Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zaslouží si naši vzpomínku, vděčnost a úctu
Zuzana Pivcová 9.5. 08:15
Děkuji, Maruško, osobní vzpomínky účastníků konce války a osvobození (tatínka a dalších) jsou velmi cenné
Sobota 9. května: Co by vám nemělo uniknout
Anna Potůčková 9.5. 06:58
Moc děkuji za shrnutí všech informací v souvislosti s koronavirem SARS-CoV-2.
Šéf svazu obchodu Tomáš Prouza: Slevové akce v obchodech budou pokračovat
Věra Ježková 8.5. 13:20
Slevové letáky si ráda prohlížím. Radši v papírové podobě než na webu. Občas podle nich nakupuji; samozřejmě ne výhradně.
Vznik Státu Izrael
Anna Potůčková 8.5. 11:13
Jarmilko děkuji za nové informace o Izraeli. Při Tvém článku jsem si hned vzpomněla na jednu krásnou písen Zed nářků, kterou nazpívala nějaká naše křesťanská skupin, na kterou ne a ne si vzpomenout. Hrávali ji hodně na radiu Proglas, ale už tak moc tuto stanici neposlouchám.
Duben v lese
Věra Ježková 8.5. 08:06
Aničko, děkuji za krásnou procházku. Hned bych se přidala. I na vlastní nebezpečí.
Virolog Pavel Plevka: Druhá vlna epidemie může klidně udeřit už v létě
Jitka Hašková 8.5. 06:57
Velmi zajímavé a užitečné. Děkuji
Pátek 8. května: Co by vám nemělo uniknout
Věra Ježková 8.5. 06:43
Honzo, díky. Neumím si představit, že bych šla do obchodů nebo dopravních prostředků bez roušky, i když tam třeba nebude povinná a cítím se v ní velmi nekomfortně.
O xenofobii s úsměvem X: Italové
Zuzana Pivcová 7.5. 12:05
Toto jsou poznatky, které z malé znalosti nedokážu moc posoudit. Pro mě jsou Italové spojeni s nádhernou hudbou, nejen operní, ale i s písňovou kantilénou. Dar zpěvných hlasů se ostatně projevil i teď v době ohrožení, kdy si navzájem pomáhali zpěvem na balkonech.
Radkin Honzák: Jak přežít léčení
Věra Lišková 7.5. 10:34
Čtu články od Vás ráda a tak se na knihu těším.
Fanatický boj až do konce
Hana Nováková 7.5. 10:28
Díky Zuzko, nejen konec války, ale celou válečnou dobu II. světové války je nutné pro dnešní generaci připomínat, neboť se objevutí ti, kteří se zase snaží překroutit dějiny, vyzdvihovat třeba Vlasovce, zpochbňovat vyhlazovací tábory smrti a další. Přeci tolik miliónů včetně občanů naší země stojí za to, abychom i dnes jim třeba jen vzpomínkou poděkovali, že obětovali to nejcennější co měli - život, za vítězství nad hitlerovským Německem. Byla to, doufám nejkrutější válka, kterou svět zažíl a doufám, že i poslední...
Všichni jsme jednou byli dětmi aneb moje knížka "Dana dětem"
Zuzana Pivcová 7.5. 08:02
Danuško, gratuluji. Věřím, že to je krásná knížka. Určitě bych si ji ráda přečetla, i když fyzicky už nejsem dítě.
Čtyři hodiny povídání. Luxus, který má málokdo
Danka Rotyková 6.5. 12:34
Jsem ráda, že jsem si v roce 1984 zvykla volat své ovdovělé mamince denně, na vesnici jsme jí s manželem navštěvovali pravidelně 2x měsíčně na celý víkend. Tehdy mi to dost ztěžovalo život, moje sestry i moje rodina mi vytýkali, že to přeháním. Mamka se na nás tak upnula, že jsme nemohli přestat. Naštěstí jsem měla velmi citlivého manžela, což mi situaci usnadňovalo. Dnes mamce volám stále denně a moje sestry obden. Konečně jí můžeme věnovat část našeho času a jsem ráda, že dnes už chápeme všechny tři, že je to pro ni nejvíc, co jí můžeme v 90 ti letech darovat.
AKU – pomocníci na zahradě od jara do podzimu
Dana Puchalská 6.5. 10:12
Kdybych měla zahradu, tak bych si z nabídky určitě vybrala.
Co ukázalo plošné testování? Imunizace společnosti je minimální
Martina Růžičková 6.5. 09:06
Děkuji za shrnující informaci a přeji hezký den.
Lásku jsme nepohřbili
Věra Ježková 6.5. 08:28
Zuzko, tvoje poezie je jedinečná, její slovník krásný. Děkuju.
Holka, po šedesátce se musíš starat o sebe, řekla si Olga Fečová, která je nyní navržena na státní vyznamenání
Svatava Páleníková 6.5. 07:38
Je dobře, že se o takových lidech píše, společnosti to prospěje.
Tipy na dovolenou v Česku - nové soutěže pro milovníky cestování i fotografování
Eva Mužíková 6.5. 00:14
Už se tšěším na první typy, kde prožít letošní dovolenou. A na doporučená místa k shlédnutí.
Životní moudra o stáří
Věra Ježková 5.5. 13:27
Hani, hezké. Citáty mě provázejí celý život. Teď si je často posíláme s Jendou. Většinu těch z videa znám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.