Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kam mohou dospět rodinné vztahy? Syn se po svatbě snaží vystěhovat z domu vlastní matku, která mu půjčila peníze
Věra Halátová 5.8. 08:32
Bohužel, takové případy se stávají. Z okolí znám spoustu takových rodin, kde to podobně vypadá. Někdy i hůř. Není potřeba dětem ve všem vyhovět, splnit jim každé přání a čekat, že se mi někdy odvděčí. Je takové staré pořekladlo: po přízni řízni. O opičí lásce matek bylo napsáno mnoho knih, publikací, každou chvíli je někde uveřejněn podobný článek. A stává se to znovu. Promiňte, ale ty matky si za to mohou, ve většině případů, samy. Mohla bych do redakce poslat ze svého okolí, ze současné doby i z let minulých, takových námětů asi šest.
Další moje kniha vychází - Zrcadlo nesplněných přání
Věra Ježková 4.8. 13:44
Jendo, mám velkou radost, že přes mnohá protivenství se ti podařilo knihu dovést do úspěšného konce. Těším se, až ji spolu oslavíme. :-)
Dovča 2020 Díl 7. Jídlo
Marie Seitlová 4.8. 12:09
Dík za článek, zajímavé jídla ve světě mám ráda. Chutné byly chobotnice, slávky, krevety a různé ryby. Krevety kupujeme i doma a vnuk je umí dobře uvařit.
Týden v Blatné II.
Věra Ježková 4.8. 09:09
Naďo, díky za krásné pokračování. V Blatné jsem byla jen krátce, ostatní místa neznám.
Světem hýbe Galwayská výzva, další krok v boji proti ageismu
Věra Ježková 4.8. 07:32
Děkuji za článek. O výzvě jsem nevěděla. V době karantény jsem byla sama doma. Během 45 dní jsem přímo promluvila jednou týdně jen s prodavačkou v obchodě brzy ráno, kdy tam ještě skoro nikdo nebyl. Nedotkla jsem se živé bytosti. Bylo to dost zlé.
Střecha nad hlavou pro klidný důchod
František Klapal 3.8. 20:33
Skvěle napsané. Já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud se člověk chystá pustit do opravy střechy, tak je určitě dobré myslet i na její izolaci. Ta je v dnešní době podle mě nezbytná. My se právě do izolace střechy pouštěli před pár měsíci. Nakonec jsme si ji nechali udělat od http://www.strechytomi.cz/ Myslím si, že práci odvedli výbornou. :-)
Turistika je nový životní styl, po horách chodí všechny generace
Danka Rotyková 3.8. 20:07
Moji rodiče nešli ani na procházku, natož aby provozovali turistiku. Měla jsem ale štěstí, můj manžel se pohyboval moc rád, procházky v přírodě nikdy neodmítnul. A když jsem zůstala sama, postaral se o mne syn. Ukázal mi Alpy a já se zamilovala. Po 9 letech už musím trochu zvolnit, ale pokud budu chodit, chci alespoň 1x v roce do sebe načerpat tu krásu přírody. V zimě mi musí stačit fotografie a těšení se na další výlet do hor.
Troška povídání o vodě
Jana Šenbergerová 3.8. 09:23
Kdo je zvyklý jen otočit kohoutkem, nedovede si něco takového ani představit. Kdykoliv stojím pod sprchou, vnímám to jako obrovské dobrodiní a to dvojí - voda je a teče bez mého přičinění. Většina lidstva takový přepych nezná. Hezky jste to připomněl.
Naše nezapomenutelná dovolená s vnoučaty v Chorvatsku
Jana Šenbergerová 3.8. 08:53
Podle článku i fotek si dovedu představit, že na takovou dovolenou budete všichni rádi vzpomínat. I mně se ve vašem podání líbila.
Dovča 2020 Díl 6. Co roste ve Vrbosce
Zuzana Pivcová 2.8. 13:07
Rostlinstvo mě hodně zajímá. Asi to bude z velké části obdobné jako na řeckých ostrovech, i když přece asi menší sucho. Jsem ráda za každou informaci.
Znáte jenom denní a noční krém? To už je dnes málo…
Jitka Hašková 2.8. 09:31
Nemám ani noční, ani denní, mám jen Niveu na všechno.
Co je láska..
Hana Nováková 2.8. 09:16
Hano, hezky napsané, prostě bez lásky nelze žít. Neumím si život bez ní představit. Ať už je to především láska k člověku, k dětem, zvířatům, přírodě, prostě je to cit, který dal Bůh především člověku, protože láska člověka k člověku je to nejvyšší. Nelze opomenout ani jakousi lásku mezi zvířaty. Je i zajímavé pozorovat stromy, jak se ve větru k sobě sklánějí a ve vánku se dotýkají větévkami, jako kdyby se hladily a líbaly. Kdo ví? Máte pravdu, kdo miluje jen sám sebe o moc v žití na této zemi přichází.
Tato hora je v každém případě svatá
Věra Ježková 2.8. 08:29
Jendo, výborný článek, vycházející z tvých znalostí a osobních zážitků. Začátek je moc zajímavý. V izraelské současnosti se ovšem nevyznám, čtení je pro mne proto trochu náročné. Fotky jsou parádní.
Marta - nad Tatrou sa blýská
Zuzana Pivcová 1.8. 12:43
Po delší době jsem se zase dočkala pokračování. Ovšem to, co jsem si přečetla v závěru, bych nečekala. Snad to bude nějaké nedorozumění. :-D
Voda hučí po lučinách
Věra Ježková 1.8. 09:24
Hani, moc se mi líbí, jak jste téma zpracovala. Pokud vím, naše hymna je jedna z mála, která opěvuje krásy země. Na rozdíl od jiných, jejichž obsahem je hrdinný lid, sláva, vítězství apod.
Týden v Blatné I.
Věra Ježková 1.8. 09:17
Naďo, prima článek, moc hezké fotky. Tvoje sebereflexe mě pobavila. Těším se na pokračování. Připomněla jsi mi Mládkovu písničku „My máme chaloupku v Blatné, je nám to ale prd platné…“. :-)
Khaki. Barva, kterou ženy buďto milují nebo nenávidí
Miluše Hasenohrlová 1.8. 09:02
Khaki barvu mám moc ráda,ať už letní tílko nebo jarní bundu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.