Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž: Výlet do Rájce

Marie Měchurová 12.6. 09:08
Labské pískovce máme prochozené, ale nevím, jestli jsme byli i v Rájci. Moc se nám tam ale líbilo i na území Německa jsme přešli. Nadi, fotky máš nádherné - ty břízky a louky. Taky zvířátka se povedla.

Lidé si teď snad budou více vážit práce kuchařů, říká Jiří Švestka z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou

Jitka Caklová 12.6. 08:53
K nadpisu: Hlavně aby na to vážení-si vůbec měli. Myslím že každý si začne vážit hlavně té své, aby se uživil.

Lásky se věčné zdají

Hana Nováková 12.6. 08:42
Zuzko, na žádnou z lásek, ať už byly jakékoliv, se nedá zapomenout. Vzpomínky nám zůstanou, čas už ale vše nenávratně odvál....

Polibek s příchutí smrti

Hana Nováková 11.6. 15:21
Ivano, opravdu stalo, dodnes mi z toho běhá mráz po těle. Ale jaký je to život? ptám se sama sebe. Ani se nedivím, že si pohrávala s myšlenkou vše ukončit!!

O xenofobii s úsměvem XII: Maďaři

Zuzana Pivcová 11.6. 10:02
Něco jsem napsala již k první části. Z neznalosti už tedy nic dalšího nemůžu dodat. Zaujalo mě to, že v médiích nemůže nikdo hovořit dialektem. Kdysi jsem četla, že v Británii je při konkurzech jedním z nejdůležitějších faktorů, zda bude adept přijat, vzorná mluva, jak oni říkali - BBC English. Zato u nás. Dřív byli terčem připomínek Pražáci se svým širokým í jako é. Třeba Merka - Mirka Čejková. Dnes mluví většina moderátorů jak negramoti. Díky, Věrko.

Nejstarší děti: Máma nevidí, přesto je jako vichřice, říká Helena, dcera dvaadevadesátileté Elišky

Zuzana Pivcová 11.6. 09:49
Moc krásné vyprávění. Někteří lidé jsou obdivuhodní. A na jejich zdravotním stavu se samozřejmě podílejí i úžasné vztahy v rodině.

O zlomyslném počítači

Vladislava Dejmková 10.6. 09:41
Přidám se. I můj počítač si žije vlastním životem a stále na mě něco zkouší. Nejvíc mě vytáčí, když na něm evidentně nepracuji (ale je puštěný) a začne si sám otáčet diskem. To špicuju uši a tuším, že dělá nějakou neplechu. A dodávám, že nemám naplánované žádné aktualizace automaticky, vše si radši dělám po své zralé úvaze v době, kdy chci. Člověka to opravdu zoceluje.

Vzpomínky na dětství

Jana Kollinová 10.6. 08:05
Milá veršovaná vzpomínka. Zaujaly mě fialky - vzpomínám na jejich chuť a vůni. Když jsem u mlsot, tak ještě připomenu pendrek a svatojánský chlebíček. Jitko, dík za krásné ráno. :-)

Krasavice ze Sibiře

Věra Ježková 9.6. 13:34
Jano, je krásná. Přítelova mourečka je na něj taky velmi fixovaná. Je stále vedle něho; občas něco povídá.

Čeština není vůbec jednoduchá

Růžena Kuželková 9.6. 11:14
Tak "testík" jsem udělala(miluji takové testy), měla jsem 3 chyby tak si myslím,že to není nejhorší.Příště nashledanou u dalších (:-))

Zakynthos. Ostrov, kde se klid musí pečlivě hledat

Zuzana Pivcová 9.6. 09:31
Vždycky jsem měla pocit, že ostrovy na západ od Řecka mají v sobě skoro víc z Itálie. Nejsou tak suché jako ty v Egejském moři. Vlastně jsem na nich ale nikdy nebyla, zažila jsem jen mezipřistání na Korfu, kde jsme přibírali turisty. Takže hodnotím jen podle fotografií. Ale prostředí je tam určitě také krásné.

Toulání, toulání, všechny chmury zahání. Příroda je lék

Anna Potůčková 9.6. 08:49
Evi Tvoje básnička se mně tuze moc líbí! A ta krásná příroda..... Toto Ti závidím, že máš lesy a hora na dosah!

Červnový bylinkář: Nechutenství a bolesti břicha jsou typické pro šestý měsíc roku. Jaké bylinky pomohou?

Soňa Prachfeldová 9.6. 07:09
Ráda čtu o léčivých účincích bylinek, vlastně zdraví je všude okolo nás. Meduňkový čaj je moc dobrý, teď suším bez . Bylinkáři jsou už nyní vzácní.

Policie ČR - smutný životní reálný zážitek, který šokuje

Marie 00000 8.6. 13:39
Zdůrazňuji: chování policistů neschvaluji!!!!! Ale policisté jsou také jenom lidé - tím chci říct, že také nechtějí vidět, slyšet.... Mají strach, že dostanou vynadáno a ještě budou popotahováni. Takže se angažují pouze v případě nejvyšší nouze.

Jak jsme putovali kolem Labského náhonu

Marie Měchurová 8.6. 09:22
Děkuju za článek. Labe známe jenom od Kolína do Děčína. Jezdíme tam často vlakem za dcerou a její rodinou. Občas vystoupíme a jdeme se pokochat - třeba v Mělníku, nebo Litoměřicích. Je to zajímavá řeka po celé její délce. Nejkrásnější okolí má od Litoměřic do Ústí. Škoda, že nevyšlo plánované setkání "íčkařů" v Litoměřicích a večerní plavba po této krásné řece.

Poznáte, o jaké houbě je řeč? Odhalení

Vladislava Dejmková 8.6. 08:26
Já jsem teda hádala špatně, původně jsem myslela, že to je holubinka.

Maxi šaty sluší v každém věku

Dana Puchalská 8.6. 07:16
Modely to jsou hezké, až na snímek č 6. To je hrůza.

Načeradec - jedna z nejstarších obcí na Podblanicku

Zuzana Pivcová 7.6. 10:06
Vůbec neznám, ale podle uvedených informací stojí obec za návštěvu. Díky, Martino.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.