Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak na peníze s Českou bankovní asociací: Jde to i bez hotovosti

Míša Burešová 20.3. 18:19
Nevím, osobně, buď jako mnozí, držím pár tisíc dolarů doma „pod svým polštářem“. Žádný samotný systém nemůže být velmi spolehlivý. Bankovní instituce mají tendenci se mýlit. Na co jsem narazil více než jednou. To znamená, že se vám zdá, že se vám zdá, že máte k dispozici i hotovost a mincí, bude stále více jako u kryptoměny. Četl jsem o tom spoustu informací na https://pujckytipy.cz/. Jako „osobní peněženky“ s vlastním šifrovaným klíčem, který nikdo nemůže v případě ničeho jiného.

Psi nákazu neroznáší. Ale pozor při venčení

Dana Hošková 20.3. 13:28
Dnes jsem si vyrazila se psem na dlouhou procházku. Měla jsem roušku, vyhýbali jsme se i tomu minimu lidí, které jsme potkali. Je možné, že bude hůř a že se budeme muset omezit na krátká venčení kolem domu. Snad to zvládneme. Pes mi v posledních dnech s omezením procházek připadá vystresovaný, smutný. Snad nějaký šestý smysl...

Kopřiva je léčivá od kořenů po květy. Sbírejte mladé rostlinky na čaj, polévku či do nádivky

Jana Šenbergerová 20.3. 11:54
Pokud jde o mě, nedám na KOPŘIVU dopustit. Můj tatínek /krejčí/ měl moc hezký oblek z kopřivového vlákna. Kdo má problémy s ledvinami, neměl by to s kopřivami přehánět.

Jak si po šedesátce získávat přátelé a pracovat na svém seberůstu

Naděžda Špásová 20.3. 11:34
Jednat jako vůdce je možná dobré, ale ne každý to dokáže tak, aby to tomu druhému nevadilo. Já osobně vůdce moc nemusím. Bolest někdy člověka zocelí, ale někdy ho srazí na kolena a vstávání je hodně těžké.

Středomořský kaleidoskop 2

Naděžda Špásová 20.3. 11:26
Řecko je určitě krásné, ale přiznám se, že tam zrovna bych necestovala.

Doporučení seniora vládě

Jana Kollinová 20.3. 11:11
Již dlouho tu nebyl zveřejněn článek, který je natolik vyhraněný svým obsahem, že zaujme širokou čtenářskou rodinu i60 a je přitom více než konfrontační. Chybí zde jen druhá část myšlenky - navrhuji pracovní název: "Doporučení seniora seniorům" a pokračování seriálu "Doporučení seniora ostatním spoluobčanům!". Možná citát vyjádří nejlépe můj názor na článek: "Dobré činy nám dávají sílu a inspirují dobré činy v druhých.“ Platón.

Křižovatky lásky

Zuzana Pivcová 20.3. 07:06
Ano, i v tomto směru se člověk má stále co učit, a někdy se to nenaučí do smrti. Protože opravdová láska je vlastně to, jak přistupujeme k životu a všemu, co k němu patří. Díky, Jituško.

Budou z nás zelináři

Soňa Prachfeldová 19.3. 23:21
Je to práce i radost. A také bolí záda. Nyní je vody dost, ale kde ji skladovat? Začínajícími i zkušeným zahrádkářům přeji bohatou úrodu.

Senioři jsou hrdí, o pomoc dobrovolníků si zatím neříkají

Zuzana Pivcová 19.3. 16:21
Já někdy říkám sestře, ať není jako naše maminka, která byla příliš hrdá říct si o pomoc s něčím a raději se dřela jako mezek. V téhle situaci ale jsem také soběstačná, nevím, o jakou pomoc bych si dobrovolníkům měla říkat. Bohudíky zatím není třeba. A takových je nás jistě mnoho. To není otázka hrdosti.

Marta a koronavirus

Zuzana Pivcová 19.3. 14:23
Já taky, ještě tak být jasnozřivá, jak to bude celé dál!!

Ach ty roušky!

Ladislav Vesecký 19.3. 12:30
Kdo brojil proti Číně? Odpověď je velmi jednoduchá. Lidový soud a ke zdi!

Geriatrička Renáta Petrová: COVID-19 nezmizí, vyrovnáme se s ním jako s jinými infekcemi v minulosti

Svatava Páleníková 19.3. 09:59
Bezprostředně po přečtení rozhovoru jsem se trochu vyděsila, ale je to tak. Nejsme tady věčně, v každé době přišla nějaká pohroma a je vidět, že příroda je stále silnější než nejmodernější technologie. A to je dobře. Myslím, že jste realisticky popsala situaci.

Kdy si senioři bezpečně nakoupí? Režim se liší podle velikosti obchodu

Jarmila Vavrochová 18.3. 14:00
Z opatření vlády vyplývá, že pokud se senioři 65+ bojí nákazy, měli by jít nakupovat v době 10:00 až 12:00, kdy se v obchodech potkají pouze se seniory nad 65 let věku. Pokud se nebojí , mohou nakupovat, kdy chtějí! Viz. sdělení dr. Prymuly. Informace, prosím, podávejte přesně a neděste lidi. Děkuji.

Vítězem ankety Senior Car 2019 se stává: Hyundai ix20

František Matoušek 18.3. 10:51
I já jsem hlasoval pro Škoda Karoq. Líbí se mi a jsem rád, že se dostala na "bednu" .

Co odsuzují skoro všichni lidé?

František Matoušek 18.3. 10:36
Určitě zkusím vyplnit dotazník.

Je čas na hádanky - číselná řada

Zuzana Pivcová 18.3. 10:17
Trochu jsem se snažila, ale bohužel mi to nemyslí, škoda.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.