Přehled posledních diskuzních příspěvků
Proč se ženy smiřují se stárnutím mnohem hůře než muži
Jitka Caklová 18.2. 10:49
Zatím na sobě stárnutí nepozoruji, tak ani nevím "proč". 1/Svůj věk neodmítám, ale nic co se v tomto bodu píše neprovozuji :-). Možná až na to oblékání. Nechci, ani nechodím oblečená jako sedmdesátnice z dob mého mládí. Nevím, proč bych se měla cítit dotčená, když mi někdo řekne, že na svůj věk dobře vypadám, když se tak i cítím :-)
Když mladí baví seniory aneb Generace se spojují
Jitka Caklová 18.2. 09:26
Někdy by stačilo zaposlouchat se do slov Leoše Mareše a zamyslet se, když jsme sami byli mladí, jak jsme vnímali staré lidi a zda jsme u nich, na svůj přístup, zaznamenali zpětnou vazbu. O tom je život. https://www.youtube.com/watch?v=U4k5qB5jRdQ
Každý den s úsměvem (díl 3)
Jana Šenbergerová 18.2. 08:44
Všechny jsou dobré a tvé poznámky je ještě okoření. Ta s municí u mně vede. Je to bomba. :-)
Pomůže růžový šum statisícům seniorů?
Zuzana Pivcová 17.2. 13:26
Ráda bych se vyspala s růžovým šumem, :-D, ale jsem mizerný spáč, tak se pro projekt absolutně nehodím.
Toulky Francií (I.)
Zuzana Pivcová 17.2. 13:24
Velmi hezké putování, líbí se mi také ty informace spojené s někdejšími významnými osobnostmi.
Kam na jarní prázdniny? Třeba do hotelu Krakonoš v Mariánských Lázních
Svatava Páleníková 17.2. 12:57
Na lyže už ti asi nebude, ale takový začátek května by mohl být v Mariánkách fajn.
Co to asi je? Odhalení fotohádanky
Jana Šenbergerová 17.2. 12:53
Napsat jsem to nestihla, ale pórek jsem poznala a kapsle odhalila moje vnučka.
BRIT Monoprotein: Pochoutka pro alergické pejsky
Jana Kollinová 17.2. 12:17
Děkuji za článek, který může pomoci majitelům psů s alergií. Mám psa z útulku a již před osmi lety mi magistr, který měl útulek v péči doporučil krmivo Brit. V mezidobí jsem chtěla pejskovi přilepšovat různými TOP krmivy a nakonec jsme opět skončili u krmiva Brit. A chutná!! :) Jen občas vylepším konzervou.
Onkoložka Petra Garnolová: Všichni chceme žít co nejdéle, medicína však není všemocná
Jitka Hašková 17.2. 11:52
Nechci žít dlouho, když jsou přátelé všichni mrtvi. Chci být soběstačná do smrti. Už by mi nevadilo umřít.
Marta - grafiti a jiné potíže
Dana Puchalská 17.2. 09:06
Dočetla jsem celý článek a moc by mně zajímalo, jak to dopadne s Petrovou dcerou. Třeba jí pobyt na horách prospěje. Těším se na další pokračování.
S foťákem z Malovanky na Letnou aneb Můj první článek a první kilometry Do stovky
Věra Ježková 17.2. 08:08
Martino, vítej. Jsem ráda, že jsi článek napsala. Fotky jsou u tebe krásnou samozřejmostí. Budu se těšit na tvé další příspěvky z cest a výletů. :-)
Tip na výlet: Brdský vrch Houpák s panoramatickým výhledem do kraje
Věra Ježková 16.2. 15:24
Tak o Houpáku jsem nikdy neslyšela. Z mapy jsem si zjistila, že řadu let jsem trávila prázdniny asi 20 km od něj. :-)
Krása knihy
Hana Rypáčková 16.2. 14:24
Velmi zajímavé. Můj tatínek se naučil vázat knihy od svého tchána a vázal nám časopisy i brožované knihy. Měl na to lis a takové udělátko , dělal i tlusté knihy. Máme je dodnes a pohádkové lístečky jsou oblíbené.
Výchova koček v Česku
Anna Potůčková 16.2. 09:56
Od r.2017 uplynuly 3 roky. Tak mám otázku, zda už za ty 3 roky jsi tu dceru Pepoška naučila zdravit :-) ?
Co to asi je?
Vladislava Dejmková 16.2. 08:57
Nechci to zkazit ostatním, ale myslím si, že jsem obojí identifikovala. Obojí používám.
Jak jedí čeští senioři? Odbývají se i hodují
Margita Melegova 15.2. 18:35
Tak bidne jak se pise v uvodu jsem nikdy nejedla, jen zdravotni problemy mne nuti zmenit celozivotni styl vareni, z naseho jidelnicku mizi blbouny, buchty a podobne dobroty, ale nahradila jsem je jinym jidlem pro mne do te doby neznamym, velkym pomocnikem jsou Kaloricke tabulky a zivot jde dal.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.