Přehled posledních diskuzních příspěvků

Něco pro rozptýlení II

Zuzana Pivcová 11.5. 08:39
Snad to můžeme psát sem, to nikomu nenapovídáme?? :-D 1. Stisknout tlačítko pro výstup STOP, 2. Sušit si tam (mořské) houby, 3. Najít tam sobě rovného, 4. Pozorovat Jižní kříž, 5. Hrát tam Měsíční sonátu, 6. Chtít tam službu All inclusive, 7. Vyrábět a prodávat tam odstředěné mléko, 8. Vzít tam kočku plemene turecká angora a jen tak si ji odvézt domů.........Tedy, to bylo něco!!

Vítr ve vlasech

Dana Puchalská 11.5. 08:13
Moc hezká poezie. Děkuji.

Opravit hodiny nebo budíky umí v Česku čím dál míň lidí

František Klapal 11.5. 08:09
Bohužel, na tento problém jsem také nedávno narazil. Měl jsem takové starší Casio hodinky, které přestaly fungovat. Obešel jsem s nimi asi 3 hodinářství a nikde mi nebyli schopní poradit. Nakonec jsem je tedy odložil do šuplíku a pořídil si jiné, konkrétně tyto: https://yeshodinky.cz/swatch/22882-swatch-irony-chrono-boxengasse-yvs423g.html Ty by měly být kvalitnější, tak mi snad i déle vydrží.

Výměna manželů

Jarka Wirterlová 11.5. 07:41
Myslím si, že bych do tohoto babince docela dobře zapadla. Super počteníčko.

Naši předkové se uměli přizpůsobit situaci v dané době, říká David Cysař, pravnuk původního majitele Winternitzovy vily

Danuše D'Engeli 11.5. 07:10
Děkuji za hezký článek, jsem ze Smíchova a jistě se přijdu podívat. Svým článkem na Trip advisor Židovské muzeum Klausova synagogy vyjadřuji svůj postoj k lidem židovského původu. Děkuji. S velikou úctou, Dana

Pondělí 11. května: Co by vám nemělo uniknout

Danuše D'Engeli 11.5. 07:01
Děkuji za informace, také jsem si je ráno přečetla na počítači, nyní Vaším článkem doplnila. Můj postoj k této situaci vyjadřuji ve svém článku na portále Trip advisor Židovské muzeum Klausova Synagoga. S přáním dobrého vykročení do této další etapy. Děkuji.

Tip na letošní dovolenou - Královéhradecko

Věra Ježková 10.5. 13:58
Opět paráda. V HK jsem byla několikrát na třídenní konferenci na pedagogické fakultě. Měli jsme možnost si také trochu projít město.

Dobrodružné putování přes Pamír v Tádžikistánu

Zuzana Pivcová 10.5. 11:59
Pěkně se to čte, i když je v tom trochu divočiny jako všude v těchto oblastech. Na mě by to bylo příliš náročné, ale Vám fandím. Přece jen jste výrazně mladší, natož ještě před 14 lety. Nějakou další exotiku si příležitostně zase ráda přečtu.

Je ve víně pravda?

Jana Kollinová 10.5. 11:52
Dříve jsem nevěděla jak správně zareagovat na větu "vypadáš dobře" od lidí, kteří mě dlouho nepotkali. Přitroublé chichotání už mi nesluší a tak někdy odpovím: "děkuji, také mám doma zrcadlo." :-)

Pes do penze. Jak vybrat toho pravého

Hana Šimková 10.5. 09:54
ČLOVĚK ALE MUSÍ BÝT SOUDNÝ A VYBÍRAT PEJSKA PODLE SVÉHO VĚKU, ABY PAK PEJSEK NEZŮSTAL SÁM

Z lesa zpátky do zahrádky

Věra Ježková 10.5. 08:11
Milá Bertice, nakoukla jsem a oči neodtrhla. Díky za tu krásu. :-)

Přemýšlení s hudbou

Věra Ježková 10.5. 08:08
Hani, děkuji. Video je krásné. Test jsem nedodělala, příliš mi namáhal oči. Zmrzlí mi nevadí. Od roušek se neoprostím, pokud budu chodit mezi lidi (což nečiním často), přestože je nesnáším. V roušce se mi špatně dýchá a zamlžují se mi brýle. Přeji vám hezké jarní dny.

Kamínkování. Inspirace pro začátečníky i pokročilé

Elena Valeriánová 9.5. 21:29
Hezká inspirace, ale už vidím ty mrchy hraboše všeho druhu jak mi je rozházejí a krtek si přesně vprostřed udělá jeden .. dva ... a více kopečků.

Radkin Honzák: Spánek není jen odpočinek (I.)

Věra Lišková 9.5. 14:45
Líbí se mi, že ve snech je možné všechno, dnes jsem plavala ve velkém bazénu a byl tam malý vnouček, kterého ani nemám.

Polovina ojetin na trhu má zfalšované údaje

Patrik Poula 9.5. 13:35
V dnešní době se bohužel podvádí úplně všude. Člověk s tím musí počítat a jakmile cokoliv kupuje, tak musí být hodně opatrný. Bratr se v autech pohybuje, takže když jsem chtěl vloni koupit auto, tak mi pomohl s výběrem. Nakonec jsem si koupil Peugeota v kombiku a jsem spokojený. Cenově to nebylo tak hrozné a auto jezdí dobře, takže si nemůžu stěžovat. Nedávno jsem si k němu ještě přikoupil vystřelovací klíč z https://www.auto-klic24.cz/ . Líbí se mi, že se celý složí do pouzdra a klíč je pak malý.

Nespolehlivý zub

Zuzana Pivcová 9.5. 13:27
A jsem zase u podobného příběhu. Když mi v roce 2008 začal podezřele vylézat zub rychle z dásně, viděla jsem, že to není dobré. Záhy byl vytržen, a to v době mého letního pobytu v jižních Čechách. Pomohl mi tamní starší stomatolog, který pamatoval kdysi ještě mou maminku. Náš domovník si ho nemohl vynachválit, jak dělá implantáty. Tak jsem se s ním domluvila a za 2 měsíce nastoupila. Netušila jsem, že mou komplikací bude nedostatek kosti, do níž by se ta protéza či co nasadila. Následovala víc než komplikovaná bolestivá operace, kdy mi musel doktor vzít štěpy ze dvou míst dolní čelisti a ty přenést do té díry po zubu a zašít. Zbytek dne jsem strávila v mrákotách a druhý den musela zpět do Prahy. Vypadala jsem tak hrozně, že si lidé přede mnou v kupé jen šeptali, aby mě nějak nerušili. Otok a zkřivení obličeje mi trvalo několik dní. Situační humor jsem tehdy opravdu nenašla. :-D

Byla noc krásná májová...

Jan Zelenka 9.5. 11:55
Jitko, krásná májová úvaha. Dnešní karanténní doba vede mne i k úvahám a vzpomínkám.

Milenci umírajícího času 4

Věra Ježková 9.5. 09:14
Jendo, umíš čtenáře krásně napínat. Konec neprozradím. :-)

Zaslouží si naši vzpomínku, vděčnost a úctu

Zuzana Pivcová 9.5. 08:15
Děkuji, Maruško, osobní vzpomínky účastníků konce války a osvobození (tatínka a dalších) jsou velmi cenné

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.