Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dubnový bylinkář: Pozor dávejte hlavně na játra. Pomůže ostropestřec, ale také grapefruit či chřest
Eliška Murasová 5.4. 15:42
Díky, dobré informace.
Není podpis jako podpis
Zdenka Soukupová 5.4. 13:50
Zajímavý článek. Co by asi tak prozradil můj podpis o mě? Snad to radši nechci vědět.
Velikonoce 2020
Soňa Prachfeldová 5.4. 13:48
Hanko děkuji za upřímné vyslovení toho, co nás trápí všechny . Učíme se improvizovat, pomáhat si, nepropadal chmurným myšlenkám a vlastně se tak vzájemně podporujeme. Koho by kdy napadlo, že něco tak znicujiciho obrátí svět vzhuru . nohama. Ale jsme tu dnes, doufejme i zítra a další dny ... Všichni doufáme a věříme, vše má svůj začátek i konec. Věřím , že dobrý!
Nezapomenutelná dovolená
Naděžda Špásová 5.4. 12:54
To musel být zajímavý měsíc. Škoda, že nejsou fotky.
Jarmark
Hana Rypáčková 5.4. 09:05
Moc hezké, Františku a hříbek na opravu teplákových děr stále používám....
Neděle 5. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 5.4. 07:42
Děkuji za informace. Hluboce se sklánim před zdravotníky , před personálem v DD, mají přetěžkou práci i na úkor svého zdraví a rodiny.
Péče o pleť v nouzovém stavu: stačí citron, med či bílý jogurt. Výsledek vás mile překvapí
Věra Halátová 4.4. 13:32
Je potřeba myslet na to, že ne každému dělá vše dobře. Někdo má alergii na citron, někdo na med, někdo na arganový olej. Já se natírám, bez ohledu na situaci, doma vyškvařeným vepřovým sádlem - bez soli, samozřejmě, ve kterém naložím okvětní lístky měsíčku - calendula officinalis.
Termální lázně v Maďarsku
Jitka Hašková 4.4. 13:07
Maďarské lázně jsou úžasné. Jezdila jsem léta do Mosonmagyarováru.
Proč Židé slaví svátek Pesach
Zuzana Pivcová 4.4. 12:02
Jarmilko, každý Tvůj článek, informující o židovských zvycích a svátcích, je pro mě zajímavý. Díky.
Návraty - Ten božský čas mládí
Věra Ježková 4.4. 09:11
Jendo, víš, že znám snad už všechny tvé texty. Že mě baví, rozesmávají, obohacují, dojímají. Moc ti přeji, že máš svůj krásný svět dětství a mládí, do něhož se můžeš ve vzpomínkách vracet. (Na rozdíl ode mne.)
Okenní
Dana Puchalská 4.4. 07:33
Věrko, kdyby ještě žila jedna moje kolegyně, ta by se zaradovala. Také ráda myla okna.
Sobota 4. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 4.4. 06:53
Díky za informace, věřím, že koncem dubna už budou optimističtější.
Fascinující Etna
Zuzana Pivcová 3.4. 15:13
Překrásné. Vulkány fascinují hlavně mou sestru. Já jsem byla ve vyhaslém kráteru na řeckém ostrově Nisyros.
Vlci aneb Víc než obliba
Naděžda Špásová 3.4. 13:14
Zuzko, ty jsi byla určitě v minulém životě vlčice. Určitě to vycítili, proto přišli. Vlci jsou nádherná zvířata, mají můj velký respekt. :-)
Splněný sen aneb Pět dní na Islandu
Zuzana Pivcová 3.4. 11:25
Martino, na fotky je krásný pohled. Určitě je to úžasná a čistá země. Island včetně sopek lákal vždy mou sestru, ale nebyla tam stejně jako já. Díky za vyprávění.
Jak jsme (ne)mluvili italsky
Irena Mertová 3.4. 09:19
To je skvělý článek a zážitek, takhle jsem se nenachechtala ani dlouho před koronavirem.... :-)
Vařit tak akorát. Umění, které ovládá málokdo
Jana Šenbergerová 3.4. 08:45
Tentokrát výjimečně souhlasím s odborníky na výživu. Snažím se vařit tak akorát, aby nebyly zbytky, nebo záměrně na více dnů, ale pokaždé udělám ze stejného základu jiné jídlo. Jsou ovšem i taková jídla, která mohu klidně jíst i tři dny ve stejné úpravě. Např. brynzové halušky, a moji "svíčkovou". Kdyby šlo jen o mě, byla bych vitariánka, nic bych nevařila. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.