Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ranní překvapení aneb Jak si lidé pomáhají přes celou republiku

Zuzana Pivcová 19.4. 11:31
Díky, Hani. Zajímavé, jak člověka překvapí až zaskočí něco, co je pro jiného stále ještě samozřejmostí. Někdo to bere jako "dobrý skutek", který mu třeba předepisuje církev, jiný má obecně empatii k lidem, ale na tom vlastně zase tak moc nezáleží. Dobrý pocit zůstává na obou stranách. A hlavně, dobro vyslané se odněkud vrátí, i když často ne jako oplátka od obdarovaného, nýbrž nečekaně úplně odjinud. A tak to má být. Čekali vy jste snad nějakou odměnu za své pletené ponožky??

22. duben - Den Země

Vladislava Dejmková 19.4. 09:31
Nelze než souhlasit. Vidím to podobně a také se zamýšlím, čím já bych mohla prospět.

Recept pro hebkou pokožku: jak si doma vyrobit tělový krém

Jarmila Komberec Jakubcová 19.4. 09:22
Výrobu krému raději přenechám odborníkům. Nejraději si je vozím z Izraele kde je nakupuji přímo u výrobce. Letos si je bohužel nepřivezu.

Neděle 19. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Martina Růžičková 19.4. 06:53
Opět musím poděkovat za šikovný přehled nejnovějších novinek. Hezkou neděli :-)

Marta - jarní výlet

Zuzana Pivcová 18.4. 13:16
S chatou to je rozumná zatěžkávací zkouška. Schvaluji. :-D

Střípky dne z "lavickyzosmicky"

Jitka Hašková 18.4. 09:10
Děkuji za připomínku. Odtamtud často jezdím do Mělníka. Už se mi po tom stýská.

Senioři hrají videohry stejně často jako děti, uvádí americká studie

Irena Mertová 18.4. 08:50
Na počítačové hry mne navedly kdysi děti, instalovaly mi různé adventury, a ty mne baví i dnes. No a sudoku, tetris, candy crush, mahjong, bubble witch saga a další... Mimo adventur většinou hraji přes FB, něco s přáteli. Jestli tu někdo též hraje přes FB, mohli bychom spolu hrát... :-)

Psychika občas bývá na bodu mrazu, ale vydržíme, říká šéfka bohumínského klubu seniorů Hana Práglová

Soňa Prachfeldová 18.4. 07:33
Hanko jsi skvělé děvče, máte dobrou partu a klub výborně funguje díky městu.. Nezapominej také na sebe , na svůj odpočinek. Práce s lidmi je hezká i náročná. Přeji vám všem pevné zdraví a pohodu a hlavně ať už je bezpečno.

Dvě krátké causerie

Věra Ježková 17.4. 11:06
Jendo, víš, že tvé glosy se mi moc líbí. Jsou moudré a mají švih. K. Čapek byl úžasný spisovatel a skvělý pozorovatel – bez této schopnosti by mu dovednost psát byla méně platná. Srovnávat se s ním ale nemůže vést k ničemu dobrému. Tvé čtenáře jistě mnohem víc potěší tvé zhmotněné myšlenky než umyté auto. :-)

Fotoreportáž: Rozkvetlý duben

Věra Ježková 17.4. 08:25
Naďo, díky za procházku. Já ven nemůžu.

Konce nemá

Věra Ježková 17.4. 07:24
Zuzko, děkuji za krásnou ranní chvilku poezie.

Pátek 17. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Věra Ježková 17.4. 07:15
Honzo, děkuji za další informace. Musí to být dost pracné. Chodím i na jiné weby, ale tam většinou přečtu jen nadpisy. Celkově si myslím, že vláda a spol. dělá, co může. Samozřejmě se dopouští chyb, ale to je v takové situaci snad přirozené. I to, že ne vždy se všichni shodnou.

Profesor Omar Šerý: Věřím, že srpen je pro Českou republiku měsícem, kdy si budeme moci vydechnout

Danka Rotyková 16.4. 15:30
Děkuji, je to zajímavý článek odborníka. Navíc srozumitelný nám laikům.

Malé, velké zamyšlení

Zuzana Pivcová 16.4. 12:12
Děkuji, Soňo, vzdělanost nerovná se vždy inteligence, a inteligence nerovná se vždy charakter. A navíc, jak můžeme rozumět jiným lidem, když mnohdy nerozumíme ani sami sobě? Já se snažím vnímat u lidí to dobré v nich a také jim dobro přeji. To je však asi jediné, co mohu za sebe udělat. Ale snad jim to nějak dorazí, právě tak jako mně od druhých.

Láska kvete v každém věku - a nevěra také

Danka Rotyková 16.4. 10:53
Přiznám se bemučení - dlouholetý vztah svého partnera (tedy nevěru, jakou popisuje v článku paní Anna) bych nedala. Chápu, že při 2 dětech je to složité, Anně šlo zřejmě i o finanční stránku, ale neumím si představit, jak bych s ním dál sdílela společný život. Těším se, že se k článku vyjádří i muži.

Dny do krabičky

Irena Mertová 16.4. 09:18
Pěkný článek. Krabičky mám podobné, ještě z Brna. Vzpomínkový pesimismus měl asi taky Karel Gott, aspoň to říkal, že si pamatuje, jak mu kdo v dětství ublížil - víc než dobré věci. Píšu si už 10 let deník, a to od té doby, kdy jsem začala mít pocit, že jsou mé dny nějak prázdnější. Uklidňuje mě to. Někdy koukám, co jsem dělala ve stejný den před lety. Na něco bych si ráda vzpomněla, na něco tedy vůbec. Děsí mě, co všechno jsem zapomněla :-) .

O mladých mých láskách

Zuzana Pivcová 16.4. 08:17
Dnešní realita . Vy umíte zbásnit vše.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.