Přehled posledních diskuzních příspěvků
Není táta jako táta
Zuzana Pivcová 1.7. 09:19
Je to dojemný a přes všechny životní rány přece jen lidsky optimistický příběh. Před takovými lidmi se skláním. Díky, Hanko.
Nechávat výměnu pneumatik na poslední chvíli se nevyplácí
František Klapal 30.6. 22:06
Jo tak s tímto jednoznačně souhlasím. Já letos na letní přezouval poměrně brzy právě kvůli tomu, abych se vyhnul náporu v pneuservisech. Dokonce jsem letos na auto kupoval úplně nové letní gumy, protože ty staré už by technickou kontrolou asi neprošly. Ty nové se mi povedlo sehnat z https://www.pneuok.cz/
V Humpolci se staví nový domov pro seniory, který bude financován společně ze státních a soukromých zdrojů
Marie Novotná 30.6. 20:25
Podle snímku je tento objekt orientovaný v okolí části Humpolec-Hadina.Hezky upravená klidná krajinná oblast s rybníkem pro rybářský sport.Nedaleko sportovní areál pro koňské dostihy (Zlatá podkova) a v dohledu hrad Orlík a krásnou rozhlednou.(asi 1.5km).Otázkou pro klienty bude finanční stránka.
Zdravé mlsání
Patrik Poula 30.6. 19:21
Ta meruňková bábovka vypadá výtečně. Ukážu manželce recept, aby ji upekla :-) . My se také snažíme zdravě stravovat a mlsání byl velký oříšek :-D Objevil jsem ale na https://www.diatop.cz/ topinambury a to jméno mě tak zaujalo, že jsem je na zkoušku objednal a chutnají skvěle. Kdo je ještě nezkoušel, tak určitě vyzkoušejte, protože stojí za to :-)
O moudrosti přímo biblické
Zuzana Pivcová 30.6. 11:11
Moudrosti moudrých mě zajímaly hodně v mládí, mám-li to pojmout jako různé citáty. Pak jsem se začala čím dál víc zaměřovat na přirozenou lidskou moudrost a hlavně pak bezkonkurenčně moudrou přírodu. Nicméně moudrosti ze starých knih včetně Bible nejsou nikdy na škodu. Aspoň máme možnost srovnávání, kam jsme to ve svém vývoji dotáhli. Moc děkuji.
Červen 2020
Zuzana Pivcová 30.6. 08:40
Jsem ráda, že nám postupně připomínáš loňský kalendář, který v mém případě zůstal viset v redakci. Ale nejhezčí je, jak umíš krásně skloubit témata obrázků s ročním obdobím.
Stáří s nápisem na tričku. Úlet, nevkus? Ale ne, odvaha se cení
Mirek Hahn 30.6. 08:32
....ještě to není ani rok, co byl tento článek uveřejněn. Není to brzo na zopakování ?
Chcete se v létě podívat k moři? Poradíme vám, jak za dovolenou ušetřit
František Klapal 29.6. 22:32
No, my bychom letos rádi vyzkoušeli právě to Řecko. Byli jsme tam naposledy někdy před 8 lety a hrozně se nám tam líbilo. Já navíc slyšel, že je tam spousta super míst na potápění, což bych rád vyzkoušel. Jen si teda prvně budu muset u https://potapeni.seawolf.cz/ udělat potapěčský kurz. To už je ale maličkost.
Bolesti při změně počasí. Pociťují ji snad všichni starší lidé
Zuzana Pivcová 29.6. 11:52
Bohužel jsem také takový lidský barometr, ale snad alespoň vím, co mi to zapříčiňuje.
Ztracena v nemoci...
Zuzana Pivcová 29.6. 09:34
Vím, co taková bolest obnáší. Napsala jsem Ti do Vzkazů na i60 a na mail. Víc to tu rozvádět nechci. Tak čumáček vzhůru!
Tipy na dovolenou 2020. Které redakce vybrala jako nejlepší? A jaké budou další soutěže? O tom rozhodnete vy
Elena Valeriánová 28.6. 19:59
Gratuluji všem vítězům, ale také všem, kteří se soutěží zúčastnili.
Denně kousek čokolády. Pomáhá proti mnoha neduhům
Dana Puchalská 28.6. 09:06
Ano, čokoláda... Je vyloženě návyková mňamka... Jak já Ti rozumím... :-D
Jak se vyzbrojit proti stresu? Pomůžou vitamíny i bylinky
František Klapal 27.6. 20:56
Vitamíny jsou naprostý základ. Taky se jich snažím do těla dostávat co nejvíc to jde. Občas ale bohužel nestíhám jíst tolik ovoce a zeleniny, tak právě pro tyto případy mám i různé doplňky stravy. Teď například užívám tento https://www.senzamedical.cz/enerex-essentials-90-kapsli-multivitamin/
Roušky
Zuzana Pivcová 27.6. 19:42
To se mi moc líbí, že někde dokázali za dobrovolnou pomoc takto poděkovat. Moc pěkný článek.
Autoveterány prožívají boom jako nikdy předtím
Ondra Vysma 27.6. 13:37
To já bych si nesmírně moc přál Jeep Willys... Třeba takový https://www.veteran-prodej.cz/vozy/jeep/willys/ Bohužel mi zatím scházejí finance...
Špagety carbonara se smetanou? Tak to rozhodně není italská kuchyně, říká restauratér se sicilskou krví Santo Pagana
Milan Sova 27.6. 12:39
Řekl bych, že tohle je relativní ;-) I v Itálii dostanete carbonaru se smetanou. Je to spíš o místě. Čím víc na chudý jih, tak tím častěji dostanete carbonaru s s vodou z uvařených špaget. Čím víc na bohatý sever, tím častěji můžete narazit na carbonaru se smetanou ;-)
Před sedmdesáti lety byla popravena doktorka Milada Horáková
Danka Rotyková 27.6. 08:17
Čest její památce. ... doufám, že budoucí generace na ni nezapomenou, věřím, že ne.
Park Boheminium
Helena Votíková 27.6. 08:10
Byli jsme zde asi před třemi roky. Park miniatur je moc pěkný.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.