Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nepečený jahodový dort. Zvládne jej i méně zručná cukrářka
Anna Potůčková 31.5. 09:08
Tak tyto nepečené dorty zbožnuji - pro rychlost přípravy.
Žižkovská rvačka
Zuzana Pivcová 31.5. 08:24
Tak podobné výjevy bych u nás v domě nechtěla. Stačí mi, když mi občas dupou nějací noví nad hlavou. Na bydlení už jsem opravdu háklivá.
Májové odcházení
Zuzana Pivcová 31.5. 08:22
Loučí se, ale s úsměvem, protože předává vládu dalšímu krásnému měsíci, na který se těšíme. A na Tvou další báseň také.
Vladimír (83) přepsal byt a chatu na syna. Ten se zadlužil, obě nemovitosti pak exekutor prodal v dražbě
Olga Škopánová 31.5. 08:10
Ten pan Vladimír musel mít nějaké zatmění mozku, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Profesor Václav Hořejší: Česko zvládlo epidemii výborně. Podzimní vlna by nemusela přijít
Svatava Páleníková 30.5. 12:09
Také jsem ráda, že se podařilo v České republice pandemii zkrotit a budu pevně doufat, že žádná duhá vlna nepřijde. Já už to nějak "doklepu", ale mám obavy o děti a vnoučata, aby takových pandemií nebylo v budoucnu více a nebyly ještě silnější. Jedna z věcí je přežít přápadnou nemoc a druhá přežít tu krizi, která následuzje. Kéž by vlády mocných států slyšely na varování vědců o hrozbě pandemií, oteplování, sucha...
Pozdrav z výšky
Vladislava Dejmková 30.5. 09:19
Děkuji za zprostředkování krásného zážitku. Ta naše země vypadá z výšky jako krajina z pohádky. A člověčí starosti se zdají být menší.
Sociální bydlení konečně na dobré cestě
Libuše Křapová 29.5. 14:01
Pavle, dostal jste mne. Já začala číst s pochmurnou vizí, že se už mezi nás íčkaře pletou politici :-) Tenhle druh humoru beru :-)
Jiří Pospíšil: Muzeum Kampa bojuje o přežití. Věříme, že si k nám najdou cestu čeští milovníci umění
Daniela Řeřichová 29.5. 08:43
Muzeum Kampa je opravdu mimořádné stejně jako jeho zakladatelka Mecenáška české kultury paní Meda Mládková. Navštěvujeme opakovaně a vždy jsme okouzleni.
Usmívání
Hana Nováková 29.5. 08:35
Jsem ráda, že jsme sundali roušky a začali se opět usmívat, smát. Přeci jen úsměvem lze říci hodně a bez něj, je život tak trochu smutný. Hezký článek
Marta - jak voní kosatce
Zuzana Pivcová 28.5. 17:18
Ráda si ten příběh čtu, i když žiju jinak. Už dlouhá léta jsem uvažovala, že bych chtěla mít partnera, ale každý ve svém a jen se navštěvovat. Dnes už nad tím nepřemýšlím vůbec, co bude, bude.
Žižkovská studie: Na jakou stranu se vrtnou psi při své potřebě
Irena Mertová 28.5. 13:29
U našeho žižkovského domu dělají psi potřebu k severoseverozápadu. Ověřeno kompasem. Též nám občas dům označkují i lidé - v tomto případě k jihovýchodu. :-)
Nejstarší děti: Když jí bylo padesát, odjela do Itálie dělat pečovatelku. Teď se paní Věra (68) stará o svou maminku
Zuzana Pivcová 28.5. 11:22
Mám velkou radost, že tu čtu o Věrce, která sem kdysi po vytvoření portálu také psala. Věrko, jestli to budeš číst, moc Tě zdravím. Věra byla velmi pracovitá. Odešla s mužem do jeho vlasti, ale vůbec ne si tam užívat moře a krás, ale docela tvrdě pracovat v severní Itálii. A navíc ještě v létě jezdila do Čech a vypomáhala na letních dětských táborech. Ale Věrka je silná a velmi pozitivní žena.
Tip na dovolenou: Podblanicko
Vladislava Dejmková 28.5. 08:39
Zajímavý kraj. Moc děkuji za inspiraci. Až zase budu jednou u dětí v Benešově, určitě se pokusím na některá z uvedených míst podívat. Odtamtud to už není pro mě tak daleko.
Zamyšlení v koronavirové době
Soňa Prachfeldová 27.5. 18:54
Každá doba má své klady i zápory. Přesto jsme v těch minulých i nynějších obdobích dokázali vychovat děti, poctivě pracovat , snažit se o důstojné žití. Obyčejný člověk vlastně zvedá hodnoty národa a různe politické strany nás potřebují. Jenže 1xza 4 roky. To je slibů, ujišťování, kydání hnoje na politické soupeře . A pak nic, vše se rozmělní v kecy, člověk je znechucen a vidíme kolik problémů narůstá. Jak dlouho se bude svět takhle ničit, co nastane pro naše vnuky, pravnuky ? Copak lidé nikdy nedostanou rozum ?
Nostalgie v Klášterní zahradě
Zuzana Pivcová 27.5. 11:36
Také jsem se v poslední básničce trochu zaobírala časem. Přeji Vám čas pro spokojené žití. A co do toho patří, to si jistě doplníte sám.
Malé životní postřehy
Dana Puchalská 27.5. 10:48
Hani, hezké vzpomínání a už se těším na pokračování.
V jednoduchosti je krása. Platí to pro módu v každém věku
Olga Škopánová 27.5. 09:01
Hezké ale trochu nudné.
Víte, co to je, když se řekne.... Odhalení
Vladislava Dejmková 27.5. 08:39
Aspoň jsem odhadla, že to souvisí s tím jídlem. Konkrétně ale nic.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.