Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co je možné dělat pro zvýšení imunity
Jana koplova 25.4. 20:34
Dobrý den! Na podporu imunity vitamíny A, B a D. Dnes jsem ještě narazila na článek, kde je plno rad , jak podpořit imunitu:) Odkaz přidávám sem - https://www.bodyflexnutrition.cz/blog/podpora-imunity/
Péčková pandemie
Dana Puchalská 25.4. 09:38
Promiň, protože přidat pár pěkných přikrášlení povídání pouze prospělo.
Melír - účes milovaný i zatracovaný. Když se nepovede, může to být katastrofa
Olga Škopánová 25.4. 08:29
Jednou jsem si dala melír a vypadala jsem jak hyena žíhaná.
Něco pro rozptýlení I
Zuzana Pivcová 25.4. 08:09
Věrko, to zase bude fuška. Jen jsem letmo koukla a napadlo mě č. 6 - v dešti nejde sušit seno, a č. 9 - při maratonském běhu nelze skákat přes překážky. Ostatní zatím nechám. :-D
Nejdříve děkovačky a modlitby a teď hra na schovávanou. Kde jste, pane premiére?
Jan Zelenka 24.4. 21:35
hodně ubohý článek!!
Onkologičtí pacienti mají nyní možnost konzultovat svůj zdravotní stav on-line s druhým lékařem
Svatava Páleníková 24.4. 15:21
Určitě užitečná služba. Zvláště u těžkých nemocí je dobré znát stanoviska z více stran.
Radkin Honzák: Koronavirův stres a senioři
Zuzana Pivcová 24.4. 11:07
To je perfektní úvaha, vycházející z hlubokého životního poznání i nadhledu. V běžném životě jsou naše lidské kvality vnějšně velmi rozptýleny mnoha směry, proto nám jejich skutečná podoba mnohdy uniká nebo je překryta "pozlátkem". Když se sejdeme u jednoho problému, tam už jsou ty rozdílné přístupy viditelnější. Děkuji!!
Toulky Francií (II.)
Zuzana Pivcová 23.4. 21:28
Hezké a vtipné vyprávění jako vždy. Když jsem na jaře 1992 byla v australském Adelaide kvůli procesu s válečným zločincem (s archivní dokumentací), tak mi archivářky z bývalého SSSR vyprávěly, že minulý den je vzal jejich průvodce do kasína a vyhrály tam skoro včechny, jedna dokonce asi 60 austr. dolarů. Nalákaly mě, tak jsem šla také. A podobně - zkraje se mi "do klína" vysypalo pár vyhraných mincí, ale najednou byly pryč a další peníze s nimi. Prohrála jsem "jen" 10 dolarů, ale raději jsem se hned odporoučela. :-D
Senioři u covid-19 nemusí mít ani horečku. Praktici varují před netypickými projevy
Svatava Páleníková 23.4. 20:23
Beru to tak, že už jsem na tomto světě nějaký ten pátek, takže jsem smířena s tím, že mě to třeba i semele. Hlavně aby byli zdraví mladí lidé. Na nich teď bude největší tíha.
Perská říše - Írán turisty uchvátí. Pohostinností i čistotou
Svatava Páleníková 23.4. 20:16
Krásné fotky. Škoda, že země s takovou bohatou historií a kulturou, je dnes v takovém stavu... Osobně bych se tam bála jet. Díky pane Žižko.
Zamyšlení
Eva Mužíková 23.4. 19:44
Hanko, moc hezky jsi to napsala, opravdu.. Pohlaď za mne pejska. Bertice.
Žižkovská pandemie II
Zuzana Pivcová 23.4. 09:29
Vy jste to pojal se svým klasickým svébytným humorem, ale mě někdy opravdu napadne, jak to vše nyní prožívají lidé, kteří mají svůj už hodně uzavřený malý svět. Zda vůbec trochu vnímají, o co jde. Na Chodově jednu takovou hodně starou paní také znám. Dosud jsem ji občas vídala, teď ne.
Tajemství seniorských seznamek. Úspěch slaví ten, kdo má odvahu, nadhled a výdrž
Olga Škopánová 23.4. 08:51
Ten článek dokáže spolehlivě odradit.
Výzva jedenácti: lékaři Univerzity Karlovy veřejnosti
Elena Valeriánová 22.4. 20:24
Ano, už jsem to četla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.