Přehled posledních diskuzních příspěvků

Radkin Honzák: Dnešní vzkaz zítřku

Soňa Prachfeldová 12.4. 08:27
Děkuji pane doktore, nádherně podáno.

Jiné oči

Věra Ježková 12.4. 07:25
Zuzko, to je nádhera. Děkuju moc. ♥

Neděle 12. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Věra Ježková 12.4. 07:24
Honzo, díky. Včera jsem zaslechla v televizi zprávu, že v Praze přistihli policisti za den 600 lidí, kteří porušovali pravidla karantény. To se mi zdá moc; kdyby 60, ale 600? A jestli je to pravda, je to hodně blbý.

Marta - vždycky budeš můj syn

Zuzana Pivcová 11.4. 17:33
Situace zdaleka ne jednoduchá. Osobně si to neumím dost dobře představit. Srdce jistě patří oběma, ale jak to zařídit "organizačně" navenek??

Šetřete s Akcniceny.cz na každodenních nákupech i pohonných hmotách

Drahoslava Nožičková 11.4. 16:10
Díky moc za tento tip. Hodně nakupuji na internetu, ale je to složité, protože všude jsou nástrahy typu "slevy", které doopravdy slevy nejsou. Nakupovala jsem přes různé slevové portály a tak, ale nakonec se mi osvědčil pouze http://slevovykupon.net a to natolik, že ho musím doporučit i zde! Určitě vyzkoušejte.

Koronaidiot, koranténa. Vznikají nová slova a vtipy, kterými se baví i senioři

Libuše Křapová 11.4. 12:02
A víte, co je to uprchrchlík? A koronoskopie? :-) 1. Osoba , jež pčitáhla epidemii do Evropy *** 2. vyšetření zdravotního stavu osob vracejících se do republiky

Viry ve stínu víry

Zuzana Pivcová 11.4. 11:21
Je pravda, že nyní se vše točí kolem nového viru, ale lidé stárnou, stůňou a umírají i jako dřív. A o tom se nějak nemluví. Každý den je vzácný, díky.

Začínáme zelinařit: Jak založit vlastní pařeniště a co v něm pěstovat

Petra Sekaninová 11.4. 08:55
Pěstujeme si rajčata a papriky každý rok. Letos jich asi zasadíme více. Máme starší foliovník, manžel se ho chystá opravit.

O xenofobii s úsměvem VII: Francouzi

Zdenka Soukupová 10.4. 14:09
Moc Francouzů jsem v životě nepotkala, ale ti, s nimiž jsem se setkala (kromě služebních záležitostí) mě štvali tím, že se nechtěli bavit jinak, než francouzsky (já francouzsky neumím). A to ani tehdy, když jinou řeč uměli.

Na chatu s Janem Čenským dnes od 14.00

Svatava Páleníková 10.4. 12:32
Poslala jsem redakci dotaz panu Čenskému.

Kateřina Macháčová: Pohyb pomáhá odolávat stresu, zvyšovat sebevědomí a podporuje kvalitu spánku

Jitka Caklová 10.4. 11:26
Děkuji za výborný rozhovor. Mnohé pozitivní záležitosti z rozhovoru mám osvojené a mohu jen potvrdit.

Fotoreportáž - Husův vrch a hlaváček jarní

Zuzana Pivcová 10.4. 09:44
Opravdu líbezná krajina, zemský ráj to na pohled!! Díky, Soňo.

Pátek 10. dubna: Co by vám nemělo uniknout

Věra Ježková 10.4. 07:24
Babišův projev se mi líbil. Obávám se ale, že velký dopad mít nebude. Někteří spoluobčané jsou nepoučitelní a nedisciplinovaní.

Kmochův Kolín 2020

Alena Vávrová 9.4. 14:16
Haničko, dík za info.

Jak se tohle může stát?

Zdenka Soukupová 9.4. 13:44
Vtipné obrázky. Pobavily mě.

Velikonoce a beránci

Eva Mužíková 9.4. 09:41
Jitko Tvoje jarní dílo, po ránu mne naladilo. To jehněčí skotačení, je pro duši pohlazení.

Eva

Zuzana Pivcová 9.4. 09:03
Aničko, mnohokrát děkuji, i za všechny fotky, na nichž je znát Eviččina proměna, bohužel i včetně nástupu nemoci.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.