Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zemřel slavný cestovatel a spisovatel Miloslav Stingl, který navštívil 152 zemí a vydal přes čtyřicet knih

Daniela Řeřichová 13.5. 17:48
Děkuji za připomenutí jednoho z našich nejvzdělanějších a nejvtipnějších dobrodruhů-cestovatelů. Měla jsem tu čest pana Miloslava poznat. Jeho vyprávění osobní i literární je pozoruhodné.

Skvělé křenové bramboráky plněné syrečkem. Tento a další recepty pro vás připravila Karolína Kamberská

Elena Valeriánová 13.5. 11:37
Byla jsem fanda paní Karolíny a velmi ráda jsem se dívala na její televizní vaření. Mám všechny její kuchařky, ale spíš jako objekt sběratelství, zatím jsem podle ní vařila asi 3x.

O moři

Zuzana Pivcová 13.5. 11:35
Čtu si, vzpomínám, protože některá místa na snímcích jsou mi známá . Rhodos, Thassos, Hamammet i Sidi Bou Said. Jednu dobu jsem také nesmírně toužila po moři, napsala jsem o něm i jeden z prvních článků zde - "Není moře jako moře" -, jde vyhledat. Pokud ale už jsem to někde uváděla, omlouvám se. Loňské zemětřesení v Albánii mi dalo pocítit, že už "stačilo". Ale Vám děkuji, je to krásný článek.

Tip na výlet: Oblík, Srdov a Brník v Českém středohoří

Jana Šenbergerová 13.5. 09:33
České středohoří je krásně přehledné a pán bůh na něm určitě nešetřil. Navíc ho obdařil lidmi, kteří jeho krásu a slávu šíří dál do světa. A těm patří můj dík. ♥

Jindra Hojer, kterému bude letos 96 let, píše životopis Jaroslava Foglara

Daniela Řeřichová 13.5. 08:44
Děkuji za milý článek s úžasným panem Hojerem. Skauting je nepřekonatelný fenomén v tom nejlepším slova smyslu.

Poznáte mě?

Zuzana Pivcová 13.5. 08:15
Podle těch nažek bych možná mohla vědět, i když zprvu jsem myslela něco jiného. Co řekl pan Horníček, bohužel nevím. Ale tipla bych si na krátký název, jen 4 písmena a všechna někde ze středu abecedy.

Barevný duben

Dana Puchalská 13.5. 07:58
Aničko, proč ta skromnost? Tebou zdokumentovaný barevný duben je n á d h e r n ý.

Středa 13. května: Co by vám nemělo uniknout

Jitka Hašková 13.5. 05:47
Děkuji za info. Je to pro mně výborné shrnutí důležitých zpráv.

Hradišťany - tajemné místo, které stojí za to navštívit

Naděžda Špásová 12.5. 11:08
Soni, krásné fotky, vypadá to na pěknou procházku. Musím kouknout, kde to je.

Zdravotní sestry a ošetřovatelé 12. května oslaví svůj mezinárodní den

Soňa Prachfeldová 12.5. 09:10
Jsou nepostradatelné ty naše zdravotní sestřičky. Nevýslovný dík za vše !!!

Květen - měsíc lásky a také měsíc našeho seznámení před padesáti lety

Zuzana Pivcová 12.5. 08:07
Moc hezké, oběma vám to upřímně přeji. Vědci různě posuzují, zda si lépe sednou lidé typově stejní nebo odlišní. Těžko říct. Prostě si sednou!!

Velká truhlíková inspirace. Začala doba zdobení oken

Dana Puchalská 12.5. 07:25
Jedna kombinace hezčí než druhá. Já osobně se na dobu truhlíkovou těším už od časného jara. Ale protože mi na balkóně dost fouká, nemohu si dovolit některé křehké květiny. Přitom miluju begónie a fuchsie. Takže zůstávám u osvědčených verben, afrikánů a muškátů. A už se těším až vykvetou netřesky. To je pastva pro včelky a čmeláky.

Děkuji za přátelství... Pár laskavých slov znamená v této době velké štěstí

Dana Puchalská 12.5. 07:19
To je opravdu moc hezké. Kéž by bylo na všech sociálních sítích tolik milých vět.Děkuju.

Úterý 12. května: Co by vám nemělo uniknout

Dana Puchalská 12.5. 05:17
Děkuji za perfektně přehledné informace.

Nejstarší tis v Evropě je ve Vilémovicích, Stanice ochrany fauny je v Pavlově

Alena Vávrová 11.5. 13:43
Pěkný výlet, Jarko. My jsme kdysi potkali skoro stejně starý tis v Krompachu, když jsme šli zdolat horu Hvozd. Je tam ještě i pár mladších tisů.

Milenci umírajícího času 5 - konec

Zuzana Pivcová 11.5. 12:47
Že to nedopadne jako idylka, mi bylo jasné, ale konec z této strany jsem neodhadla. Myslím, že pozdní lásky jsou se vším všudy, i ve své fyzické podobě, plnohodnotné navzdory vžitým společenským konvencím. Ale kdo si osobuje právo stanovovat, co je vkusné či ne, mladí, kteří ještě nevědí, co je čeká? Nebo snad církev za svou mnohdy pokryteckou maskou ? Děkuji.

Výlet na Komárku

Zuzana Pivcová 11.5. 12:29
Úspěšný výlet jsi zdokumentovala moc hezky. Díky, Naďo. Ještě zareaguji na poznámku, jak vám během let zastínily stromy výhled. My to máme i tady u paneláku. Když jdu zadním vchodem, míjím borovici, kterou řidič při mém stěhování málem s Avií vyvrátil. Jenže je to už 27 let....:-D

Radkin Honzák: Spánek není jen odpočinek (II.)

Zuzana Pivcová 11.5. 11:10
Ohledně naší imunity, to jsou pro mě velice zajímavé informace, co všechno v nás a za nás pracuje, zatímco my si zdánlivě hovíme a neděláme nic. A to, prosím, takhle funguje obecně nebo jen u zdravých jedinců?

Něco pro rozptýlení II

Zuzana Pivcová 11.5. 08:39
Snad to můžeme psát sem, to nikomu nenapovídáme?? :-D 1. Stisknout tlačítko pro výstup STOP, 2. Sušit si tam (mořské) houby, 3. Najít tam sobě rovného, 4. Pozorovat Jižní kříž, 5. Hrát tam Měsíční sonátu, 6. Chtít tam službu All inclusive, 7. Vyrábět a prodávat tam odstředěné mléko, 8. Vzít tam kočku plemene turecká angora a jen tak si ji odvézt domů.........Tedy, to bylo něco!!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.