Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vařit tak akorát. Umění, které ovládá málokdo
Jana Šenbergerová 3.4. 08:45
Tentokrát výjimečně souhlasím s odborníky na výživu. Snažím se vařit tak akorát, aby nebyly zbytky, nebo záměrně na více dnů, ale pokaždé udělám ze stejného základu jiné jídlo. Jsou ovšem i taková jídla, která mohu klidně jíst i tři dny ve stejné úpravě. Např. brynzové halušky, a moji "svíčkovou". Kdyby šlo jen o mě, byla bych vitariánka, nic bych nevařila. :-)
Fotoreportáž: Nezapomenutelná dovolená
Věra Ježková 3.4. 08:06
Aničko, moc hezké fotky. Okna fotím taky ráda, ale moc jich nemám.
Bizarní nápisy a značky
Růžena Kuželková 2.4. 14:48
Pane Oldřichu, k obrázku "Pozor zlá žena" jste se bál přiblížit? Či jak to bylo,trochu z povzdálí foceno :-))
Pro seniory jsou důležité malé, ale odvážné činy
Svatava Páleníková 2.4. 12:18
Něco na tom je, já moc odvážná nejsem. Odvážným činem je pro mne už to, že tady občas něco napíši.
Nejoblíbenější zvíře
Zuzana Pivcová 2.4. 12:04
Koně jsou krásní a moudří, ale pro mě za současných podmínek jen k dívání. V mládí jsem chvíli zkoušela jezdit, ale nehodila jsem se na to. Můj vztah k nim se tím však nezměnil.
Jen si tak blábolím aneb lék proti viru
Eva Mužíková 2.4. 10:04
Hanko, je to takové " blabolení ", ale vyjádřila jsi své pocity dokonale. Moc Ti rozumím.
Detaily, které mě baví - 2.
Dana Puchalská 2.4. 08:16
Martino, to je opět moc krásná galerie fotografií. Když se tak na ní dívám, tak si vzpomenu na houfy turistů ze zámoří, kteří jsou krásou našich domů vyloženě fascinováni. A fotí jako o život. Je jich v naší krásné Praze opravdu dost. Děkuju.
Koróna sluneční
Hana Šimková 2.4. 08:15
Vy si vlastně v této době žijete krásně pohodový život. Můžete dýchat čerstvý vzduch, pobíhat po velkém baráku s milujícím manželem. Jenže někdo je bohužel zavřený v malé garsonce, sám a ven může chodit jenom v roušce, protože žádný les široko daleko. Tak tyto lidi obdivuji velmi.a doufám, že to vydrží až do konce koronaviru.
Čtvrtek 2. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Věra Ježková 2.4. 07:14
Honzo, díky. Na 1. lékařské fakultě UK pracuje syn mého přítele. Vede infekční laboratoř, která již také začala testy provádět.
Jak vybrat kvalitní vejce na Velikonoce? Kód vám prozradí zemi původu i způsob chovu slepic
Oldřich Uhlíř 1.4. 20:56
Zbytečné starosti. Letos žádné velikonoce nebudou.
Petr Stach: Považoval jsem divadlo za snadný způsob obživy. Rychle jsem ale vystřízlivěl
Zuzana Pivcová 1.4. 13:43
Byla to báječná debata. Pokud jsi, Boženko, vybrala pana Stacha jako prvního hosta Ty, byla to dobrá volba.
Putování za Faraony 2 - Když se řekne Egypt
Jana Hošková 1.4. 13:25
Vaše vyprávění koresponduje s tím, co jsem slyšela od těch, co Egypt navštívili. Jelikož zřejmě většina členů naší rodina je "útlocitná", tak nebyla schopna odolat dětským očím a ručkám, které je obklopily a rozdala dost ze svého přídělu peněz. Já pak pro změnu zas trnula při promítání videa, jak moje dcera sviští na nějaké tříkolce sama samotinká pouští, oblak prachu před ní a oblak prachu za ní (evidentně jí ostatní ujeli, protože zřejmě nebyla schopna s nimi udržet rychlost) a dodatečně jsem si oddechla, že mi ji tenkrát nikdo v té poušti neunesl :-))
Nezapomenutelná dovolená aneb Dnes už mi to připadá jen jako sen
Anna Potůčková 1.4. 12:09
Zuzko moc hezký článek. Měla jsem kamarádku, která se vyučila pro LOANA Holešov (dnes již neexistuje) a jako nejlepší učnice byla odměněna pobytem na Jaltě nebo na Krymu. Samozřejmě toho využila a jela. Byla velmi spokojená a dodnes si pamatuji, že mně dovezla nádherné těžítko z nějakého kamene, na kterém byl zlacený krab. Vůbec nevím, kde je těžítku konec, doma jej nemám. Z fotek vidět, že příroda kde jsi byla je vskutku krásná!
Nejoblíbenější zvíře
Jindra Hubačová 1.4. 10:38
Moc hezký článek, doplněný pěknými fotečkami. Též dávám přednost naší faune před exotikou. Nejraději mám veverky, labutě, čápy a volavky a samozřejmě zpěvne ptáky .
.
Vznikl nový druh odpadu? Poradíme si?
Jana Šenbergerová 1.4. 09:18
Přemýšlela jsem, jestli pokračovat v šití, a vy jste přispěla k mému rozhodnutí, že ano. Ráda čtu vaše zamyšlení, která jsou mi blízká. Máme tady pubertálního vnuka na prahu dospělosti, který má samozřejmě svůj rozum. Milý chlapec, trochu ADHD, trochu nihilista, trochu anarchista. Udržet ho doma, když sem před časem přijel na víkend za svou dívkou, to jsou docela nervy. Hormony jsou momentálně mnohem silnější než rozum. Naštěstí se mu roušky, které jsem mu ušila, líbí. Nosí, pere, mění filtry. Ty jsou naštěstí z rozložitelného materiálu. Přeji nám všem bezpečný den. ♥
Příběh na 50 slov: Mám tě rád
Dana Puchalská 1.4. 07:48
Líbí,.... :-) :-) Ano děti jsou upřímná a bezelstná stvoření.
Nejlepší knihy do karantény
Svatava Páleníková 31.3. 20:42
Děkujeme za tipy. Ty rozhovory s lékaři mohou být zajímavé.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.