Přehled posledních diskuzních příspěvků
Objevte kouzlo pohodových výletů v sedle elektrokola
Jana Šenbergerová 15.4. 15:33
V našich kopečkách by se hodila, ale nemáme je kde mít. I obyčejná kola dostávají v kolárně zabrat.
Moraváci, to jsou kabrňáci
Jana Šenbergerová 15.4. 14:26
Nezoufám si, ale oceňuji, že mnozí dělají, co mohou a co umí. Za to všem patří dík. I vám, Hanko. :-) A ta růže je nádherná.
Mít tři až pět kamarádů stačí. Člověk to pozná v krizi
Věra Ježková 15.4. 09:45
Je velký rozdíl mezi známými, které člověk zná osobně, známými virtuálními (označovanými jako přátelé), kamarády a opravdovými přáteli. Těch posledně jmenovaných jsem nikdy neměla moc. Důležité je, že při mně byli vždy, kdy jsem to potřebovala. A jsou i teď. Jsem moc ráda i za ostatní uvedené skupiny – obohacují můj život. :-)
Živočichové kolem mě
Anna Potůčková 15.4. 08:16
Ali za jeden den pěkná řádka různých živočichů. A fotografie se ti povedly snad všechny! A přiznám se, že hned po ránu jsem se zasmála jak jsi napsala :" Foťák nosím stále u sebe a fotím všechno, co mi přijde pod ruku, ehm, postaví se před objektiv. No, postaví ... kdyby to tak bylo" Měla jsem jinou představu o dokončení Tvé myšlenky :-). A myslím že archív by byl zajímavý pro ženy...….
Zralé ženy touží po něžnostech, muži se stydí
Ján Zábranský 14.4. 15:09
Jsou také zralí muži, který touží dávat něhu, jenom ta žena musí byť vnitřně k tomu nastavená. Ženy, které hoc na ven vypadají žensky, ale s přídavkem mužské odolnosti, jenom neukázat svoji křehkost, citovost, naopak muže odrazují od projevu něhy. Některé manželky by neuvěřili jak dokáže projevit něhu jiné žene (ne sex) její "chladný, nevšímavý ..." manžel. Žena, která vyčítá mužovi absenci citové blízkosti by měla hledat toho důvod i v sobě.
Když každý krok bolí - osteoartróza postihuje až čtyřicet procent šedesátníků
Ladislav Vesecký 14.4. 14:01
Taky mě trápilo koleno. Dokázal jsem si pomoci sám a bez doktoru. A přitom tak levné.
O snech
Dana Puchalská 14.4. 13:34
Moje sny jsou někdy jako z hororu. V mládí jsem mívala sen, že skáču po schodech a beru jich rovnou osm,nahoru i dolů. A léta jsem měla sen, že jedu ve výtahu Pater Noster a ten se se mnou nahoře otočí a já padám hlavou dolů a nemůžu vystoupit. A to jsem se pokaždé hrůzou probudila a pak se bála usnout.
Naše dnešní hodnoty a co dál
Zuzana Pivcová 14.4. 13:05
Článek se mi velmi zamlouvá a s nastíněnou vizí budoucnosti včetně osobní i společenské nutnosti přehodnocení stávajících hodnot se ztotožňuji. Různé pseudohodnoty, které nám byly čím dál více překládány jako vzor, snad alespoň částečně zmizí z každodenní scény. Kdysi po listopadu mi řekl jeden známý z Německa, že to bude ještě několik generací trvat, než se lidé u nás naučí žít v demokracii a v prosperující ekonomice, jako to bylo u nich po válce. Jsem upřímně ráda, že v tom jsme se Německu nepřiblížili.
Kamínkování aneb jak se doma zabavit
Eva Mužíková 14.4. 11:27
Hezká zábava, postrádám mezi nimi sluníčkové. Nebo se špatně koukám??
Domácí wellness v době karantény
Elena Valeriánová 14.4. 09:45
A můžete začít i s Priessnitzovou metodou - léčení studenou vodou. Já jsem ji aplikovala v neděli a pochvaluji si to. Bolely mě nohy jako čert. Do vyššího lavoru nalít studenou, ale opravdu studenou vodu. Ponořit nohy až po kotníky, vydržet, a párkrát si tou studenou vodou umýt nohy až ke kolenům. Nebudete věřit, jak se bolavým nohám uleví. Stačí 10 - 15 minut.
Co mimo jiné způsobil covid-19
Zuzana Pivcová 14.4. 07:35
Jsou to rozdíly, ale na druhou stranu - doma je doma. :-D
Úterý 14. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 14.4. 07:25
Díky za informace, pro děti to už není příjemné mít tak dlouho nucené prázdniny. Je mi líto, že nejvíc umírají senioři, za DD zodpovídá zřizovatel, u nás KÚ a pak ředitel domova. Je to kruté a nekončící - zatím.
Radkin Honzák: Drobky vědy
Věra Ježková 13.4. 15:04
Finance považuji za nutné zlo. Se dvěma akademickými tituly jsem na konci profesní dráhy na Karlově univerzitě neměla plat ani dvacet tisíc. Ještěže se nehodnotím podle úspěšnosti na finančním trhu. Potěšení z kreativity vlastní i jiných mám. Děkuji.
Nechceme jen zprávy o viru, shoduje se mnoho seniorů
Olga Škopánová 13.4. 11:04
Naprosto souhlasím někteří novináři jsou jak nepříčetní to jim fakt nedochází, že lidé už toho musí mít plné zuby?
Michal Viewegh: Každý den si píšu deník
Ján Zábranský 13.4. 09:18
Čekal jsem hlubší zamyšlení o živote. Na věcné otázky pan Víewegh ani neměl důvod odpovědět jinak.
Pondělí 13. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Věra Ježková 13.4. 07:36
Honzo, díky. Rozhovor pánů Prymuly, Šmuclera a Balíka v OVM se mi líbil. Věcný, informativní.
O xenofobii s úsměvem VIII: Francouzi
Jitka Hašková 12.4. 13:38
Bezvadné. Není divu, že Francouzi bojují za svůj jazyk, donedávna byla francouzština diplomatickým jazykem, než ji převálcovala počítačová angličtina.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.