Přehled posledních diskuzních příspěvků
Průměrná žena vystřídá během života podprsenky šesti různých velikostí
Danka Rotyková 13.10. 11:44
Pokud bych měla v mládí na výběr, podprsenku bych nenosila. A to pouze proto, že mi byla občas nepříjemná, zvláště v létě. V pozdějších letech jsem se jí zbavovala okamžitě, jakmile to šlo, a to jsem nakupovala u odborníků. Vždy jsem si nechala poradit a nikdy jsem na tomto spodním prádle nešetřila, přesto jsem cítila určité nepohodlí. Teď mám nejraději kvalitní sportovní prádlo.
Ostrov Hvar - městečko Sučuraj
Vladislava Dejmková 13.10. 09:45
Hezká připomínka, v téhle deštivé a zamračené době člověka fotky z Chorvatska pohladí. Už aby zas bylo normálně...
Je čas na hádanky - tentokrát matematické
Jaroslav Kolín 13.10. 08:18
Pěkné, vyřešil jsem "z listu". U dvojky ovšem za předpokladu, že množiny zmiňovaných žáků jsou disjunktní.
Konec srandy. České zdravotnictví je na pokraji kolapsu. Zavírají se školy, restaurace, skončila kultura i sport
Martina Růžičková 13.10. 07:36
Děkuji za přehledné informace a přeji pevné zdraví.
Vzniká nový web na pomoc vdovám. Zapojit se můžete i vy
Libuše Křapová 12.10. 12:12
Před lety jsem se stala rovněž vdovou. A tak vím, jak byly první týdny, měsíce, roky těžké. Jak bylo ubližující nepochopení okolí a jejich "dobře míněné rady". To bylo hned po samotném úmrtí manžela to nejhorší, co mne mohlo potkat. Já potřebovala, aby mne někdo vyslechl, nechal mne vybrečet a zavzpomínat, místo toho jsem slyšela měsíc po pohřbu velmi milovaného manžela rady jako - "moc se lituješ" nebo " kdybyste spolu byli déle, tak po něm tak neteskníš " a podobně. Dodnes jsem velmi vděčná dvěma osobám, které mi byly oporou. Zbytek mého světa mne tehdy odepsal. Jsem za ten nový web ráda, nyní ho už nepotřebuji, zvládla jsem to a začala nový život, ale vím, že jiným může hodně pomoci.
O babičce
František Matoušek 12.10. 09:48
Krásná vzpomínka na milovanou osobu. Hezké jsou i fotografie.
Podzim je čas na pletení. Čím barevnější, tím lepší
Dana Hošková 12.10. 08:54
Nejspíš se do koronavirového svetru pustí. A dokonce uvažuji i o pruhovaném.
Když to ještě šlo....
Zuzana Pivcová 12.10. 08:18
Výstavu jsem neviděla, ale vím, že v prostorách Arkád občas zajímavé expozice byly a narozdíl od různých výstavních objektů pro návštěvníky zdarma. Díky.
Bojíte se osteoporózy? V průběhu října se můžete nechat zdarma vyšetřit
Dagmar Bartušková 12.10. 06:36
Díky za info. Ráda se přihlásím na cvičení. Prosím o voucher. Děkuji předem.
Marta a pan Konipásek
Zuzana Pivcová 11.10. 19:43
Vlaďko, tomu tleskám, sama mám za sebe i za sestru zkušenost, že nutnost nebo ochota se o někoho jiného starat a pomáhat, je nejlepší metodou, jak se zbavit bolestínství a sebestřednosti. Díky.
Provoněný říjen: recepty na kotletu se zelím, švestkové knedlíky, květákové placičky a švestkovou marmeládu
Margita Melegova 11.10. 13:33
Podobna jidla uz mame za sebou, jedine hrusky vaznou ale nebyl by problem upect hruskovy kolac, marmelada by asi neuspela i kdyz muze byt chutove zajimava.
O knihách a knihovnách
Martina Růžičková 11.10. 09:26
Hezké vyznání knihám a knihovnám. Také dodnes vzpomínám na paní knihovnici v dětské knihovně.
Vzpomínka na taneční
Jana Šenbergerová 11.10. 08:23
Jitko, tvoje vzpomínky si vždycky ráda přečtu. Také ti přeji ještě mnoho milých setkání s dávnými přáteli, kterých ubývá.
Duševní zdraví je stejně důležité jako to fyzické, v době koronakrize to platí dvojnásob
Věra Ježková 11.10. 07:41
Děkuji za článek. Něco o tom vím. Už jsem zde několikrát napsala, že v době karantény jsem byla 45 dní sama doma. Promluvila jsem pouze jednou týdně s prodavačkou, nedotkla jsem se živé bytosti – nemám kočičku ani pejska. Velice mi pomáhalo každodenní dopisování s Jendou, občasné telefonáty a maily s přítelem a íčko. Dobře mi ale nebylo.
PŘE - PŘEkrásná čeština
Jana Šenbergerová 10.10. 17:40
Přečteno, představený přepis přednášky přesahuje představivost přemýšlivé přestárlé přebornice. :-)
Nominujte své fotografie do kalendáře na rok 2021!
Jana Kollinová 10.10. 13:51
Najde se v kalendáři i60 na rok 2021 také místo pro autorskou poezii?
Letecké dny
Zdenka Soukupová 10.10. 13:48
Nejsem živnostník, ani jsem nebyla, ale vidím to podobně. Jenže, co s tím? Máte nějakou radu?
Rakev na Václavském náměstí v Praze šokuje a budí pohoršení
Zdenka Soukupová 10.10. 13:42
Snesu i trochu drsnější humor, ale tohle je fakt už za hranou.
Upršený výlet za Růženkou
Elena Valeriánová 10.10. 08:11
Ten článek je jak pohlazení. A toužení. Krásně se s vámi šlapalo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.