Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pátek 27. března: Co by vám nemělo uniknout
František Matoušek 27.3. 05:53
To je první co čtu. Díky za stručný přehled.
Místo návštěv teď v SeniorCentrech používají videa
Soňa Prachfeldová 26.3. 18:46
Je to dojemné, starouškové jsou tak odkázáni na druhé, jsou citliví a křehcí. Vážím si nesmírně všech, kdo s nimi zachází laskavě a pečlivě.
Moje vzpomínka ze základní školy
Naděžda Špásová 26.3. 16:10
Jé, takovou fotku mám ze základky taky. No, jako fór to bylo docela blbý. Aspoň, že to dobře dopadlo. :-)
Jak upéct grahamové pečivo
Eliška Murasová 26.3. 15:25
Marie, když na ně koukám, myslím, že chutnaly líp než kupované, jsi šikovná.
Láska je láska
Zuzana Pivcová 26.3. 14:23
Soňo, já si ráda vzpomínám, jak jsi dala na portál první Mystinčinu fotku, byla krásné štěňátko. A doufám, že se tu dočkáme jejího potomstva, které tu budeme radostně komentovat jako Aniččiny pejsky.
Kam až dosáhne paměť
Zuzana Pivcová 26.3. 14:17
Maruško, my jsme si se sestrou vystačily co se týče hraček s malými míčky a s vystřiženými papírovými panenkami, které jsme si vytvořily samy. Míče i papíráky nám představovaly děti. A také jsi mi připomněla fotokomoru. Z dětství bohužel až na výjimky fotky nemám, nebylo od koho. Fotografování jsem propadla až sama na 20 letech. Stačila východoněmecká Exa a fotokomora ve špajzce, plastová vývojnice, vaničky s chemikáliemi a zvětšovák. Krásná doba.
Solidarita lidí je úžasná. Pijavice pomáhají o 106
Zuzana Pivcová 26.3. 13:25
Pěkně jste zde předložil výčet solidární pomoci. Ale ten název článku a připomínku někdejšího prezidentova projevu s "trapnými slovy" bych si v tuhle chvíli opravdu odpustila. Co má za smysl hodnotit tu na jedné straně přednosti, na druhé nedostatky? Situace nás prověřuje všechny, ať jsme volili kohokoliv a máme své oblíbence či neoblíbence. Já tleskám všem.
Hyundai přispěje České republice v boji proti nemoci COVID-19 částkou 10 miliónů korun a dodávkou 20.000 respirátorů
Ladislav Vesecký 26.3. 12:16
Vácho, a včil mudruj! Kolik přispěl Bakala?
Jídlo v nouzi aneb Co pro jiné snadné je, pro mě náročné
Eliška Murasová 26.3. 11:45
Já taková jídla mám ráda, určitě zkusím.Nejsem vegetarián, maso jím, ale vařím hodně i z luštěnin, používám mnoho druhu obilovin, taky tempech....Chutná to i mému muži. Baví mě vymýšlet různé kombinace, které pak ani neumím zopakovat.
Začínáme zelinařit: Na co si můžeme troufnout bez větší přípravy
Margita Melegova 26.3. 10:58
Uvazovala jsem, ze si letos pronajmeme par zahonu v komunitni zahrade, asi z toho nic nebude corona nam skrta plany.
Moje vzpomínka: Plaváček
Zuzana Pivcová 26.3. 09:35
Helenko, plaváčky jsme měly s Marcelou obě. Vím, jak jsem naříkala, když té mé bakelitové panence upadla ručička. Ale to se dalo spravit novou gumičkou, která ji spojovala s tělíčkem. Jo, slušelo Ti to, ale podle fotky bych skoro řekla - kluk. :-D
Můj den v krizi: pečení, vaření a nezbytná procházka s foťákem
Irena Mertová 26.3. 08:15
Aleno hezký článek, hezké fotky... ta volná krajina, úplně si to užívám. V Praze teď nic moc, tady v panelákovém "kaňonu" . Vždycky jsem chtěla z Prahy pryč, i když je krásná. Ale už jsem tu tak "zahákovaná", že už je pozdě... :-)
Česnečka se ztraceným vejcem
Irena Mertová 26.3. 07:59
Tedy to jsem vůbec nevěděla, že se takhle dá vejce uvařit. To zkusím....
Císařovy nanové šaty
Jana Šenbergerová 25.3. 20:09
Myslím, že jsem pochopila, ale jistá si tím nejsem. Přesto obdivuji vaše "básnické střevo". Pobavil jste mě.
Úkol č. 7 - Kam až paměť dosáhne
Věra Ježková 25.3. 15:14
Jendo, víš, že mám tvé vzpomínání ráda. Čtené i vyprávěné. Teď se budu muset nějakou dobu spokojit jen s tím čteným. Je moc dobře, že máš spoustu hezkých vzpomínek. Vracej se k nim, když současnost příliš nepřeje hezkým zážitkům. Věřím, že zase bude líp. ♥
Jak jsem honila zloděje
Naděžda Špásová 25.3. 12:49
Hanko, tvoje vyprávění je super, jsi fakt dobrá, že jsi to nevzdala. Synkovi bych milou bundu hodila na hlavu. (◕ᴗ◕✿)
Den v krizi. Odpolední ohníček
Naděžda Špásová 25.3. 12:40
Evi, krásně jsi to napsala, je dobře, že můžeš vypadnout ven do přírody, máte to tam moc hezké, fotky jsou taky pěkné, hlavně koníci. (◕ᴗ◕✿)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.