Přehled posledních diskuzních příspěvků
Voda má, voda má, voda má...
Hana Nováková 25.8. 09:36
Pane Farský, krásné počtení, nádherná úvodní skladby, Skácela miluji i Pavlicu, vybral jste dobře. Trefné fotky, užila jsem si čtení. Celý článek je jak malá diplomka. Děkuji a budu se těšit na další..
Mňau, přišla jsem se pomazlit. Felinoterapie aneb když kočka léčí
Olga Štolbová 24.8. 12:13
Nevíte někdo, kde bych sehnala nějaké ragdollské koťátko? Nebo i dospělého kocoura, nutně se potřebuju pomazlit. Chtěla bych ho opravdu koupit. Děkuji předem za radu. ♥
Mé dvě řeky - Popelka a Vltava
Libor Farský 24.8. 09:58
Já, bohužel, nemám vzpomínky na dětství, které by mi něco podobného připomínaly. Jezdil jsem každé prázdniny k babičce a dědečkovi do Vysokého nad Jizerou. Jenže Jizera byla od městečka asi 15 km a nikdy jsem ji neviděl. Ani žádnou Popelku v místě ...
Podzimní zahrada: Uklizeno jako ze žurnálu
Patrik Poula 24.8. 06:23
Na jaře a na podzim je na zahradě vždy nejvíc práce. Zahrada je můj koníček, takže si při práci pěkně odpočinu. S manželkou děláme v klidu, a co nestihneme dnes, doděláme zítra :-) . Nikam nespěcháme :-) Letos na jaře jsem si koupil nové nářadí pro zahradu z https://www.naradinazahradu.cz/ a práce mě hned víc baví, když mám pořádné náčiní.
Grilujeme. Proč by se v domově seniorů nemohly opékat buřty?
Hana Šimková 23.8. 14:31
Ještě jste ale neřekli kolik takový přepychový domov stojí. Asi bych se sv oji penzí na něj nedosáhla.
Liberec 1: Zoologická zahrada
Zdenka Soukupová 23.8. 13:12
Určitě to byl moc hezký výlet. A fotky se mi taky líbí.
O xenofobii s úsměvem XVI: Poláci
Dana Puchalská 23.8. 12:11
Věrko, Tvůj dnešní díl přišel jak na zavolanou. Dočetla jsem rozhovor s polskou režisérkou A. Holland. Ta se v něm o Polácích jako takových dost rozpovídala. Děkuju Ti.
Výlet do Neratova
Daniela Řeřichová 23.8. 09:06
Děkuji za pěkný článek. Neratov je zázrak, architektonicky i lidsky. Zažila jsem i pouť i koncert, magické chvíle. Snad se ještě vrátím.
Milí přátelé
Hana Nováková 22.8. 11:28
Hano, gratuluji ke knižce, krásné myšlenky. Užívejte si života ve zdraví, pohodě a s jasnou myslí...
Dobrá kniha je dar...
Hana Nováková 22.8. 10:27
Moc krásný článek, v mládí jsem hodně četla, dnes mi tolik neslouží oči a po dvou stránkách jsem z očí unavená a tak knihu čtu hodně dlouho. Závidím v dobrém těm, kdo ještě jako senioři mohou bez potíží číst, jak ráda bych četla i já...
21. srpna 1969
Irena Mertová 21.8. 17:52
Ano, děda mi vyprávěl, jak to prožívali - viz můj článek " Vzpomínky na Brno v srpnu roku 1969"
Pověst o modrém květu
Hana Nováková 21.8. 08:57
Pane Zelenka, krásné čtení a těším se na další. Nádherný úvodní snímek dokazující, jak je krásně u nás doma...
Vědecké výzkumy potvrdily, že lidé, kteří se vidí s vnoučaty, žijí déle a jsou zdravější
Olga Škopánová 21.8. 06:41
Vědecké výzkumy rovněž potvrdily, že senioři, kteří nosí zelené svetry žijí déle, než senioři, kteří nosí žluté svetry, protože zelená barva jak známo uklidňuje
Návod, jak si vyrobit univerzální čistící prostředek
Valerie Polášková 21.8. 05:49
Tak to musím někdy zkusit! Díky za tip. Já si myslím, že takovéto jednoduché a hlavně ekologické čistící prostředky jsou prostě nejlepší. Nač domů tahat zbytečně chemii. Já sama mám doma hned několik eko čistících prostředků a v některých případech podle mě fungují snad i lépe, než ty chemické. Většinu z nich mám odtud: https://www.greenmat.cz/
Máchovo jezero láká romantiky i rybáře
Libor Farský 20.8. 16:29
Krásná připomínka mého mládí na trampu, děkuji
Jako zebra. Účesy, které nosí mladé i zralé ženy
Dana Hošková 20.8. 14:03
Mě osobně to moc neoslovuje, mám raději barvy přirozené. Uznávám ale, že někomu to i sluší. Jak se říká: "Proti gustu žádný dišputát."
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.