Přehled posledních diskuzních příspěvků

Portál i60 mění tvář, bude modernější a uživatelsky přívětivější

Jana Šenbergerová 4.3. 18:23
Říká se, že člověk si zvykne i na oprátku. Dokud mě tu nebude nic škrtit, tak se pokusím se změnami vyrovnat. Zatím neděkuji, dokud si to všechno "neomatám". :-)

Veselé Velikonoce

Jitka Caklová 4.3. 16:18
Chyba sem, chyba tam, kdo by protestoval, komu jde dnes o tradice a jejich pravost, "přece nežijeme ve středověku". 4 dny volna na konci dubna jsou, vzhledem k možnému teplejšímu počasí, určitě příjemnější. První jarní den byl 20. března 2019 a ve čtvrtek 21. března byl astronomický úplněk, tedy 24. března v neděli po prvním jarním úplňku, jsme měli doma Velikonoce . Na tomto portálu sice byla diskuze v rubrice Hobby, ale chybný termín Velikonoc nám vševědoucí pan Google zastřel nic neříkajícími "Velikonočními paradoxiemi". "Protestovala" jsem u článku, vcelku k ničemu, ale nijak mi to nevadí :-) https://www.i60.cz/clanek/diskuze/22305/moje-postrehy-o-podobnostech-a-odlisnostech-bratrskych-narodu-1-velikonoce "Jitka Caklová 25.3.2019 14:38 Mého otce láska k hudbě velice záhy dovedla k varhanám, stal se varhaníkem a coby mladý jinoch měl přezdívku Ježíšek. Maminka krásně zpívala a tak se stalo, že se jejich cesty v kostele spojily. Z toho také vyplynulo, že jako rodina jsme žili podle liturgického kalendáře a Vánoce i Velikonoce pro nás byly a pro mě navždy zůstanou posvátné. "Velikonoční paradoxie" jsme na chatu Hobby diskutovaly/i 6.3.2019 17:36 a jdou mimo mě. Pro mě ke svátkům jara, neboli k Velikonocům patří kočičky a první jarní květy a z těch týden před čarodějnicemi budou už jen odkvetlá košťata. Děkuji za přiblížení, jak probíhaly Velikonoce na Slovensku a jsem ráda že jsem z kraje, kde se nepolévalo, jinak bych asi patřila k těm, která by schytala ránu kýblem do hlavy :-) :-) Díky za hezké počtení a připomenutí Velikonoc právě v tomto čase, kdy kočičky jsou v plném květu."

Na táboře v Táboře

Naděžda Špásová 4.3. 13:32
Byla bych ráda, kdyby se to vrátilo do zajetých kolejí, myslím tím příspěvky k článkům. Věrko, promiň, teď už se to bude týkat tábora v Táboře. V Táboře mám jednu z mých nejmilejších kamarádek. Jednou jsem tam za ní byla, a jednou jsem byla v Táboře na školení. Jako město se mi moc líbí. Zajímavá vzpomínka. :-)

Trénink nezávislosti. Věc důležitá pro příjemné stáří

Růžena Kuželková 4.3. 09:00
Moc hezky napsané i já se směji,když někomu vyprávím,že "startuju"mozek každé ráno 2 otázkami na tomto portálu.Dnes jsem byla sice neúspěšná v jedné otázce,ale já to "hraji"ne pro výhru,ale pro pobavení. Je to můj rituál,pak si přečtu co "íčkaři" napíší na blok ,přitom popíjím kávičku a těším se co den přinese. Dnes se ukazuje sluníčko,tak by mohl být den pěkný,nó uvidíme,přeji všem hezký a spokojený nejen dnešní den.

Rozhraní

Jana Šenbergerová 4.3. 07:10
Zuzko, ty umíš potěšit i smutně laděnými verši. Věř, že netřeba se kát, jenom na sobě pracovat. A to ty děláš nejen pro sebe, ale i pro nás.

Marta - matka a dcera

Zuzana Pivcová 3.3. 19:55
Vlaďko, já bych se do takového příběhu tak zamotala, že bych nevěděla, kudy ven. Můj obdiv!

Změnit zdravotní pojišťovnu není složité a současné přehlašovací období trvá do konce března

Jitka Caklová 3.3. 11:42
Dnes, po třiceti letech rozhazování, už je to jedno, ale podle mého názoru, zdraví je celospolečenský zájem, ke kterému konkurenční boj o klienta nepatří. Pojišťovna by stačila jedna, pro přehlednost a dostupnost, s pobočkou v každém větším městě a s minimálními náklady na administrativu.

