Přehled posledních diskuzních příspěvků
Skypujeme. Domov seniorů Kamenec bojuje proti stesku
Danka Rotyková 25.3. 12:02
Hezký a povzbudivý článek. Je vidět, že to někde jde a stále platí, že všechno záleží na lidech. Sestřičkám do DS Kamenec patří poděkování.
Je čas na hádanky - Kdo pije vodu?
Eva Mužíková 25.3. 10:58
Vladislavo, mám tento druh hádanek ráda, jen co budu mít vše nutné hotovo, pokusím se uhádnout. Díky
Zachraň bábu, zachraň dědka
Jitka Hašková 25.3. 09:39
Také se mi nelíbí název této kampaně, za bábu se nepovažuji. Se vším v tomto článku souhlasím.
Hodně rozevlátě. Ideální trend pro plnoštíhlé dámy
Danka Rotyková 25.3. 09:38
Hezké modely, ale pro malé postavy cca 160 cm nevhodné. Tak příště něco i pro nás ....
Co si to vlastně pamatuji?
Květuše Pinkasová 25.3. 08:49
Já si školku pamatuji, že jsem byla za pomněnku. Dodnes je upřednostňuji a každoročně je přesazuji po celé zahradě jako i v těchto dnech. Mám nejraději modrou barvu a líbily se mi náušničky pomněnkové na dětech... Sestry jsou Zuzko vždy super. Vědí a pamatuji si vše co ne my...
Středa 25. března: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 25.3. 07:06
Děkuji za aktuálním zprávy, líbí se mi, že v krizovém štábu bude i opozice, je důležité spolupracovat
Josef Kubáník: Nikdo není zvědavý na kůži staré krůty, říkala Květa Fialová
Jitka Hašková 24.3. 13:45
Zajímavý rozhovor.
Jmenuji se Albert VI.
Dana Puchalská 24.3. 13:15
Alberte, krásně jsi tuhle podivnou dobu shrnul. Takže přeji nejen Tobě, ale celé lidské smečce, která Tě má ráda jen to nejlepší. :-) :-)
Barevné odpoledne
Irena Mertová 24.3. 12:52
Naďo promiňte, to ten mobil (chytrý) a já (nešika), dodávám zbylé hvězdičky, teď už na PC: ***** Je to hezké , toulala jsem se s vámi :-)
Den v krizi – léčba kočkou
Irena Mertová 24.3. 12:43
Koukám jak článek vypadá a omylem jsem ohodnotit, pardon...
Putování za faraony 1
Věra Ježková 24.3. 09:34
Jendo, díky za chvíli strávenou ve zcela jiném, neznámém světě. Umíš ho vylíčit velmi poutavě. Vím, že máš o něm hluboké znalosti.
Lidé ztrácejí schopnost soustředit se na podstatné věci
Hana Šimková 24.3. 09:32
Já žiji prostě a jednoduše není mi to obtížné a ani sama se sebou se nenudím. Vždy se dá najít něco zajímavého, když člověk hledá.
Kam až dosáhne vaše paměť? - na 50 slov
Alena Tollarová 24.3. 08:38
Krásně pozitivní počtení hned k snídani, Jano. :)
Konečně omluva, hned se mi pod rouškou lépe dýchá
Soňa Prachfeldová 24.3. 08:29
Pane Vácho palec nahoru :-)
Úterý 24. března: Co by vám nemělo uniknout
Soňa Prachfeldová 24.3. 07:25
Děkuji za čerstvé zprávy. Na Mapy.cz dostávám upozornění, když sdělíme polohu, budu dostávat informace, kde pravděpodobně se mohu setkat s nakaženými osobami. Trasa. Nevím,zda je to dobré.
Šuplíček vzpomínek
Zuzana Pivcová 23.3. 17:47
Díky, tak jsi první vlaštovka v psaní! Pěkné vzpomínky, vlastně mi ani nedošlo, že jsi Slovenka.
Marta - všechno je jinak
Zuzana Pivcová 23.3. 11:57
Myslím, Vlaďko, že tady v té kapitole je ukázka toho pozitivního, co tahle, pro někoho zcela zavrženíhodná, doba může lidem dát. A to je větší ohleduplnost a soudržnost, mnohdy u nejbližšího člověka objevení jeho skutečných kvalit, které za "normálního" každodenního chodu zakryjí pseudoproblémy.
Ověřeno: Pěknou a funkční roušku dokáže ušít i ten, kdo šít vlastně vůbec neumí. Zkuste to taky
Anna Potůčková 23.3. 10:56
Velmi užitečný článek, pokusím se podle něj také něco ušít!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.