Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jo, modrá je dobrá

Zuzana Pivcová 26.11. 07:14
Takhle modrou oblohu jsem tu už hezkých pár dní neviděla, ale těším se na to, až zase bude. Díky, Hani.

V Divadle Ungelt byla pokřtěna kniha principála Milana Heina

Daniela Řeřichová 26.11. 07:09
Divadlo Ungelt je miniaturní pražská scéna s maximálními zážitky.

Jeden z mých dnů v době Covidu

Jana Šenbergerová 25.11. 13:31
V posledních letech se v naší blízkosti neustále bourá, přestavuje, renovuje. Úklid chodby po řemeslnících, kteří přicházejí a odcházejí, byl většinou na mně, protože byty své majitele ještě neměly, nebo si s úklidem hlavu nelámali, protože tam zatím nebydleli. Popraskaly škvíry na stropech, zateklo nám do záchodu, ale tam se dalo s majitelem domluvit. V dnešní době to nikomu k radosti nepřispěje, spíše naopak. Když není, kdo by se člověka zastal, musí to udělat sám, aby se pro příště nepočítalo s tím, že si na něho může jen tak kdokoliv dovolit. Hezky jste to napsala.

Koronavelikonoce

Zuzana Pivcová 25.11. 11:36
Myslím, že toto bude hezky fungovat i o vánocích!!

Pondělní rozvolnění: otevřou se obchody, restaurace a služby, povolí se i návštěvy v domovech seniorů

Hana Řezáčová 25.11. 10:48
To bylo v říjnu křiku, jak vláda (a hlavně Babiš) všechno podcenila, pokazila a zavinila, že se u od začátku září měla přijmout opatření a šíření nákazy brzdit - 31.8. byl počet nakažených 256 ... Teď jsou pořád tisíce a všichni už zase křičí, že se musí rozvolnit - otevřít obchody, restaurace, senátoři dokonce sepisují žalobu, kvůli malým obchodům (řekla bych, omlouvám se, že jsou na palici) ... Nechtělo by to tak ještě týden nebo dva počkat? Chápu restauratéry i majitele obchůdků, ale nebudou muset v lednu opět zavřít?

O čem psát? Přece o slovu!

Hana Nováková 25.11. 09:26
Děkuji Jane za krásnou dovolenou, užila jsem si ji - máte dar vtáhnout čtenáře do děje a prostředí. Dneska jsem to zrovna potřebovala, je mi dost mizerně...

Překvapivé zjištění: Samota trápí mladé lidi více než seniory

Daniela Řeřichová 25.11. 07:37
Ztotožňuji se s myšlenkami uvedenými v článku. Mnoho mladých lidí skutečně žije především virtuální realitou a neumí si vybudovat opravdové osobní vztahy. Jsem svědkem situace, že jich sedí několik u stolu a všichni koukají do mobilu. Je mi jich až líto. Myslím, že naše generace lépe zvládá event. samotu tím, že stále pěstuje vztahy s přáteli, s rodinou a že se zabývá nějakou činností.

Máme ještě legitimní vládu? Nikoli, jen vládu strachem

Hana Šimková 25.11. 07:02
To je všechno možná pravda ,ale kdo si je vlastně zvolil ? Není ta chyba ještě někde jinde? Až budeme i my všichni normální, nemůžeme si to nechat líbit. Vždyť se chováme jako stádo ovcí a jenom vykřikujeme.

Moje první brýle

Jitka Hašková 24.11. 11:31
Hezký článek. S brýlemi to není jednoduché. já jsem dostala první brýle na četní v první třídě (rok 1950). Nebavilo mě je nosit. viděla jsem dobře i bez nich, tak jsem je nenosila. Brýle na čtení jsem začala potřebovat až po čtyřicítce, když jsem si zkazila oči u počítačové obrazovky. Takže si "užívám" s brýlemi něco přes 30 let a jsem ráda, že to nebylo celý život.

Český Karlštejn v severní Austrálii

Zuzana Pivcová 24.11. 09:12
Zase jsem se toho tolik dověděla. Samozřejmě jsem si vybavila svou krátkou služební cestu do Austrálie na přelomu dubna a května 1992. Byla jsem ale jen v Adelaide a pak nás vzali "na výlet" do Sydney. U Adelaide byla malá rezervace, kde se mi podařilo vidět tu nejznámější zvířenu. Moc ráda vzpomínám. Objevit v Austrálii model hradu Karlštejn, to je tedy překvapení!! To mě úplně dojalo. Celé Vaše vyprávění mi hodně dalo, děkuji.

Neděle 22.11.2020

Marie Ženatová 24.11. 08:58
Díky moc za hezké fotečky *

VoZP vrátila klientům na doplatcích za léky přes 46 milionů, naprostou většinu seniorům

Daniela Řeřichová 23.11. 15:20
Já jsem si dnes vyzvedla dvě stovky vrácené Pojišťovnou ministerstva vnitra.

Andělský strom

Zuzana Pivcová 23.11. 13:11
Díky, já jsem se někdy zapojila do známé akce Strom splněných přání, to jsou dárky pro děti z dětských domovů, podle toho, o co si napíšou. Toto je pro mě nové.

Lidé se bojí chodit k lékaři kvůli covidu-19, jejich nemoci ale nečekají až pandemie pomine

Zuzana Pivcová 23.11. 13:04
Není to jen tak, že se lidé bojí jít k lékaři. Já jsem se např. dnes telefonicky dověděla, že se ruší má pravidelná kontrola na kardiologii a přesouvá se (možná!) na začátek ledna.

Výlet na Kamýk

Jitka Hašková 23.11. 11:55
Věro děkuji za seznámení s hradem Kamýk, fotky jsou moc hezké.

Vědci po celém světě se pídí po tom, jak vypadat a cítit se mladě i po šedesátce

Olga Škopánová 23.11. 10:10
Oxfordští vědci zjistili, že v ještě lepší kondici jsou majitelé koček a úplně nejlepší kondici vykazují majitelé jedovatých hadů a pavouků.

Předpověď na PROSINEC podle znamení zvěrokruhu

Alena Tollarová 23.11. 08:23
Nahlédla jsem, co jsi vymyslela pro nás panny. Dobrý :)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.