Přehled posledních diskuzních příspěvků

Úzkost

Anna Potůčková 30.3. 07:17
Zuzko moc hezká básen. V poslední sloce mě zaujal verš, kde jest "mám víru nadále", kterou ted snad máme všichni a věříme že tu zlou nemoc porazíme!

Pondělí 30. března: Co by vám nemělo uniknout

Pavel Kopřiva 30.3. 06:23
Tím dnes s koronavirem končím. Naboural mi klidné spaní a to mu jen tak neodpustím. Stačí, že nemohu spát, ještě s ním se stresovat. To mi za to nestojí, raděj budu odpočívat v obývacím pokoji. A redakci držím pěsti, ať jí slouží zdraví a drží se jí štěstí. :-)

Začínáme zelinařit: Výsev je potřeba dobře naplánovat

Eva Mužíková 29.3. 21:12
Tak mne napadlo, že zkusím vypěstovat brabbory v korytě na balkoně. To jsem na to opravdu zvědavá.

Spočítáno, změřeno: krize podle vědců nemají vliv na spokojenost

Danka Rotyková 29.3. 17:03
No nevím, nějak se nemohu s názvem článku ztotožnit. Nemám křišťálovou kouli, ale myslím, že mnozí lidé mají obavy nejen o svůj život, ale o životy svých dětí. Dosud jsme žili v klidu, nejprve v dostatku, posledních cca 25 let v nadbytku. Teď ale nemůžeme předpokládat, že všeho bude pro naše děti dostatek. Začali jsme se obávat o to nejcenější, o vodu. Ale před měsícem nás potkala pandemie, což je pro celý svět obrovská zátěž. Mám ráda chytré lidi a moc si jich vážím. Ale i oni jsou dnes často bezradní. Nejsem v této krizi nespokojená, ale nemohu být ani spokojená. Je to jako mít ruce, které vás neposlouchají.

Můj pracovní den v nouzovém stavu

Alena Tollarová 29.3. 15:20
Ať jste Vy i celá Vaše rodina zdraví jako rybičky přeji i já Vám, protože při takto náročném běhu života je zdraví skutečně až na prvním místě. Orchidejové zátiší je moc pěkné, roušky taktéž. A Adélka je šikulka, asi bude po babičce :)

Jak jsem pekla amarouny

Zuzana Pivcová 29.3. 14:19
Tak tady jsem úplně vedle, nevím, co jsou amarouny. Tak se tu školím. Je to překvapivé, ale mně kupodivu asi nikdy jídlo (narozdíl ode mne samotné) neupadlo. :-D

Mám ráda kuchařské knihy - díl LVIII. Proč si neudělat domácí těstoviny?

Naděžda Špásová 29.3. 13:09
Danko, myslím, že těstoviny si radši budu i nadále kupovat, oni jsou na to i mašinky dcera jí má. Mě ty kupované chutnají, ale jinak kuchařinkám přeji dobrou chuť. :-)

Recept v krizi: Dušená kapusta s bramborem

Dana Puchalská 29.3. 12:07
Je dobře, když jsou muži v kuchyni soběstační. Ano, Ivano,..... Vím o tom svoje.. Už hodně dlouho.

Vzpomínky

Jitka Hašková 29.3. 10:08
Díky, moc hezké vyprávění.

Vzpomínka: čas zrození

Hana Rypáčková 29.3. 09:20
Zajmavý příběh psaný s humorem . A ta fotka.....

Slibuji na svou čest:

Hana Šimková 29.3. 08:06
Já to také slibuji a ještě další další.

Koronavirus - Jak bárky ztracené

Zuzana Pivcová 29.3. 07:50
Vyjádřila jsi to krásně, děkuji.

Neděle 29. března: Co by vám nemělo uniknout

Soňa Prachfeldová 29.3. 07:28
Děkuji . Seniorů a jejich personálu je mi moc líto. Situace pro ně je moc těžká, když jsem chodila na návštěvu na LDN, viděla jsem, jak málo těm bezmocným stačí, aby odešli. Celý svět žije v napětí. Držme se.

Praha v roce 1935

Zuzana Pivcová 28.3. 15:33
Ráda se podívám, děkuji. Černobílé fotky mě oslovují vždy. A rok 1935, to také ještě nikdo netušil, co bude za pár let prožívat.

Den v krizi...projděte se se mnou

Jitka Hašková 28.3. 15:27
Hezká procházka, díky. Tuto část Prahy znám jen z autobusu, když jedu do Mělníka.

Náš den v krizi

Zuzana Pivcová 28.3. 13:23
Helenko, to jste měli v té smůle štěstí, viď? A Máťa už nesmutní, jako tehdy s Permoníkem nebo dokonce při výletu na Trosky s námi "děvčaty". Je z něj velký, rozumný a taky moc hezký kluk.

Sedm úkolů slovy

Zuzana Pivcová 28.3. 13:21
No, prima, jde to i takhle. Díky, Ireno, a mám méně práce. :-D :-D

Zářivé barvy sluší v každém věku

Hana Šimková 28.3. 12:21
A hlavně budete vidět na dálku a žádné auto vás nepřejede.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.