Přehled posledních diskuzních příspěvků

Je toho MOC

Marie Doušová 22.4. 13:16
Říká se : Všeho moc škodí, a proto užívejme každý den , který nám byl přisouzen.......netrapme se věcmi ,které nemůžeme ovlivnit.......

Dvě hádanky o holičích

Hana Šimková 22.4. 09:47
Bohužel k holiči nechodím

Příběh na 50 slov: Krize

Irena Mertová 22.4. 08:04
Hezké a výstižné. Obdivuji tvoji slovní zásobu.. :-) :-)

Verše podzimní

Zuzana Pivcová 22.4. 08:04
Moc hezké, i ta trocha tesknoty jim sluší. Už se těším, že v létě pojedeme zase kolem Talínského rybníka do Písku.

Středa 22. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Soňa Prachfeldová 22.4. 07:17
Děkuji za informace. Opozice bude kritizovat všechna opatření, čím jinym se nyní může zviditelnit ? K čemu ústavní stiznost na uzavření hranic, to ji bude muset podat i na státy, které je též uzavřely. Silně demagogické.

Milan Kubek: Většina zdravotníků stále pracuje v naprosto nevyhovujících podmínkách

Eva Stoklasová 21.4. 14:50
Otázka pro p. Kubka - co konkrétně jste udělal vy pro lékaře ????????

Zeleninová zahrádka za oknem vám udělá radost. Troufnout si na ni může i ten, kdo nikdy nezahradničil

Eva Mužíková 21.4. 13:56
Letos málo muškátů, už jsem zasadila popínavá rajčata, hrášek a koupím jednu okurku hadovku. Uvidíme.

Lesy, rybníky, cyklostezky a realita

Zuzana Pivcová 21.4. 11:07
Moc hezká vycházka, zřejmě nejen na jaře. Mám ráda rybníky. ale jak se k nim tady dostat?

Mám ráda kuchařské knihy - díl LIX. Máte doma hrnek a chuť si něco upéct?

Zuzana Pivcová 21.4. 09:24
Což o to, hrnek a chuť mám, ale schází mi to podstatné, a to je trouba. Díky, Danko, recepty vypadají dobře. Potřebovala bych, aby mi někdo přes republiku poslal balíček jako Hance Práglové a jejich seniorům. :-D :-D

První láska. Ani v penzi se na ni nezapomíná

Marie Doušová 20.4. 12:45
Na první velkou lásku se opravdu zapomenout nedá. Vždy na ní vzpomínám s úsměvem a jsem ráda , že jsem jí zažila. Přesto mám svého manžela za jednoho nejhodnějšího a opravdu obětovaného a milujícího člověka,kterého jsem po první lásce mohla potkat a prožila jsem s ním jak šťastná i méně šťastná léta a jsem za ně hodně ráda. Je hezké se i po letech setkat s první láskou a zavzpomínat na krásná a mladá léta, plná touhy ,lásky a bláhového mládí. Hezký článek.Dík.

Rudolfinum slovem i obrazem

Naděžda Špásová 20.4. 11:21
Rudolfinum je krásné, o čemž svědčí i fotky. :-)

Můj náhled na období "Pozastavení se"

Jitka Hašková 20.4. 09:04
Danuše, to jsi vystihla krásně a stručně. Děkuji.

Zkus skočit

Dana Puchalská 19.4. 12:27
Krásná poezie.

Bláznivé internetové výzvy jsou zábavné i nebezpečné. A některé dokonce pomáhají v době koronaviru

Jana Šenbergerová 19.4. 12:09
Vidím značný rozdíl v tom, jestli se uchodíte k smrti pro dobrou věc, nebo si "pro legraci" poškodíte zdraví. Tomu prvnímu fandím, k tomu druhému mě napadlo, co by asi řekl můj dědeček: "Svět se v prdel obrací."

Ranní překvapení aneb Jak si lidé pomáhají přes celou republiku

Zuzana Pivcová 19.4. 11:31
Díky, Hani. Zajímavé, jak člověka překvapí až zaskočí něco, co je pro jiného stále ještě samozřejmostí. Někdo to bere jako "dobrý skutek", který mu třeba předepisuje církev, jiný má obecně empatii k lidem, ale na tom vlastně zase tak moc nezáleží. Dobrý pocit zůstává na obou stranách. A hlavně, dobro vyslané se odněkud vrátí, i když často ne jako oplátka od obdarovaného, nýbrž nečekaně úplně odjinud. A tak to má být. Čekali vy jste snad nějakou odměnu za své pletené ponožky??

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.