Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co mi chybí

Zuzana Pivcová 29.4. 09:23
Místa jsou mi důvěrně známá, a přesto pojednou jiná. Teď chodím na Chodově na procházky a střed města bez lidí si moc neumím představit. Nějak se mi vybavily první dny po povodni, kdy jsem chodila z Hlavního nádraží pěšky přes mrtvé ulice na Invalidovnu. Díky, Helenko.

Veršované vzpomínky

Zuzana Pivcová 29.4. 07:58
Jsou to velmi působivé výpovědi ženy, moc hezky poeticky ztvárněné, líbí se mi (jak je to dávno, co jste je psala?).

Mlsám, mlsáš, mlsáme

Libuše Křapová 28.4. 09:10
Hani, také mlsám :-) Ale musím si péct sama :-) Cukrárnu unás nemáme. Tak až všechna taomezení pomoniu, někdy se do té tvé cukrárny podívám. Namlsala jsi mne :-)

Trochu jiná

Eva Mužíková 28.4. 08:24
Báseň a fotka, obě krásné.

V dnešní době

Zuzana Pivcová 28.4. 08:08
Moc zajímavá úvaha, Věrko, ano, jsou taková klišé, mezi která patří i to "v dnešní době". Má tím být vyjádřena přítomnost, ale to je od kdy do kdy? Nebo možná se tím nějak vyzdvihuje současný rozvinutý systém v porovnání se zaostalejší minulostí? Nevím. Ale v dnešní době převažuje na mých miskách vah víc negativ než pozitiv.

Úterý 28. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Soňa Prachfeldová 28.4. 06:41
Díky za info, jsem zvědavá jak dnes sněmovna rozhodně, zda nouzový stav prodloužit , či ne.

Tepláky nebo šaty? Domácí oblečení je v centru pozornosti

Danka Rotyková 27.4. 13:31
Nosím doma to, co mně v tu chvíli vyhovuje. V chladnějším období různé domácí kalhoty s halenou nebo tričkem. Když je mi teplo, vezmu si raději pohodlné šaty z úpletu. Zástěry nenosím, i když uznávám, že jsou praktické.

Řeka Labe se proplétá mým životem

Marta Nosková 27.4. 13:25
Vlaďko, krásně a poutavě napsané. Přečetla jsem "jedním dechem" .Článek jsi doplnila moc pěknými fotografiemi. Na Labe se ráda dívám, pokud jedu vlakem do HK. Vyrostla jsem u Orlice a nyní žiji u Dědiny, ale to jsou vlastně "dílky" Labe. :-)

Fotoreportáž: Vrch Kamýk

Eva Mužíková 27.4. 12:29
Soni, vím že se opakuji, ale takto vyfotit sluníčko málokdo svede. Nádherné fotky, potěšila jsem se , díky.

Pondělí 27. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Soňa Prachfeldová 27.4. 07:53
Díky, jsem ráda, že se vracíme do života , nemůžeme se pořád schovávat. Jak se lidé těší na práci a pohyb.

Účtenkovka

Dana Puchalská 27.4. 07:34
Líbí :-) :-) :-)

Fotoreportáž: Krásný les a Špičák

Zuzana Pivcová 26.4. 09:02
Jen cestuj, Naďo, a ukazuj. Hezkých fotek se člověk nikdy "nepřejí". Díky.

Lovy beze zbraní 2

Zuzana Pivcová 26.4. 08:38
Právě proto, že příroda cítí, že k ní nepřicházíš se "zbraněmi", se Ti takhle krásně otvírá. Ale vím, že to není zadarmo, že to znamená trpělivost a úsilí.

Návraty - Jana

Věra Ježková 26.4. 07:08
Jendo, díky za tvé další vzpomínky. Je neuvěřitelné, že tak nádherně a procítěně jsi psal již v tak mladém věku. Tatínek krásně kreslil. Obrázek je kouzelný. :-)

Neděle 26. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Dana Puchalská 26.4. 06:15
Honzo, děkuji za další informace. A musím napsat, že je čtu i mojí sousedce(86 let), která nemá přístup k internetu. A taky Ti děkuje.

Co je možné dělat pro zvýšení imunity

Jana koplova 25.4. 20:34
Dobrý den! Na podporu imunity vitamíny A, B a D. Dnes jsem ještě narazila na článek, kde je plno rad , jak podpořit imunitu:) Odkaz přidávám sem - https://www.bodyflexnutrition.cz/blog/podpora-imunity/

Péčková pandemie

Dana Puchalská 25.4. 09:38
Promiň, protože přidat pár pěkných přikrášlení povídání pouze prospělo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.