Přehled posledních diskuzních příspěvků
Modrá je dobrá. Platí to i v zahradách
Jana Šenbergerová 7.7. 13:41
V bytě modrou nemám ráda, o to víc ji miluji v přírodě. Modré nebe, voda, květiny - to je nádhera.
Sudá, nebo lichá?
Naděžda Špásová 7.7. 10:25
Věrko, já jsem se pobavila, každý čísla vnímáme jinak. Ty třeba přijmeš s radostí šestku, mně zase každá změna mého čísla na konci od šedesátky děsně štve. :-)
Básně 8
Věra Ježková 7.7. 07:29
Jendo, z fotografie vyzařuje rodinná pohoda. Zaujal mě pohled mladého muže, který již v té době psal krásné básně.
Jak vybrat správnou sekačku
Naděžda Špásová 6.7. 18:41
Sekačku z Mountfieldu už máme a jsme s ní spokojeni.
Nejvýznamnější příslušníky rodu Valdštejnů připomíná výstava ve Valdštejnské zahradě
Jitka Hašková 6.7. 09:28
To je prima, že píšete o této výstavě. Četla jsem o ní v novinách a chystám se tam.
Dana Medřická: Když v šedesáti přijde láska
Zuzana Pivcová 6.7. 08:27
Paní Medřická byla skvělá herečka, což dokazovala neustále v rolích charakterově značně odlišných. Většinou však převažovaly ty vážné. Ke konci života sice byla lidsky šťastná, protože prožívala velkou lásku, ale na jejím zdraví se podepsala situace v divadle, kdy jí vlastně vedení nepřálo a nechalo jí pouze jedinou roli v Kočičí hře, u níž se zkraje počítalo s tím, že to bude propadák. Ona však z toho udělala klenot a všichni diváci chodili jenom na ni. Hrála tak často a tak naplno, že se zdravotně odrovnala. Vzpomínám si na den, kdy jsem šla kolem Stavovského (tehdy ještě Tylova) divadla a tam viselo oznámení, že se představení ruší z důvodu úmrtí paní Medřické.
Žižkov hořící
Zuzana Pivcová 5.7. 19:03
Tohle jste měl naživo, kdežto písně Karla Gotta, i když jsou krásné, ještě uslyšíte.
Kočičí jídelníček? Chutný, pestrý a zdraví prospěšný
Jana Šenbergerová 5.7. 08:58
Jsou i takové kočky, které neohromíte ničím, zatímco ony vás ohromují stále. :-)
Země česká, domov můj
Naděžda Špásová 4.7. 15:08
Pravčická brána mi leccos připomněla, mám na ní hezké vzpomínky. Souhlasím s tebou, že není třeba za krásou cestovat bůhví kam, u nás je spousta krásných míst, které stojí za návštěvu. Kvíz jsem zatím nedělala. :-)
Nuda mizí ze života, ale je to chyba
Dana Kolářová 4.7. 12:00
Svatá, svatá pravda a ještě jednou svatá pravda! ...občas se trochu nudit, je krásné a zdraví prospěšné.
Fotoreportáž: Kurovický lom v červenci
Hana Nováková 3.7. 09:26
Aničko, pro mě neznámý kraj, ale vaše seznámení a krásné fotky mi ho dosti přiblížily. díky vám a hezky si té krásné přírody užijte
Kůrovcové smutnění
Irena Mertová 2.7. 12:27
Ano ano ano, mluvíte mi ze srdce! To by jeden zabrečel. Doufejme, že se zase lesy obnoví a dále nebudou ubývat. Také příroda ve městech..
Ženy mohou ovlivnit, jakým způsobem jejich muži zestárnou
Marie Doušová 2.7. 11:00
Ovlivňovat můžete, ale někdy je rozumnější uznat ,že i váš protějšek má na svůj život vlastní názor. Vždyť proto jsem si ho vzala , že byl zajímavý ,rozumný,milý a laskavý.
Máte rádi chuť česneku?
Vladislava Dejmková 2.7. 09:25
To jsem nevěděla, začnu česnekáček usilovně hledat, třeba ho někde najdu a vysadím na zahrádku.
Fotoreportáž: Za každého počasí
Zuzana Pivcová 2.7. 08:27
Vyvolává to ve mně opravdu pocit, jako kdybych jela autem a sledovala krajinu kolem sebe. Díky.
Janet
Zuzana Pivcová 1.7. 19:43
Je to moc pěkný vzkaz, ale přiznávám se, že jsem trochu víc pochopila, proč je zde, až když jsem se podívala na Váš profil. Bude hezké, když tu třeba o své knize napíšete víc. Díky.
Výlet do Budyně nad Ohří
Alena Vávrová 1.7. 12:19
Děkuji, potěšila jsem oči své! Budyní jsem jen mockrát projížděla a jednou jsme tam byli na nějakém hudebním festivalu. Ale hrad jsme, bohužel, míjeli - je parádní. A ve Mšeném to je, zdá se, čím dál tím hezčí. Lázničky se teprve začínaly opravovat, když jsem tam byla poprvé. A když naposledy, to byla zrovna čerstvě opravená Dvorana. Moc hezké fotky, i vzpomínky.
Vážíme si toho, že nás dal osud dohromady, slavíme každý den, říkají Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Helenka Vambleki 1.7. 10:12
Děkuji íčku za přiblížení dvou sympaťáků. Zlatu už jsem osobně viděla a slyšela na akci pro íčkaře v domě, kde sídlí redakce. Jedna z mála osobností, která si na nic nehraje, je přirozená, upřímná. Je fajn, že se konečně našli už v pokročilém věku a moc jim oběma držím palečky na společné cestě
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.