Přehled posledních diskuzních příspěvků

Mám ráda kuchařské knihy - díl LX.

Věra Ježková 2.9. 13:00
No vida, já myslela, že je to o mletém mase. A ono zatím o víně. Recepty vypadají dobře. A dtto Ivanka. :-)

Obrázky z Čech

Libor Farský 2.9. 11:05
Krásné, opravdu pohladí po duši...

Jiří Pačinek: Sklář musí mít fortel i něhu

Martina Růžičková 2.9. 08:21
Děkuji za zajímavý rozhovor. Práci mistrů sklářů moc obdivuji.

Mám malý plat

Marie Měchurová 2.9. 08:11
Ze života. Většina lidí je se svým platem nespokojena. Chtěli by víc a víc... Přitom na světě je tak krásně .....

Kouzlo časů minulých: obecná škola

Daniela Řeřichová 1.9. 17:44
Děkuji za tematický článek, to už je opravdu kus historie!

Hledáte specializované služby pro seniory při prodeji nemovitosti? Obraťte se na nás!

Libuše Křapová 1.9. 13:55
Myslím, že tuhle službu hodně seniorů potřebuje a využije. Já naštěstí zatím nemusím :-)

Máňa na táboře 1.díl - Kufr plný zbytečností

Jarmila Komberec Jakubcová 1.9. 11:59
Helenko byla jsem před 3 léty na táboře Horní Bečva, tábor vedla Hanka Práglová a já na týden stráveném v krásné krajině, čerstvém vzduchu ráda vzpomínám. Pamatuji, že i ty jsi tam byla spokojená.

Ceremoniál zvoníků

Marie Seitlová 1.9. 10:01
Zajímavá akce v Hradci králové, díky, že jste o ní napsala.

Babička mi zlomila srdce

Hana Nováková 1.9. 09:23
Hanko, krásné pojednání o Babičce. MIluji tuto knihu i BN. I já jsem měla babičku, která zemřela ve 100 letech a byla hodně podobná té z knihy BN. Díky za článek...

Srpen se loučí mokrou variantou

Jana Šenbergerová 1.9. 08:30
Půvabná, výstižná, moc se mi líbí.

Letní dovolenou stráví v cizině dvě pětiny lidí

František Klapal 31.8. 20:32
No, v našem případě to letos dopadlo tak, že jsme raději zůstali v Česku. Začátkem prázdnin jsem z https://armik.cz/ koupil takový velký stan a kempingové vybavení a začali jsme objíždět různé kempy u vody tady u nás. Musím říct, že lépe bych si toto léto asi nedokázal představit. Bylo to super. :-)

Moje vodní radosti u rybníka

Marie Měchurová 31.8. 17:14
Hezké, i ty zvláštně zabarvené fotky. Bez vody, zkrátka, nelze žít .

Akademický malíř František Hora, malíř Českého středohoří

Naděžda Špásová 31.8. 13:51
Jendo, moc hezky jste nám vašeho strýce Františka Horu představil. Jeho Hazmburk visí nade mnou v obýváku už 39 let. Dostali jsme ho v roce 1977 jako svatební dar od tchána, byl architekt a zřejmě vašeho strýce znal.

Bhútán - pohádkové království pod Himalájemi

Zuzana Pivcová 31.8. 13:44
Pro mě opravdu velmi zajímavé, hlavně, co se týká lidí. Děkuji.

Advokát Václav Láska: Senioři musí být ve střehu, šmejdi stále útočí

Libor Farský 31.8. 11:37
Doplním tento užitečný článek vlastním zážitkem. Já hodně navštěvuji různé antikvariáty a proto mi nebylo podezřelé, když jsem na internetu objevil blahopřání k výhře při losování knihomilů. Bylo to pouhých 10 tisíc Kč, tak jsem tomu uvěřil. Požadovali jen zaplatit poštovné za odeslání výhry, které vyčíslili. Protože ode mne nechtěli poslat těchto pár korun převodem z účtu, jen zaplatit v příslušném okénku kartou, tak jsem naletěl. Naštěstí jsem hned druhý den náhodně objevil na internetu varování před tímto novým nápadem šmejdů. Reagoval jsem okamžitě a tak jsem byl rychlejší než oni. Zrušil jsem tu kartu a zavolal do své banky, abych požádal o novou kartu, ale hlavně je také upozornil, že se tento podvod může opakovat na účtech dalších klientů.

Roztančené náměstí v Č.B.

Dana Puchalská 31.8. 09:46
Moc hezky jste si ten den užily.

Fotoreportáž: Smutek

Dana Puchalská 31.8. 08:18
Ano, když chybí voda je to zlé.

Čtyři mezníky našich českotoulek

Helena Votíková 30.8. 10:27
Úžasné bláznění. Máte můj obdiv a palec nahoru.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.