Přehled posledních diskuzních příspěvků
Stáří není nemoc, má spoustu zajímavých stránek, říká písníčkář Jan Burian, který dnes slaví sedmdesátku
Martina Růžičková 17.10. 09:57
Zajímavý rozhovor. Děkuji.
V modré
Marie Novotná 17.10. 08:01
Ta samota je sen jen a brzy přijde ráno, den. V oblacích modrá vystřídá se všechna, až probudíte se ze sna.
Podmračená neděle v Letenských sadech
Zuzana Pivcová 16.10. 11:17
Fotky jsou takové hodně podzimní, ale každá doba má svůj půvab. Moc hezké, díky.
Nakupují přes internet a baví je to. Padají další mýty o seniorech
Věra Ježková 16.10. 09:41
Přes internet občas nakupuji, nebaví mě chodit po obchodech. A dnes je to i nebezpečné. Internetové bankovnictví ale nemám a mít nebudu.
Fenomén televize
Hana Šimková 16.10. 08:25
Již dříve jsem napsala článek Jak se zbavit zelené příšery a také článek Moje milé reklamy. Velmi vám rozumím.
Nepřibrala jsi zase trochu? S diskriminaci kvůli váze se podle odborníků setkává mnoho lidí
Hana Šimková 15.10. 09:49
Coronavirus nás donutí zvýšit hmotnost asi všechny. Alespoň mne určitě. Když člověk nikam nemůže, sedí doma, tak pokud má co jíst, tak z nudy jí.
Středeční hrozivá bilance: téměř deset tisíc nově nakažených. Vědci vyzývají k osobnímu lockdownu
Soňa Prachfeldová 15.10. 07:53
Člověka jímá úzkost, nevím, jak důrazně příslušné zodpovědné kapacity upozorňovaly vládu , že se tyto hrůzy mohou stát. Na druhé straně některé lékařské špičky zlehčovaly situaci. A je to tady a kruté. Doufejme a snažme se.
Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době
Daniela Řeřichová 14.10. 13:24
Ano, je potřeba nacházet radost v každodenních maličkostech. Díky za milé povzbuzení.
Výživa jako základ zdraví každého psího parťáka
Eva Mužíková 14.10. 12:55
Trochu to zlehčím:))) Kdyby přípravek nepodporoval tloustnutí, asi by byl vhodný i pro mne.... / i já bych občas potřebovala fyzickou regeneraci /..
Moje radost – dospělé rozhodnutí malé slečny
Daniela Řeřichová 14.10. 09:11
To je opravdu rozhodnutí hodné pochvaly a obdivu. Máte empatickou vnučku, které není lhostejný osud méně šťastných dětí.
Babiši, Prymulo, skončete to divadlo, jde o život
Soňa Prachfeldová 14.10. 07:56
Je to těžká doba, zatim nikdo není kouzelník, aby nás z tohoto vyvedl. V životě by mě nenapadlo, že přijde nějaká celosvětová pandemie a takhle s nami se všemi zamává. Kritizuje se a dehonestuje se vše vládní. Není to dobře, za rok budou volby a tam ať se to ukáže. Dnes přepřahat před vrcholem by současný stav asi nezměnilo. Svět i my perme se s tou ohavností a ne ustavičně mezi sebou. Ruka mi sjela v mobilu omylem na 5 . Vše má svůj začátek i konec.
Krize bývá příležitost ke změně života. Platí to nejen pro mladé, ale i pro seniory
Jana Šenbergerová 13.10. 13:40
Krize jakákoliv nás může potkat kdykoliv a v jakémkoliv věku. Měla jsem možnost pár jich zažít a využít ke změnám, které mi prospívají i v době této, dnes už opravdu pandemie. Teď jen pokračuji v tom, co jsem získala v předchozích letech. Od chvíle, kdy mi konečně došlo, jak je to s těmi velkohubě slibovanými světlými zítřky, začala jsem si vytvářet svoje. A světe div se, jakkoliv to zní mnohým hloupě, mně to funguje. Díky za článek, pod který se ráda souhlasně podepisuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.