Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pocta rodnému Kolínu III.
Věra Ježková 7.3. 11:21
Hano, děkuji za hezké a zajímavé zakončení kolínské trilogie. Mám jen otázku. Co náš pan prezident – že by na něj Kolín nebyl hrdý?
Třeba: "Russká trojka ve Vratislavicích"
Naděžda Špásová 7.3. 10:44
Evi, ta tvoje procházka musela být moc pěkná, koníci na titulce jsou parádní. Třínohý pejsek je kanón. Fotky jsou super. :-)
Osobní zkušenosti s péčí o osobu blízkou - co zajistit, čeho se vyvarovat
Jana Šenbergerová 7.3. 07:38
Dokud se člověk do podobné situace nedostane, nedovede si ani v nejmenším představit, co všechno obnáší. Každá rada je dobrá a čím dřív přijde, tím lépe. Jejich využití usnadní život všem, kterých se to týká, a ochrání pečující před kolapsem.
Nabízíme vstupenky zdarma do Divadla Archa
Jana Finkousová 6.3. 20:05
Dobrý večer, jsou vstupenky ještě volné?
Děkuji
JF
Co šíří koronavirus? Nezodpovědnost a sobectví
Danka Rotyková 6.3. 15:25
Souhlasím s Antonínem také. Je to nehorázné chování vůči ostatním lidem a tito lidé by měli za své chování nést zodpovědnost.
Nejpohodlnější křesla do obývacího pokoje
Dana Puchalská 6.3. 13:57
Když jsem probrala první důchod, koupila jsem křeslo - ušák, který je podobný prvnímu křeslu zde uvedenému. Jmenuje se Baron a je úžasně pohodlné.
Jen obyčejná dvacka
Dana Puchalská 6.3. 09:18
Ano Zuzano, není mnoho lidí, kteří se zachovají jako Ty. A to je škoda. Vzpomínám si na dobu, kdy jsem byla za pultem. Když jsem večer dělala kasu, musela jsem jakoukoliv nesrovnalost vyrovnat ze svých peněz. A nějak to ve mně zůstalo,proto i já vrátím peníze, které mi nepatří prodavačce či prodavači. Nemají to jednoduché.
Březnový bylinkář: Na žlučník ostropestřec, na pleť mrkev a řepík
Zuzana Pivcová 6.3. 09:11
Hodně dám na ostropestřec, už jsem ho v tinktuře několikrát užívala. Jedna léčitelka mi také kdysi poradila si dělat salát z mladých listů jarní pampelišky. Ne, že by byl zrovna chuťově lákavý, ale účinný. A na řepík také nedám dopustit. Kdysi mi ho poradil v lékárně náhodně jakýsi pán, když se mi po nešikovné manikúře podebralo nehtové lůžko. Koupel z řepíku pomohla. Díky za přehledné doporučení.
Z Přibyslavi k Žižkově mohyle
Věra Ježková 6.3. 07:51
Jarko, moc hezké fotky včetně popisek. Ráda jsem se prošla neznámými místy.
Barvy v Chuyho hrobce staré 4400 let jsou jasné, jako by je umělci nanesli včera, říká archeoložka Hana Vymazalová
Antonín Vácha 5.3. 20:04
Líbí se mi tyto články o úspěších českých osobností, v tomto případě vědců. Na to, jak jsme malá země, máme tolik chytrých lidí. Škoda, že to tak není v politice. Tam je to tragédie.
Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR připravila postup pro zařízení sociálních služeb
Jitka Hašková 5.3. 19:49
Teď bylo ve zprávách, že nejohroženější skupina jsou lidé nad 75 let.
Za dobrotu na žebrotu aneb jak zabít ratlíka
Eva Mužíková 5.3. 13:53
Ano, ti nejmenší " ratlíci" mívají statečné srdíčko a své pány dokáží bránit. Já se mnohokrát více obávala takovéhoto mrňousa, štěkajícího a lítajícího okolo mých nohou, nežli ke mně se přibližujícího dobrmana, či ovčáka....
Nepříjemné příznaky menopauzy? Víme, jak se jich zbavit
Věra Ježková 5.3. 12:03
Jako první mě napadlo, že ty už mám naštěstí téměř dvacet let za sebou.
Pocta rodnému Kolínu I.
Věra Ježková 5.3. 11:52
Milá Hano, děkuji za krásný článek. Do Kolína jezdím několikrát ročně asi 20 let, od té doby, co znám svého přítele. Za tu dobu jsem si ho velmi oblíbila a trochu i poznala. I jeho okolí. Přítel pochází z Velimi, na kolínském gymnáziu několik let učil. Těším se na pokračování. :-)
Odpolední pohoda
Hana Nováková 5.3. 09:08
Opravdu pohoda, máte tam krásný kraj, který jste hezky zfotila. Jen bych uvítala více popisů k fotografiím.
Kdo se bojí, nesmí do lesa
Eva Mužíková 5.3. 08:49
Hanko. Toto Tvoje dnešní dílo, velice se podařilo. I ta moje palice, nepodléhá panice.
Portál i60 mění tvář, bude modernější a uživatelsky přívětivější
Jana Šenbergerová 4.3. 18:23
Říká se, že člověk si zvykne i na oprátku. Dokud mě tu nebude nic škrtit, tak se pokusím se změnami vyrovnat. Zatím neděkuji, dokud si to všechno "neomatám". :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.