U pramene

Zuzana Pivcová 3.3. 09:46
Já myslím, že mnozí lázenští hosté se léčí obojím. :-D

Oči mrtvých lásek

Jitka Chodorová 3.3. 09:26
Ani nevíš, jak Ti rozumím, svým článkem jsi mě přivedl do nostalgie, upřesním, nostalgie plzeňské. Třeba to tlející listí je pro mě velmi vzpomínková záležitost, a co se týká těch lásek, já bych tam zahrnula ještě ty ztracené a promarněné.Nevíš, proč jsou teď mé oči vlhké? Díky za napsané Honzo.

Strašák koronavirus

Libuše Křapová 2.3. 15:32
Rozhodně nepanikařím, nesylím si zásoby, informace si ověřuji, o koronoviru vyhledávám vtipy a dávám je dál. Přesto mne Koronavirus poněkud vyvádí z míry. Ano, na chřipku je vyšší procento úmrtnosti. Rozdíl mezi ní a koro.. vidím v tom, že chřipku známe. Existuje na ni očkování. Jestli ho využijeme nebo ne, je je naše věc - já se také neočkuji, spíše se chráním tím tím, že v chřipkovém období moc nechodím mezi lidi. Nejvíce varující rozdíl mezi běžnou chřipkou a koronavirem je v tom, že chřipka se drží v oblastech. Zasáhne jednotlivé kontinenty jen v určitém ročním období v zimě. Nevím o tom (možná se mýlím), že by se vyskytovala najednou po celém světě. A také nemutuje tak rychle - v Číně a Německu už potvrdili, že onemocněli lidé znovu zmutovaným kmenem. Nehledám v něm politickou zástěrku (ale je to možné) ani nevyhledávám konspirační teorie o jeho vzniku. Jen bychom ho neměli zbytečně podceňovat.A jestli mne ta nanomrňavá barevná kulička s různými výběžky připraví o zájezd do Finska, tak to teprve pozná nepřítele.... Budu na něj horší než dezinfekce. :-(

Předjaří v Královské zahradě VIII

Jana Kollinová 2.3. 11:17
Úvodní fotografie je uměleckým dílem, alespoň tak na mě působily roztančené květní plátky svým aranžmá - rozcuchané. :-)

Včera, dnes a zítra

Anna Potůčková 2.3. 09:17
Soni kéž by každý následující den byl vždy lepší než ten dnešní. Zejména s ohledem na přírodu a její zákony. Nafotila jsi moc hezké fotky a na jaro se už také moc těším!

Zdánlivě obyčejné účesy, které sluší v každém věku

Věra Ježková 2.3. 08:46
Hezké. Můj účes by se mezi tyto hodil; jsem s ním spokojena. Jako mladá jsem si vlasy hodně tupírovala a lakovala – zpětně se mi to velmi nelíbí.

Koronavirus dorazil do Česka. Kde hledat informace, kam volat v případě potíží?

Soňa Prachfeldová 2.3. 08:38
Doufám, že černé scénáře nenastanou. Nejhorší, když vypukne strach a panika. Budem si pevne drzet umyté palce !

Březen, za kamna vlezem

Anna Potůčková 2.3. 08:33
No nevím , nevím, jestli za kamna budeme lozit. Letos to bude asi spíše naopak a brzy se přestane topit. Jinak dík za fotky, závidím Ti výhled na hory a řeku

Kdo je vítězem soutěže "Náš mazlíček"?

Dana Kolářová 1.3. 18:32
Blahopřeji vítězkám a díky soutěžícím za pěkné příběhy.

Tomu tedy říkám relax v lázních

Eva Mužíková 1.3. 11:47
Jitko, tak to byl relax... já bych, kdyby to šlo, vždy brala jen jednolůžák. Jo, ten dekolt v rašelinové róbě je " proklatě hluboký ":)))))))

Březen - měsíc knihy

Irena Mertová 1.3. 09:08
Čtečky jsou určitě praktické na cestování a nošení s sebou, lidé si čtou v tramvaji, ve vlaku atd. Synek ode mne dostal už druhou, ta první se záhy rozbila. A nejvíc si nakonec stahuje eknihy přímo do mobilu. Já čtu jen doma, a to knihy papírové - pro mne takové "opravdové", vnímám je jako celek - obrázky, úpravu, vazbu, vzpomínky - odkud pocházejí, a tak.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.