Přehled posledních diskuzních příspěvků

Je čas na hádanky - 5008

Jana Kollinová 15.3. 11:08
Zatím jsem dospěla k číslu 9000, ale přesunutím pouze jedné zápalky z á jsem ubrala jednu zápalu, vnikla nula a odebranou zápalku jsem dala nahoru k číslu 5 a vzniklo mi 9. Na přemístění dvou zápalek pracuji. :-)

Tajemství noci

Soňa Prachfeldová 15.3. 07:24
Moc se mi báseň líbí. Kolikrát jdu spát s nadějí, že něco pěkného se mi bude zdát.

Můj druhý domov nese jméno Třebonín

Jitka Hašková 14.3. 13:23
V básničce je překlep - myslím, že má být zříceninu a ne zřícenu. Děkuji. Moc hezké.

Zemřela zpěvačka Eva Pilarová

Jana Šenbergerová 14.3. 10:27
Jen doplním, že se narodila v roce 1939. Zpívala krásně a svůj hlas si vzala s sebou, přesto nám tu zůstane ve spoustě různých nahrávek. Děkuji jí za to.

Jak se doma zabavit a zachovat si klidnou mysl? Tady je pár tipů pro seniory

Jana Šenbergerová 14.3. 09:42
Vždycky jsem si poradila, poradím si i teď. Máme tu vnuka, vařím, umožním mu v klidu plnit úkoly do školy a jinak budu fungovat stejně jako kdykoliv dřív. Budu dodržovat pravidla bezpečnosti a počkám si, až to koronavira přestane bavit.

Každý den s úsměvem, díl 5, zvířátkový

Irena Mertová 14.3. 09:20
Díky za hezké fotky pro dobrou náladu!

Běh času

Irena Mertová 14.3. 08:35
Někdy je to tak lepší... :-)

Putování k svatému Jakubu – 3300 km pěšky z Čech na konec světa

Jitka Hašková 13.3. 13:31
je to krásné putování. Hodně jsem o něm slyšela od známých, kteří to ušli.

Plný špajz zásob. V minulosti běžná věc

Ladislav Vesecký 13.3. 11:57
Plný sklep máme i my a to každý rok. Co se od rodičů naučíš, většinou děláš taky. Celý život se spoléhat jen na sebe, nikdy nevíš co se přihodí.

Zemřela olympionička Dana Zátopková

Zuzana Pivcová 13.3. 09:42
I krásný naplněný život jednou skončí. Paní Danu jsem dříve, když ještě žil i pan Emil, s ním občas potkala v Bohnicích na konečné, když jsem jezdívala k sestře. A jednou také jsem ji zažila na nějaké výstavě v trojském zámku. Byla úžasně příjemná, i navenek z ní vyzařovala skromnost a pohoda. Ráda si vzpomenu.

Gočárův Hradec Králové

Vlasta Rejmanová 13.3. 09:24
Moc hezké. Hradec je moje srdeční záležitost. Nevím, jak se mi povedlo hodnotit třikrát. Omlouvám se.

Jsi jako čas

Věra Ježková 13.3. 08:18
Zuzko, děkuji za krásnou ranní chvilku poezie.

Senioři v nouzovém stavu

Mirka Motyková 13.3. 08:03
Děkuji, humorné a ze života....

Nastala doba paniky. Jak proti ní bojovat

Lenka Kočandrlová 12.3. 11:49
Lidi jsou jen lidi. Teprve,když o něco jde,tak se mnozí projeví,jací jsou uvnitř. Spadne ta svrchní slupka a zůstane holá skutečnost. Někdo se nechá nachytat na první fámu,jiný nevěří ničemu a čeká,až co bude.Taky v tom má prsty povaha: kdo je cholerik a náchylný k přijímání špatných zpráv,ten spíš podlehne. Takový melancholický flegmatik jen v klidu usoudí,že nějak bylo a nějak bude.

Přísloví nám radí

Dana Puchalská 12.3. 09:03
Hezký článek. Přísloví mám ráda.

Honzík

Zuzana Pivcová 12.3. 07:23
Nevím, co bych Vám napsala. Všechno je málo. Děkuji.

Výstava Tvar je prázdnota, prázdnota je tvar

Irena Mertová 11.3. 12:17
Aleno, fotky jsou moc hezké, myslím hlavně klášter. Autorovy plastiky se do něj snad hodí, musela bych tam být a vnímat celkovou atmosféru. Pokud by je instaloval jinde, asi by se kouzlo ztratilo? Na mne to působí tak nějak vesele .... je to blbé, ale musela jsem se i smát.. to je asi právě tím, že je nevidím naživo :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.