Přehled posledních diskuzních příspěvků

Evropským stromem roku je borovice z Vysočiny

Jana Šenbergerová 17.3. 23:53
Krásná! Vypadá jako africký tanečník.

No, co, co

Mirek Hahn 17.3. 14:22
Mně by asi stačil ten problém s prachem pod nábytkem..., než bych ho analyzoval. To by stálo za podrobnou analýzu. Je vůbec prach pod nábytkem, když tam není vidět? Myslím, že tam možná vůbec není. V souladu s přirozenou zlomyslností všech věcí, se nejspíš prach soustředí jen tam kde je vidět..... :-)

Do stovky: Malý výlet krajem Václava Levého

Dana Puchalská 17.3. 11:22
Martino, to byl moc hezký a zajímavý výlet. Kdysi jsem tam byla a aspoň jsem si oživila vzpomínky. A fotky jsou moc krásné. Děkuju.

Kde pomáhají seniorům s nákupy a psychologickou pomocí? Zde je seznam měst

Irena Mertová 17.3. 10:22
Brno: Dobrovolníci ADRA nabízejí pomoc osamělým seniorům v Brně a okolí. V případě potřeby nákupu či vyzvednutí léků kontaktujte Seniorpoint na telefonním čísle 840 111 122

Život na dva metry neznamená konec světa

Svatava Páleníková 17.3. 10:16
Pěkně napsáno. Děkuji. A přeji všem pevné nervy a hlavně zdraví!

Středomořský kaleidoskop 1

Naděžda Špásová 17.3. 09:32
Byli jsme v Chorvatsku dvakrát a to už bylo všechno opravené. Chtěla bych se tam podívat ještě jednou, ale asi to nevyjde. Nám učaroval ostrov Vir.

Co to asi je?

Naděžda Špásová 17.3. 09:26
Připomíná mi to choroše, ale asi to je blbost, tak si počkám. :-)

Sólo pana premiéra

Ladislav Vesecký 17.3. 07:44
Pane Vácha, zatím se zabalte do Tibetské vlajky, aby jste nenastydl!

Plnění plánu

Věra Ježková 16.3. 11:31
Naďo, na té straně Střekova jsem taky ještě nebyla. (Bohužel ho znám jen z vlaku.) Díky za hezké fotky. Ten most mi trochu připomíná Trojský. Fotku z pod něj mám. :-)

Praha dnešních dní - město téměř bez obyvatelstva v centru

Naděžda Špásová 16.3. 11:21
Romane, vypadá to, že nastává armagedon. Ne, opravdu si z toho nechci dělat srandu, ale zdá se mi to už trochu přes čáru. A doufám, že jste oba měli respirátor. :-)

Dobré zprávy. Hledají se těžce, ale existují

Karel Boháček 16.3. 09:14
Tady někdo nečte noviny. Jsme na prvním místě v pití tvrdého alkoholu a to nejvíce u mladistvých v Evropě. Mladí nejvíce kouří elektronické cigarety. Zajímalo by mně kde se dělají takové statistiky.

Prevence výživou pro malé velké lásky

Hana Šimková 16.3. 07:17
Jaká je speciální receptura pro jorkšírky ?

Březen 2020

Anna Potůčková 16.3. 07:07
Bezva básnička, která by nevznikla asi bez Íčka!

Onkoložka Petra Garnolová: Senioři a chronicky nemocní lidé měli být izolováni daleko dříve

Antonín Vácha 15.3. 20:50
Také se podivuji nad tím, že vláda ve svých opatřeních dosud nezmínila seniory. Pouze se omezila na prohlášení, že máme sedět doma na zadku. Ale jak někteří osamělí lidé mají řešit nákupy, vyzvedávání léků apod., to se zatím neřešilo. Vzpomenou si na nás vždy jen před volbama. Ale aby nás nebylo pro vaše zvolení málo, pane premiére!

Nesmysly, které kolují na internetu kolem ochrany před koronavirem

Mirek Hahn 15.3. 18:40
Koluje spousta hloupých a vymyšlených "zpráv". Na druhou stranu, státní správa se s přehledným informováním zatím také nepřetrhla. Informací je poměrně dost ale jsou rozesety na deseti místech. V tak závážné situaci bych čekal souhrné informování na jednom webu, nejspíš asi MZdr.

O xenofobii s úsměvem V: Češi

Mirek Hahn 15.3. 13:10
Jejda, jejda.... To vypadá, že nejsem Čech... Já to tušil... :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.