Přehled posledních diskuzních příspěvků
Je toho MOC
Marie Doušová 22.4. 13:16
Říká se : Všeho moc škodí, a proto užívejme každý den , který nám byl přisouzen.......netrapme se věcmi ,které nemůžeme ovlivnit.......
Když jde dáma na vycházku aneb Jaký outfit si připravit na dny, kdy bude zase možné vyrazit mezi lidi
Olga Škopánová 22.4. 10:45
Dámám to moc sluší zkusím taky se sebou něco udělat.
Příběh na 50 slov: Krize
Irena Mertová 22.4. 08:04
Hezké a výstižné. Obdivuji tvoji slovní zásobu.. :-) :-)
Verše podzimní
Zuzana Pivcová 22.4. 08:04
Moc hezké, i ta trocha tesknoty jim sluší. Už se těším, že v létě pojedeme zase kolem Talínského rybníka do Písku.
Středa 22. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 22.4. 07:17
Děkuji za informace. Opozice bude kritizovat všechna opatření, čím jinym se nyní může zviditelnit ? K čemu ústavní stiznost na uzavření hranic, to ji bude muset podat i na státy, které je též uzavřely. Silně demagogické.
Milan Kubek: Většina zdravotníků stále pracuje v naprosto nevyhovujících podmínkách
Eva Stoklasová 21.4. 14:50
Otázka pro p. Kubka - co konkrétně jste udělal vy pro lékaře ????????
Zeleninová zahrádka za oknem vám udělá radost. Troufnout si na ni může i ten, kdo nikdy nezahradničil
Eva Mužíková 21.4. 13:56
Letos málo muškátů, už jsem zasadila popínavá rajčata, hrášek a koupím jednu okurku hadovku. Uvidíme.
Lesy, rybníky, cyklostezky a realita
Zuzana Pivcová 21.4. 11:07
Moc hezká vycházka, zřejmě nejen na jaře. Mám ráda rybníky. ale jak se k nim tady dostat?
Mám ráda kuchařské knihy - díl LIX. Máte doma hrnek a chuť si něco upéct?
Zuzana Pivcová 21.4. 09:24
Což o to, hrnek a chuť mám, ale schází mi to podstatné, a to je trouba. Díky, Danko, recepty vypadají dobře. Potřebovala bych, aby mi někdo přes republiku poslal balíček jako Hance Práglové a jejich seniorům. :-D :-D
První láska. Ani v penzi se na ni nezapomíná
Marie Doušová 20.4. 12:45
Na první velkou lásku se opravdu zapomenout nedá. Vždy na ní vzpomínám s úsměvem a jsem ráda , že jsem jí zažila. Přesto mám svého manžela za jednoho nejhodnějšího a opravdu obětovaného a milujícího člověka,kterého jsem po první lásce mohla potkat a prožila jsem s ním jak šťastná i méně šťastná léta a jsem za ně hodně ráda. Je hezké se i po letech setkat s první láskou a zavzpomínat na krásná a mladá léta, plná touhy ,lásky a bláhového mládí. Hezký článek.Dík.
Rudolfinum slovem i obrazem
Naděžda Špásová 20.4. 11:21
Rudolfinum je krásné, o čemž svědčí i fotky. :-)
Můj náhled na období "Pozastavení se"
Jitka Hašková 20.4. 09:04
Danuše, to jsi vystihla krásně a stručně. Děkuji.
Bláznivé internetové výzvy jsou zábavné i nebezpečné. A některé dokonce pomáhají v době koronaviru
Jana Šenbergerová 19.4. 12:09
Vidím značný rozdíl v tom, jestli se uchodíte k smrti pro dobrou věc, nebo si "pro legraci" poškodíte zdraví. Tomu prvnímu fandím, k tomu druhému mě napadlo, co by asi řekl můj dědeček: "Svět se v prdel obrací."
Ranní překvapení aneb Jak si lidé pomáhají přes celou republiku
Zuzana Pivcová 19.4. 11:31
Díky, Hani. Zajímavé, jak člověka překvapí až zaskočí něco, co je pro jiného stále ještě samozřejmostí. Někdo to bere jako "dobrý skutek", který mu třeba předepisuje církev, jiný má obecně empatii k lidem, ale na tom vlastně zase tak moc nezáleží. Dobrý pocit zůstává na obou stranách. A hlavně, dobro vyslané se odněkud vrátí, i když často ne jako oplátka od obdarovaného, nýbrž nečekaně úplně odjinud. A tak to má být. Čekali vy jste snad nějakou odměnu za své pletené ponožky??
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.