Přehled posledních diskuzních příspěvků

Na chatu s Janem Burianem, ředitelem Národního divadla - dnes ve 14.00 hodin

Svatava Páleníková 31.3. 20:41
Dnešní debatu s panem Stachem jsem propásla, těšika jsem se, ale pak jseem na ni zapomněla. Ale podle reakcí to bylo asi pěkné.

Mladí lidé z karantény šílí, dlouholetým párům pobyt doma tolik nevadí

Svatava Páleníková 31.3. 20:39
Naši mladí už opravdu trochu šílí. Já jsem sama, takže u mě žádná změna, ale kamarádky, se kterými se scházíme, už ch\bí. Naštěstí mohu nakukovat zde.

Stáří

Zuzana Pivcová 31.3. 16:20
Když čtu Stáří, tak se mi někdy vybaví ta písnička Michala Kocába, kde Josef Kemr v podobě, ze které šel na mě strach, říkal: Já jsem Tvé stáří..... Ne, věřím a vlastně dnes už i částečně vím, že stáří může mít i hezké stránky. když o ně stojíme. Děkuji, Hanko.

Žití v krizovém období

Anna Potůčková 31.3. 16:14
Soni ano, také doufám a věřím v lepší svět, až tuto nemoc, která se tu vzala nikým nepozvaná porazíme! Tvé fotky jsou balzámem!!!!

Autobusem po Evropě

Jitka Hašková 31.3. 12:51
Moc hezké a zajímavé povídání.

Fotoreportáž: Odpoledne na Miladě

Zuzana Pivcová 31.3. 11:36
Vždycky si trochu povzdychnu, protože já tu chodím asi 3 okruhy po sídlišti. Ale aspoň to. Moje sestra se úplně bála vyjít z domu, až jsem ji přemluvila, ať jde tam u nich také na procházku.

Má první telekonference

Zuzana Pivcová 31.3. 11:34
To je dobře, že děti nemají strach jako dospělí. Mohly by nám být příkladem.

Vzpomínání

Zuzana Pivcová 31.3. 09:11
To je až neuvěřitelné, co se dědečkovi naráz stalo. Dojalo mě to. Tys ho ale, Hani, spatřila, jen sis to nepamatovala.

Je čas na hádanky - co je na obrázku?

Zuzana Pivcová 31.3. 09:08
Já jsem snad vygumovaná. Nějaký náramek z korálků?

Strašný sen

Hana Nováková 31.3. 08:20
Věrko, to je moc povedené, určitě v dnešních dnech jsem se zase zasmála, díky

Den v krizi

Zuzana Pivcová 30.3. 15:34
Díky, Maruško, nemusím nic víc dodávat.

Můj soukromý ášram I.

Naděžda Špásová 30.3. 13:23
Heleno, opět jsem se pobavila. Jedna, možná blbá, ale dobrá rada, koukejte mazat ven, tedy jestli v textu vycházky nevynecháváte. Předpokládám, že ne, vím, že je to tak trochu nadsázka, ale vzduch dělá divy. :-)

A čápům je to jedno

Zuzana Pivcová 30.3. 10:50
Haničko, jsou naštěstí i tací, kteří už hlavy zvedají. Když si koukají pod nohy, stejně je to neuchrání před zakopnutím. Myslím, že čápům a celé přírodě to jedno není, že nám naopak ukazují svým příkladem, jak dál.

Nejzazší vzpomínka - neobvyklý pád

Zuzana Pivcová 30.3. 10:47
Připadá mi, Jarko, že jste byly trochu podobné holky jako my. O tom ostatně svědčí i tenhle příspěvek. Ale to už jsme si kdysi řekly. :-D Díky!!

Člověk po mozkové příhodě není mentálně postižený a nepatří na psychiatrii

Kateřina Baziková 30.3. 10:37
No, požadovat vyšetření...jakékoli, je podle mne nesmysl. Lidé semtam požadují různá vyšetření, kde není indikace, jen proto, že si o tom něco někde přečetli nebo jim to poradila Máňa od vedle. Vyšetření může indikovat jen lékař. Jinak, já sama jsem prodělala před 11 lety rozsáhlou mrtvici, je v jiném místě mozku, než je obvyklé, takže mám sice nějaká pohybová omezení, hlavní ale byly škody co se kognitivních schopností týče - pozornost, paměť atd. Dalo to práci, pořád nějaká omezení jsou, ale hodně jsem se zlepšila - vlastními silami. Chtělo to jen se do toho pustit a nepolevit při nějakém neúspěchu.

Můj den v krizi - rýmovačka

Hana Šimková 30.3. 08:36
Tak u vás tedy žádnou krizi nevidím. Máte krásný vztah, den začínáte sexem ,zdá se, že se vás koronavirus vůbec netýká. Ta spokojenost z vás úžasně tryská. Žijete vlastně krásný, spokojený život. Jo, hůř jsou na tom ti bez sexu, společného nakupování, vaření, trávení společného času.Přeji vám to,ale v nás , co jsme sami budíte trochu závist.

Na chatu s Petrem Stachem - dnes od 15 hodin

Svatava Páleníková 30.3. 08:18
Jméno jsem si nevybavila, ale obličej ano. Milý pan herec.

Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě

Jana Šenbergerová 30.3. 07:36
Ajajaj! To jste pěkně přitvrdili, nemám síly na úsilí. Zbývá mi však na čtení těch ostatních snažení. Tak se snažte, vážení. :-)

Úzkost

Anna Potůčková 30.3. 07:17
Zuzko moc hezká básen. V poslední sloce mě zaujal verš, kde jest "mám víru nadále", kterou ted snad máme všichni a věříme že tu zlou nemoc porazíme!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.