by to být vzájemné. Zasypat někoho svými problémy není zcela fér. Marta to v závěru vyslovila přesně: Radit ti nebudu, ale budu ti držet palce......Díky.
Dva různé pohledy na Vánoce
Daniela Řeřichová 30.11. 12:11
Moc hezké, upřímné vyznání. Máte pravdu, ať si každý prožije Vánoce dle svých představ a zvyklostí. Také přeji Pokoj lidem dobré vůle!
O xenofobii s úsměvem XXII: Řekové
Zuzana Pivcová 30.11. 09:17
Nemohu tvrdit, že jsem Řeky kdovíjak poznala, když jsem tam párkrát byla na dovolené, ale že by svou nejistotu maskovali předváděním se, to bych neřekla. Mně připadali slušní a srdeční. Ale krajanka je jistě vnímá lépe. Díky, Věrko.
Jednu bílou orchidej...
Daniela Řeřichová 30.11. 08:09
Gratuluji k vašemu umění pěstovat orchideje, mně se to nedaří. Neskutečnou nabídku orchidejí jsme zažili v Thajsku.
Po šedesátce krásnější než v mládí? Tyto české herečky a zpěvačky dokazují, že to možné je
Daniela Řeřichová 30.11. 08:01
Jmenované dámy byly půvabné vždy, zvláště Marie Rottrová. Souhlasím s tím, že jsou sympatické a vitální.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.