Přehled posledních diskuzních příspěvků

Povzdech

Vladislava Dejmková 4.6. 09:22
Smutné, ale výstižné. Třeba pomůže se svěřit.

Básně 10

Martina Růžičková 4.6. 08:05
Krásné milostné verše... Děkuji, že jsem si je tu mohla přečíst.

Naše tělo potřebuje draslík. Jeho nadbytek však může být velmi nebezpečný

VANDA Blaškovič 3.6. 17:37
U draslíku jeho nadostatek, ale i přebytek způsobuje ochrnutí svalstva a tím i možnou smrt.

Marta - proč se tak chováš?

Zuzana Pivcová 3.6. 14:45
Já myslím, že když má ten mladý člověk vybudovány dobré základy, tak se přece jen totálně nepokazí. Může někde ujet, ale zase najde cestu k dobru. Jo, a Marta s Petrem jsou už určitě víc než jen přátelství s výhodou.

Jak na Covid-19?

Irena Mertová 3.6. 12:21
Vaše "divoké kachny" nemají chybu ! :-)

Lži na seznamkách. Realita, se kterou je třeba počítat

Zuzana Pivcová 3.6. 11:04
Myslím, že to takto skutečně funguje, a proto by mě tento způsob seznámení ani nějak nelákal. I když věřím, že existují výjimky, víme o nich i zde, a všem, kdo měli štěstí, to upřímně přeji.

Květen 2020

Zuzana Pivcová 3.6. 08:16
Jsem ráda, že jsem se v Tvé milé básni mohla setkat alespoň s několika fotkami z kalendáře, který jsem už dávno neviděla.

Hubnutí s vajíčky, vínem nebo citrusy. To byly diety v padesátých letech

Daniela Řeřichová 2.6. 15:13
Dieta není můj obor, ale jednu jsem držela asi před dvaceti lety. Zrnka pšenice špaldy se namočila do hrnku a druhý den uvařila. K tomu se mohla jíst jakákoliv zelenina. Nebylo to nijak drastické, ale po týdnu mě to nebavilo. Jedna moje kamarádka z vesnice mi poslala balík pšenice, který se na poště roztrhl. Dodneška vidím ty škodolibé úsměvy - slepice si doskákala pro zrní... A také byla oblíbená tukožroutská polévka.

Život je jako dobrý dort

Jitka Hrůšová 2.6. 11:13
Moc hezká a zajímavá úvaha. Nepovedlo se mi hodnocení, hvězdiček dávám šest.

Pojďte s Ungeltem na Vejšlap

Daniela Řeřichová 2.6. 11:00
Pokud seženete lístky, neváhejte. Ungelt je jednička.

Zamyšlení v koronavirové době - dovětek

Zuzana Pivcová 2.6. 08:26
Hani, někdo si třeba řekne, k čemu je zamyšlení, když tu situaci těžko změníme, ale ono to tak není. Zamyšlení a z toho pramenící empatie k téhle planetě, k přírodě, lidem, naší zemi, vede k naladění na vyšší vibrace každého z nás a pozitivní energie dokáže dělat věci netušené. Kéž by se zamýšlelo hodně lidí, co sami udělat, jak přispět k ozdravění. Už přece máme nakročeno.

Na chatu s Přemyslem Bičovským - dnes od 14.00 hodin

Antonín Nebuželský 1.6. 19:15
Škoda, že pro rozhovor musíme používat jakýsi chat. Na chatu, to bych se podívat jel. :-)

Fotoreportáž: Když rozkvete jaro

Jitka Hašková 1.6. 13:26
Děkuji za krásné fotky. Je to opravdu povzbuzení. Názvy kytek moc neznám.

Výlet do Lovosic

Vladislava Dejmková 1.6. 11:26
Ráda jsem se s vámi prošla. Procházky kolem řek miluju, kolem Labe obzvlášť. Rozhledny v posledních letech přibývají jako houby po dešti, nezdá se vám? I když ne ty kamenné, klasické, ale většinou konstrukce kovové či dřevěné.

Botanická zahrada v Troji na konci května

Věra Ježková 1.6. 09:56
Jitko, potěšily, moc. Nejvíc kopretiny. Díky.

Nejstarší děti: Dagmar chodí za svou mámou Nelly každý den

Zuzana Pivcová 1.6. 08:41
Další krásný a dojemný příběh. Ten, kdo má takovouto rodinu, má vzácný dar, o který se jistě sám zasloužil.

Slavíme Světový den mléka. Ale potřebujeme mléko i v dospělosti?

Dana Puchalská 1.6. 08:04
Mléko a mléčné výrobky mám ráda. Půl litru mléka vypiju každý den. A to nemluvím o sýrech a jogurtech.

Nepečený jahodový dort. Zvládne jej i méně zručná cukrářka

Anna Potůčková 31.5. 09:08
Tak tyto nepečené dorty zbožnuji - pro rychlost přípravy.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.