Přehled posledních diskuzních příspěvků
Brýle
Věra Ježková 2.5. 07:31
Hani, pobavila jste mě. Také vím, že brýle bez brýlí se blbě hledají. Někdy musím sáhnout pro náhradní, abych ty hledané našla. Pejsek je šikulka.
Ostravští lékaři operovali chlopeň bez otevření srdce
Veronika Viťánková 1.5. 14:19
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dědovi je 80 let přišli mu na to, že mu jedna chlopeň nedovira asi nedomykavosti. Museli by mu otevřít celou hruď. Lékař nedoporučuje otevírat vzhledem k věku :-( :-( jeho srdce by to neustalo - říkal mu Dr. Je nějaká šance že by to mohlo jít mu srdce zoperovat? Děkuji Veruninnn@seznam.cz
Matrace pro Vaše zdravé spaní
nina hor 1.5. 13:07
Dobrý den. Pak je tu ještě studená pěna - k tomu doporučuji kouknout na článek zde https://comfortmatrace.cz/vyhody-matrace-ze-studene-peny/
Může se hodit :)
Střídavá péče - trend, který komplikuje život prarodičům
Danka Rotyková 1.5. 12:23
Střídavá péče se mi zdá dobrá pouze v tom případě, že jsou rodiče velmi rozumní a snaží se vše zorganizovat ku prospěchu dětí. Nejlepší je, když bývalí manželé bydlí blízko sebe. Prarodiče mají problém tehdy, když jsou děti přetěžovány povinnostmi i ve volném čase, zkrátka nemají volný čas téměř žádný, a proto návštěva prarodičů není v rozvrhu zahrnuta. Škoda, že dnes hodně dětí nemá čas pro sebe. Z jednoho kroužku spěchají do druhého, rodiče se pak diví, že jsou roztěkaní, hyperaktivní ... Je mi jich líto.
Převlečené stromy
Vladislava Dejmková 1.5. 11:26
Moc zajímavý pohled na svět kolem sebe. Líbí se mi. Určitě se teď budu dívat v lese pozorněji.
Wellness v Jeseníkách: pohoda pro tělo i mysl
nina hor 1.5. 11:10
Dobrý den. My jsme teď byli na wellness balíčku tu https://www.honourandgrace.com/cs/specialni-nabidky/lazenske-pohlazeni/
a opravdu moc pěkné.
Náš nejmenší datel
Jana Šenbergerová 1.5. 10:46
Díky za představení opeřence, o němž jsem věděla jen to, že existuje.
Záhonek s brambory
Zuzana Pivcová 1.5. 08:06
To je úplně umělecké dílo. Trochu se mi vybavil koutek u kůlny naší jihočeské chalupy, kde míval náš pan "kastelán" rajčata. Tak hlavně, ať máš úrodu. Nám ji kdysi (jedinou, na malém záhumenku v Týně) zlikvidovaly mandelinky.
Duben 2020
Anna Potůčková 1.5. 07:25
Zdařilá básnička, kam poděla se Evička nikdo neví, ale je určitě tam někde nahoře!
Jízda na elektrokole: riziko je v rychlosti i ovládání
Petra Břínková 30.4. 19:58
Opravdu se na cyklostezce často pohybují "psy"? ??
Na palubě najdete lék proti špatné náladě. Od 1. května na Máchově jezeře startují vyhlídkové plavby
Anna Potůčková 30.4. 12:16
Určitě bych do toho šla, kdyby to bylo blíže mého bydliště
Milenci umírajícího času
Zuzana Pivcová 30.4. 08:37
Krásný, nenaplněný, a přesto obohacující vztah. Děkuji.
Adam Vojtěch: I po uvolnění koronavirových pravidel by senioři měli vycházet co nejméně
Vladislava Dejmková 30.4. 08:03
Škoda, že se v článku nerozlišují spíše relativně zdraví a nemocní než senioři a ostatní. Těm relativně zdravým seniorům sedět doma rozhodně neprospívá. Lepší je se pohybovat, chodit na procházky, lehce sportovat podle možností. Samozřejmě jen tam, kde nedochází ke kontaktu s ostatními lidmi.
Nákup elektrokola: nepodlehněte designu, klíčové při výběru je, kde budete jezdit
Jarmila Slavíková 29.4. 22:47
Nedá mi to, musím opravit některé bludy, které se bohužel objevují i ve spoustě jiných článků na internetu. Měla jsem krosové elektrokolo od roku 2013, které jsem letos vyměnila za horské elektrokolo, takže vím, o čem píšu. Krosové kolo rozhodně není "většinou ekonomická verze s baterií na nosiči". Každý výrobce, i ti dražší, má v sortimentu celou řadu krosových kol, vhodných do lehčího terénu (lesní i polní cesty), s baterií integrovanou v rámu. "Lehká silnička" rozhodně není lehká, ani být nemůže, počítejte s váhou cca 20 kg. Blud omezení rychlosti na 25 km/hod ani nemá smysl komentovat - není to omezení rychlosti, znamená to, že při dosažení rychlosti 25km/hod již přestane motor pomáhat, ale elektrokolo je pořád kolo, takže po rovině a s kopce můžete jet rychle jak chcete. "Elektrokolo s nízkým nástupem není určené do terénu", to není pravda, zrovna jsem si pořídila e-bika s nízkým nástupem, abych se při jízdě v terénu cítila jistější. Elektrokolo doporučuji, je to výborný vynález, který umožní sportovat i ve vyšším věku.
Z krize se snad rychle otřepeme, my potřebujeme diváky a oni nás, říká herečka Ilona Svobodová
Danka Rotyková 29.4. 14:35
Moc hezký rozhovor, děkuji, pane Raško. Ilona Svobodová je určitě oblíbenou herečkou, ale i ženou z masa a kostí. Moc se mi líbilo, že hrála postavy ze života, někdy to byly ženy zklamané, opuštěné, ale hrdé. Všechno, co hrála, jsem jí v tu chvíli věřila ... proto si myslím, že je ve své profesi výnorná. Ráda si přečtu další příspěvky, určitě budou zajímavé a milé.
Život v ruině
Naděžda Špásová 29.4. 13:30
Hanko, hlavně, že ti neprší na hlavu, nebo jo? A že to není veselé? Život taky není vždycky procházka růžovou zahradou, ale mně to náhodou pobavilo, zvláště ty dvě cihly. :-)
Výtvarnice
Eliška Murasová 29.4. 11:07
Vambleki, volám: vynikající, výborné, veledobré, VYSTAVUJ, vidí všichni, vítězíš!
Příručka Rádce pacienta pomůže vyznat se ve zdravotnictví
Věra Ježková 29.4. 10:23
Děkuji za užitečné informace. Příručku si stáhnu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.