Přehled posledních diskuzních příspěvků

Velká radost z maličkosti, aneb: "Koukat se kolem sebe"

Věra Ježková 24.10. 08:13
Evi, z maličkostí se raduji celý život. Raduji se, že tě znám. Raduji se i z příjemných setkávání a chvil na íčku. :-) „Mnoho lidí ztrácí malé radosti v naději na velké štěstí.“ Pearl S. Buck

Zdravý rozum do hrsti: Byli jsme před ministrem, budeme i po něm

Antonín Nebuželský 23.10. 17:31
Takové odposlechy, například, jsou nepoužitelné, a co takový snímek papparaziho je košér"? Když tedy diskutujeme:-)

Opatrujte se, ale čísel se neděste

Irena Mertová 23.10. 13:35
Je to pravda - docela se dnes musím nutit jít ven na procházku. Přitom vím, že mi to prospěje... :-)

Jak dlouhé jsou Lovosice?

Vladislava Dejmková 23.10. 11:06
V Lovosicích jsem nikdy nebyla. Teď už vím, že samo město není tak dlouhé a mám mnohem lepší představu o tom, jak vypadá. Díky za příjemné vylíčení. A dlouhý je spíš ten název města.

Život je prevít

Věra Ježková 23.10. 08:45
Jendo, nemyslím si, že život je prevít. Umí hodně potrápit, ale rozdává i radost. Je dobře, že ještě nechceš bilancovat. Budu moc ráda, když budu moct kousek kousku volného místa v tvé mozaice zaplnit. Báseň je krásná. :-)

Vzkaz Zdeňka Svěráka čtenářům i60.cz

Svatava Páleníková 22.10. 15:34
To je ale milé. Děkuji vám, pane Svěráku a přeji vám hodně zdraví!

Vláda hasí spáleniště, její váhání bude bolet

Jana Šenbergerová 22.10. 13:08
Bohužel, je to tak. Doufám, že aspoň teď začnou lidé více přemýšlet a méně vykřikovat o svobodě. Mnozí si ji kvůli tomu užívají, ale už na druhém břehu. :-(

Nezbavujte se práva pomáhat

Zuzana Pivcová 22.10. 12:57
Bezvadné, Oldo, souhlasím se vším a snažím se to alespoň částečně uplatňovat v praxi.

Věřme lékařům, Česko epidemii zvládne

Anna Potůčková 22.10. 10:58
Musíme to zvládnout. Jen to chce opravdu dodržovat všechno jak je to nastavené, nenosit roušky jen na půl žerdi. A také zejména v potravinách používat desinfekci. Spousta lidí kolem ní jen projde a snad ani neví jak vypadá. Chodím do Alberta a lidé ji nepoužívají - snad jen jeden z 10 zákazníků.....

Okamžiky ŠTĚSTÍ

Jana Šenbergerová 22.10. 10:50
Okamžiky štěstí jsou tu proto, abychom se měli kam obrátit ve chvílích, kdy máme pocit, že se nám ho nedostává. Pokročilí vědí, že se i v takových chvílích dají vytvářet, proto nikdy nemusí chybět. Ráda se podívám na uvedené stránky, když nám teď zavřeli knihovnu, i když mám doma spoustu knih a také fotografií zachycujících okamžiky štěstí.

Knižní tipy proti podzimnímu splínu anebo jako dárek k vánocům

Věra Ježková 22.10. 09:13
Honzo, díky za tipy. Vybrala bych si: M. Ebena – napadá mě, že jsem od něj asi nikdy nečetla ano slovo; dále P. Hartla a K. Pacnera.

Říjen 2020

Zuzana Pivcová 22.10. 08:28
Děkuji a moc bych si přála dívat se příští rok v klidu na letošní fotky. Věřím, že se nám to splní.

Zpřísněná opatření vlády: Omezený volný pohyb osob a zavření většiny obchodů. Na chaty a chalupy lidé odjet mohou

Věra Ježková 21.10. 22:13
Dalo se to čekat. Je to nutné. S neláskou myslím na ty, kteří se mi postarali o několik týdnů samoty. :(

Říjnovou Stromovkou

Jaroslava Handlová 21.10. 11:19
Mám ráda podzim v parcích. Věro, děkuji za procházku Královskou oborou. Hezky jsem si zavzpomínala, ale je to již pár podzimů zpátky, co jsem tam byla naposledy.

Básně na deset zadaných slov

Marie Měchurová 21.10. 08:49
Klobouk dolů - umíte !! Pobavil jste mě - hlavně ta volební je ze života.

Stromem roku je sedmdesát let stará jabloň z Machova na Náchodsku

Věra Ježková 20.10. 22:49
Honzo, díky. Hlasovala jsem, informace mi přišla mailem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.