Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co mi chybí
Zuzana Pivcová 29.4. 09:23
Místa jsou mi důvěrně známá, a přesto pojednou jiná. Teď chodím na Chodově na procházky a střed města bez lidí si moc neumím představit. Nějak se mi vybavily první dny po povodni, kdy jsem chodila z Hlavního nádraží pěšky přes mrtvé ulice na Invalidovnu. Díky, Helenko.
Veršované vzpomínky
Zuzana Pivcová 29.4. 07:58
Jsou to velmi působivé výpovědi ženy, moc hezky poeticky ztvárněné, líbí se mi (jak je to dávno, co jste je psala?).
Mlsám, mlsáš, mlsáme
Libuše Křapová 28.4. 09:10
Hani, také mlsám :-) Ale musím si péct sama :-) Cukrárnu unás nemáme. Tak až všechna taomezení pomoniu, někdy se do té tvé cukrárny podívám. Namlsala jsi mne :-)
V dnešní době
Zuzana Pivcová 28.4. 08:08
Moc zajímavá úvaha, Věrko, ano, jsou taková klišé, mezi která patří i to "v dnešní době". Má tím být vyjádřena přítomnost, ale to je od kdy do kdy? Nebo možná se tím nějak vyzdvihuje současný rozvinutý systém v porovnání se zaostalejší minulostí? Nevím. Ale v dnešní době převažuje na mých miskách vah víc negativ než pozitiv.
Úterý 28. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 28.4. 06:41
Díky za info, jsem zvědavá jak dnes sněmovna rozhodně, zda nouzový stav prodloužit , či ne.
Tepláky nebo šaty? Domácí oblečení je v centru pozornosti
Danka Rotyková 27.4. 13:31
Nosím doma to, co mně v tu chvíli vyhovuje. V chladnějším období různé domácí kalhoty s halenou nebo tričkem. Když je mi teplo, vezmu si raději pohodlné šaty z úpletu. Zástěry nenosím, i když uznávám, že jsou praktické.
Řeka Labe se proplétá mým životem
Marta Nosková 27.4. 13:25
Vlaďko, krásně a poutavě napsané. Přečetla jsem "jedním dechem" .Článek jsi doplnila moc pěknými fotografiemi. Na Labe se ráda dívám, pokud jedu vlakem do HK. Vyrostla jsem u Orlice a nyní žiji u Dědiny, ale to jsou vlastně "dílky" Labe. :-)
Fotoreportáž: Vrch Kamýk
Eva Mužíková 27.4. 12:29
Soni, vím že se opakuji, ale takto vyfotit sluníčko málokdo svede. Nádherné fotky, potěšila jsem se , díky.
Pondělí 27. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 27.4. 07:53
Díky, jsem ráda, že se vracíme do života , nemůžeme se pořád schovávat. Jak se lidé těší na práci a pohyb.
Herci Slováckého divadla volají seniorům. Poděkoval jim za to pětadevadesátiletý Jindra Hojer z Rychlých šípů
Danka Rotyková 26.4. 18:07
❤
Fotoreportáž: Krásný les a Špičák
Zuzana Pivcová 26.4. 09:02
Jen cestuj, Naďo, a ukazuj. Hezkých fotek se člověk nikdy "nepřejí". Díky.
Lovy beze zbraní 2
Zuzana Pivcová 26.4. 08:38
Právě proto, že příroda cítí, že k ní nepřicházíš se "zbraněmi", se Ti takhle krásně otvírá. Ale vím, že to není zadarmo, že to znamená trpělivost a úsilí.
Návraty - Jana
Věra Ježková 26.4. 07:08
Jendo, díky za tvé další vzpomínky. Je neuvěřitelné, že tak nádherně a procítěně jsi psal již v tak mladém věku. Tatínek krásně kreslil. Obrázek je kouzelný. :-)
Neděle 26. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Dana Puchalská 26.4. 06:15
Honzo, děkuji za další informace. A musím napsat, že je čtu i mojí sousedce(86 let), která nemá přístup k internetu. A taky Ti děkuje.
Co je možné dělat pro zvýšení imunity
Jana koplova 25.4. 20:34
Dobrý den! Na podporu imunity vitamíny A, B a D. Dnes jsem ještě narazila na článek, kde je plno rad , jak podpořit imunitu:) Odkaz přidávám sem - https://www.bodyflexnutrition.cz/blog/podpora-imunity/
Péčková pandemie
Dana Puchalská 25.4. 09:38
Promiň, protože přidat pár pěkných přikrášlení povídání pouze prospělo.
Melír - účes milovaný i zatracovaný. Když se nepovede, může to být katastrofa
Olga Škopánová 25.4. 08:29
Jednou jsem si dala melír a vypadala jsem jak hyena žíhaná.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.