Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jo, modrá je dobrá
Zuzana Pivcová 26.11. 07:14
Takhle modrou oblohu jsem tu už hezkých pár dní neviděla, ale těším se na to, až zase bude. Díky, Hani.
V Divadle Ungelt byla pokřtěna kniha principála Milana Heina
Daniela Řeřichová 26.11. 07:09
Divadlo Ungelt je miniaturní pražská scéna s maximálními zážitky.
Jeden z mých dnů v době Covidu
Jana Šenbergerová 25.11. 13:31
V posledních letech se v naší blízkosti neustále bourá, přestavuje, renovuje. Úklid chodby po řemeslnících, kteří přicházejí a odcházejí, byl většinou na mně, protože byty své majitele ještě neměly, nebo si s úklidem hlavu nelámali, protože tam zatím nebydleli. Popraskaly škvíry na stropech, zateklo nám do záchodu, ale tam se dalo s majitelem domluvit. V dnešní době to nikomu k radosti nepřispěje, spíše naopak. Když není, kdo by se člověka zastal, musí to udělat sám, aby se pro příště nepočítalo s tím, že si na něho může jen tak kdokoliv dovolit. Hezky jste to napsala.
Pondělní rozvolnění: otevřou se obchody, restaurace a služby, povolí se i návštěvy v domovech seniorů
Hana Řezáčová 25.11. 10:48
To bylo v říjnu křiku, jak vláda (a hlavně Babiš) všechno podcenila, pokazila a zavinila, že se u od začátku září měla přijmout opatření a šíření nákazy brzdit - 31.8. byl počet nakažených 256 ... Teď jsou pořád tisíce a všichni už zase křičí, že se musí rozvolnit - otevřít obchody, restaurace, senátoři dokonce sepisují žalobu, kvůli malým obchodům (řekla bych, omlouvám se, že jsou na palici) ... Nechtělo by to tak ještě týden nebo dva počkat? Chápu restauratéry i majitele obchůdků, ale nebudou muset v lednu opět zavřít?
O čem psát? Přece o slovu!
Hana Nováková 25.11. 09:26
Děkuji Jane za krásnou dovolenou, užila jsem si ji - máte dar vtáhnout čtenáře do děje a prostředí. Dneska jsem to zrovna potřebovala, je mi dost mizerně...
Překvapivé zjištění: Samota trápí mladé lidi více než seniory
Daniela Řeřichová 25.11. 07:37
Ztotožňuji se s myšlenkami uvedenými v článku. Mnoho mladých lidí skutečně žije především virtuální realitou a neumí si vybudovat opravdové osobní vztahy. Jsem svědkem situace, že jich sedí několik u stolu a všichni koukají do mobilu. Je mi jich až líto. Myslím, že naše generace lépe zvládá event. samotu tím, že stále pěstuje vztahy s přáteli, s rodinou a že se zabývá nějakou činností.
Máme ještě legitimní vládu? Nikoli, jen vládu strachem
Hana Šimková 25.11. 07:02
To je všechno možná pravda ,ale kdo si je vlastně zvolil ? Není ta chyba ještě někde jinde? Až budeme i my všichni normální, nemůžeme si to nechat líbit. Vždyť se chováme jako stádo ovcí a jenom vykřikujeme.
Moje první brýle
Jitka Hašková 24.11. 11:31
Hezký článek. S brýlemi to není jednoduché. já jsem dostala první brýle na četní v první třídě (rok 1950). Nebavilo mě je nosit. viděla jsem dobře i bez nich, tak jsem je nenosila. Brýle na čtení jsem začala potřebovat až po čtyřicítce, když jsem si zkazila oči u počítačové obrazovky. Takže si "užívám" s brýlemi něco přes 30 let a jsem ráda, že to nebylo celý život.
Český Karlštejn v severní Austrálii
Zuzana Pivcová 24.11. 09:12
Zase jsem se toho tolik dověděla. Samozřejmě jsem si vybavila svou krátkou služební cestu do Austrálie na přelomu dubna a května 1992. Byla jsem ale jen v Adelaide a pak nás vzali "na výlet" do Sydney. U Adelaide byla malá rezervace, kde se mi podařilo vidět tu nejznámější zvířenu. Moc ráda vzpomínám. Objevit v Austrálii model hradu Karlštejn, to je tedy překvapení!! To mě úplně dojalo. Celé Vaše vyprávění mi hodně dalo, děkuji.
VoZP vrátila klientům na doplatcích za léky přes 46 milionů, naprostou většinu seniorům
Daniela Řeřichová 23.11. 15:20
Já jsem si dnes vyzvedla dvě stovky vrácené Pojišťovnou ministerstva vnitra.
Andělský strom
Zuzana Pivcová 23.11. 13:11
Díky, já jsem se někdy zapojila do známé akce Strom splněných přání, to jsou dárky pro děti z dětských domovů, podle toho, o co si napíšou. Toto je pro mě nové.
Lidé se bojí chodit k lékaři kvůli covidu-19, jejich nemoci ale nečekají až pandemie pomine
Zuzana Pivcová 23.11. 13:04
Není to jen tak, že se lidé bojí jít k lékaři. Já jsem se např. dnes telefonicky dověděla, že se ruší má pravidelná kontrola na kardiologii a přesouvá se (možná!) na začátek ledna.
Výlet na Kamýk
Jitka Hašková 23.11. 11:55
Věro děkuji za seznámení s hradem Kamýk, fotky jsou moc hezké.
Vědci po celém světě se pídí po tom, jak vypadat a cítit se mladě i po šedesátce
Olga Škopánová 23.11. 10:10
Oxfordští vědci zjistili, že v ještě lepší kondici jsou majitelé koček a úplně nejlepší kondici vykazují majitelé jedovatých hadů a pavouků.
Fotoreportáž: Procházka k Slezsko-Ostravskému hradu
Věra Ježková 23.11. 09:42
Šárko, děkuji za moc hezkou procházku.
Předpověď na PROSINEC podle znamení zvěrokruhu
Alena Tollarová 23.11. 08:23
Nahlédla jsem, co jsi vymyslela pro nás panny. Dobrý :)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.