Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co to tak může být, když se řekne.....
Hana Nováková 25.7. 08:38
Dano, já byla mimoň - vůbec jsem se nechytala a čekala jsem, jaké budou odpovědi.. Tohle hádání mě dostalo a moc se mi líbilo - díky
Novinka: plastová okna s hliníkovou obložkou
Patrik Poula 25.7. 05:27
My máme klasická plastová okna. Jediné, co je u nich nové, je těsnění. Už ani nevím, jak dlouho okna máme, ale za skoro celý můj život jsem s okny nic nedělal, až teď. Syn mi poradil, ať si objednám nové těsnění z https://www.tesnenitexim.cz/E-profil-mezera-2-3-5-mm-c1_2_2.htm a pak mi ho na oknech pomohl vyměnit.
Jak mne zmátla pandemická zelená
Zuzana Pivcová 24.7. 13:58
Tedy, to bylo napínavé, skoro jako za Železné opony, i když tehdy jsme byli "na jedné lodi", stejně se přes hranice jen tak nesmělo.
Co to asi může být, když se řekne.....
Zuzana Pivcová 24.7. 13:54
To je průšvih, z lidových názvů neznám ani jeden. Sice nejsem zkušená houbařka, ale přece jen... :-D Danko, už máš odeslanou odpověď, takže bych se mohla předem kouknout a dělat ramena, ale proč bych to dělala? Počkám si.
Z Libochovic do Třebenic
Daniela Řeřichová 24.7. 11:08
Krásný výlet i upoutávka. Snad se mi někdy podaří navštívit tato kouzelná místa, o nichž dokážete tak sugestivně psát. Děkuji.
Tip na výlet: Pěšky z Neratovic do Tišic s návratem přes Mlékojedy
Daniela Řeřichová 24.7. 09:23
Děkuji za pěknou pozvánku. Určitě využiji k výletu, článek i fotografie k tomu přímo vybízejí.
Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší
Jana Mesarčová 23.7. 14:39
Je možné účastnit se akcí i bez využití nabízeného ubytování? Bydlim nedaleko.
Soutěž: Podoby vody II
Anna Potůčková 23.7. 13:10
Kdyby člověk zapřemýšlel určitě by našel i další díla, kde je zminovaná voda. A knížku Kříž u potoka mám ve své domácí knihovně.
Putování v Pošumaví - zřícenina hradu Rabí
Hana Nováková 23.7. 11:48
Rabí a Šumava, mám na ně krásné vzpomínky, byli jsme ubytování v zařízení nedaleko náměsti v Kašperských horách. Okolí neskutečně krásné. Prostě Šumava má své neobyčejné kouzlo, propojené i s literárními díly zasazenými do tohoto prostředí. Užila jsem si to, ale už není možnost se na stejné místo vrátit. Zase to zaměstnavatel prodal a ubytování, jak jsem tak koukala není z nejlepvnějších. Díky za článek a foto
NÁVRATY – Mona Lisa na chmelové brigádě
Věra Ježková 23.7. 09:48
Jendo, jak víš, tvé Návraty mám doma i s věnováním. Je to krásná knížka. Tvé vzpomínky čtu moc ráda.
Rané, pozdní, nové. Brambory obsahují vitaminy, minerály i bílkoviny. Musí se však umět správně připravit
Eva Mužíková 22.7. 22:20
Se skladováním brambor v paneláku mám problém, proto kupuji jen nezbytné množstvi. Nejraději mám ty zakoupené na trhu, ještě umazané od zeminy. Ty oprané mne vůbec nelákají.
Procvičení vašich znalostí
Jana Šenbergerová 22.7. 16:08
Při troše štěstí bych i přežila. Nesměla bych být ale vystavena všem těmto nebezpečím.
Za sedm dní bude vše v pořádku. Postará se o to Garanční systém finančního trhu
Jana Šenbergerová 22.7. 15:04
Stačí mi přečíst "Garanční systém finančního trhu" a napadá mě jediné - čínština. Je pro mě stejně nepřehledná a nesympatická, i když některé peníze podobně jako čínské znaky zaujmou svou uměleckou podobou. Zřejmě jsem se narodila do nevhodné doby, nebo jsem naprosto nevhodná pro tuto dobu. Jsem moc ráda, že mám vedle sebe člověka, který si s financemi poradí i za mě.
Oborou k poustevně Zbyny
Mirek Hahn 22.7. 08:44
Gratuluji k tomu dobrodružství..... Lokalita Zbyny je v klidové zóně obory a je tam celoročně zakázán vstup. Vítejte mezi dareby :-)
Vzpomínka: Čas třešní
Alena Vávrová 21.7. 14:43
Krása, Danuško a opět běží vzpomínkový film...Svoje první hodinky jsem dostala od milovaného dědečka a byly také zn. Zarja. Možná je ještě někde mám.
Soutěž: Podoby vody I
Naděžda Špásová 21.7. 10:55
Věrko, obdivuji tvojí výdrž v hledání přísloví a rčení. :-)
Tři vesničky v centru Prahy. Navštivte málo známá místa, která vás nadchnou
Jitka Hašková 21.7. 10:55
Díky za dobré typy. Nový Svět znám z dětství, ale i v poslední době jsem tam byla několikrát. Střešovičkami jsem několikrát procházela, když tam bydlela kamarádka, Hostivař také trochu znám, bylo by dobré se do obou vrátit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.