Přehled posledních diskuzních příspěvků

Svět je malý

Hana Nováková 9.11. 14:11
Věrko, Vy jste měla štěstí a našla mailovou adresu své kamarádky. Ale ne vždy je tomu tak, všichni by měli vymazávat mailové adresy a nebo je utajit. Nikdy nevíš, kdo toho může zneužít. Jinak vtipná básnička na cestu mořskou plání.

17. listopad

Věra Ježková 9.11. 11:39
Odborník na školství trochu jsem. Celý život jsem pracovala na Pedagogické fakultě UK, kterou jsem i vystudovala. Naše školství bylo kvalitní. Stačilo odstranit ideologický balast a mohlo být v zásadě zachováno. Od roku 1990 dosud jsme měli neuvěřitelných 21 ministrů školství. Většina z nich začínala „od zeleného stolu“, ve snaze přijít s něčím novým. Kontinuita tedy minimální. Dostalo zabrat učňovské školství. Nemyslím, že by všichni museli mít maturitu. Je skvělé, když někdo umí dobře nějaké řemeslo. Příznivkyní inkluze nejsem. Myslím, že různým způsobem hendikepované dítě se cítí lépe mezi svými, může tam zažít pocit úspěchu. Ale to by bylo na dlouhé psaní. Přeji všechno nejlepší k narozeninám vnučce. Děkuji za Waldu. :-)

Co takhle uplést si čepici? Nebo i někomu z rodiny, když času na pletení je teď dost

Anna Potůčková 9.11. 09:17
Čepic zejména na děti jsem uháčkovala nepočítaně. Zejména, když manžel měl úraz jehož následkem musel do invalidního důchodu a děti chodily na 1. stupen ve škole. Peněz rázem hodně ubylo, naše životní úroven značně poklesla a já si takto přilepšovala do rodinného rozpočtu, abych dětem mohla přilepšit a nepoznaly tento pokles.

Návraty - Trochu ujetý striptýz

Zuzana Pivcová 9.11. 09:06
Minulost, přítomnost, budoucnost, vše na jedné dráze života. Tohle není sebemrskačství, vracet se v myšlenkách do okamžiků, kdy jsme byli šťastni. Naopak je možno si podle tohoto vzoru vytvořit i štěstí současné. Já to tak vnímám. Děkuji za vyznání.

Recept v nouzi: Červená řepa zapečená s balkánským sýrem

Irena Mertová 9.11. 08:56
Mám u článku už opravdu hodně přečtení, ale nikdo dosud nenapsal, jestli recept vyzkoušel a zda mu to chutnalo.... červená řepa asi nikomu nejede? :-)

Po modré do mlhy

Daniela Řeřichová 9.11. 08:35
Paní Čípová, děkuji za povzbudivý článek a jako vždy pohádkové fotografie.

Pravá tvář loupežníka Rumcajse

Hana Šimková 8.11. 13:33
To je jako když můj přítel vyprávěl dceři pohádku a říkal ji, že princezny smrděly, protože se nemyly. Dlouho s ním nemluvila. Nechte iluze alespoň v pohádkách.

Energii lékařům

Daniela Řeřichová 8.11. 11:58
Děkuji za článek, dobrých lidí a pomoci není nikdy dost. Všechny ve zdravotnictví obdivuji. Moje neteř pracuje v zařízení pro postižené děti. Již na jaře byli bez kontaktu s rodiči a nyní opět. Nejsou schopny důvod odloučení pochopit. Ta bolest na obou stranách je obrovská.

Kousek melouna

Helena Votíková 8.11. 09:38
Jitko já bych ještě doplnila, že ta šťáva nám dělala na ušmudlaných tvářích cestičky. A tvůj článek vyvolal mou vzpomínku. Naproti našeho domu byl plácek, kde vždycky stály kolotoče a houpačky. Měli jsme na zahradě třešně, spoustu třešní, a já jsem si vždycky narvala kapsy k prasknutí a běžela za těmi kolotočáři, aby mě zhouply. Ne vždy to vyšlo. :-)

Bez ticha by hudba nezněla, říká jeden ze zakladatelů Talichova kvarteta Jan Kvapil

Margita Melegova 8.11. 08:53
Mam rada skladby ktere prinaseji klid a pohodu, zvlaste ted v prevanocnim case hledam v radiu takove vysilani.

Fotoreportáž: Na hřbitově

Zuzana Pivcová 8.11. 08:32
Je to moc hezká procházka. I já se ráda příležitostně projdu po hřbitově. V Týně je nad vstupní branou nápis Malý příbytek, velký klid. Díky, Naďo.

Rodná řeč

Zuzana Pivcová 7.11. 13:10
Naše řeč je těžká, ale krásná, má pěknou slovní i větnou intonaci, je libozvučná. Má širokou slovní zásobu, mnoho synonym, zvukomalebnost. Neměnila bych. Děkuji.

Vlčí máky pro válečné veterány

Jana Šenbergerová 7.11. 08:04
Napadá mě jen "Vám poděkování a lásku vám," i když to spolu zdánlivě nesouvisí. Autorce děkuji za tento článek.

Kouřim: Místo, které mám ráda

Martina Růžičková 6.11. 18:49
Moc pěkný článek o krásné a starobylé Kouřimi.

Má naděje smysl?

Daniela Řeřichová 6.11. 13:09
Děkuji, bez naděje bych nemohla fungovat.

Cesta krajinou snů

Zuzana Pivcová 6.11. 09:00
Je to krásné, dar všeho kolem a navíc ještě příslib dalších, třeba teď jen neviděných, cenností. Tak to vnímám já. A to je asi dobře, když báseň osloví každého podle jeho vibrací.

Padesátka. Čas, kdy sex přestává být běžnou radostí

Jitka Caklová 6.11. 08:46
Ilustrační foto má možná větší vypovídající hodnotu než článek - jeho líbezný úsměv vypovídá o naprosté spokojenosti a její pohled o tom, jestli by to s Tondou nebylo lepší, nebo co uvařit zítra k obědu ..............

Můj sen – glosa o nesplněných snech

Hana Šimková 5.11. 11:07
Souhlasím s autorkou, jako by psala o mně.

Pneumokok k zdravému stárnutí nepatří

Věra Ježková 5.11. 10:51
Na doporučení imunoložky jsem se nechala loni proti pneumokokům očkovat.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.