Přehled posledních diskuzních příspěvků

Do modra

Zuzana Pivcová 15.2. 08:07
Je krásné mít kolem sebe modrou a je krásné číst Tvé verše o ní. Modrou jsem dlouhá léta nenosila a asi mi energeticky scházela. Teď jí zase začínám přicházet trochu na chuť. Díky!

Lavičky

Zdenka Soukupová 14.2. 13:57
Oldřichu, krásně jste si s tou přihláškou poradil. To by bylo, aby obec ty peníze nedostala! Už víte, co za ně pořídíte? Kdyby to bylo něco hmotného, tak prosím zase popis instalace. :-)

Náš mazlíček Lumpík

Hana Šimková 14.2. 12:27
Nechcete snad říci, že jste tu myšku ubila tím kladívkem

Babi, půjčíš mi peníze? Senioři často řeší finanční problémy svých dětí a vnoučat

Olga Škopánová 14.2. 10:08
Ony to ty děti snad časem také pochopí i když je to těžké, protože ten starý model (babička kasička) fungoval mnoho let.

Modlitba holky seniorky

Jitka Hašková 14.2. 09:49
Moc hezké a dodává energii.

Zimní cestování do mé rodné vesničky

Hana Nováková 14.2. 09:21
Maruško, dojala mě prosebná slova, já vím, každý si nese to své břímě a pak ho to táhne vždy domů, většinou domů tam, kde se narodil. Drahanská vrchovina je krásná, sice znám jen z foto, ale ta stála za to. díky za článek i krásnou zimní podívanou

Petr Neužil: Snad se dožiji toho, že se pacienti budou více starat o své srdce

Jitka Caklová 14.2. 08:23
Díky za velice informativní rozhovor s PANEM profesorem, je to vzácný člověk. Nevím kde bere tolik energie k uzdravování nejen srdcí, když ví že 80% pacientů si toho neváží. Už je to šestnáct let, co naučil vyšlapovat srdce mého manžela a dodnes mu vyšlapuje dobře :-)

Antonín Procházka: Herec nepotřebuje kritiku, herec potřebuje pochválit

Marie Měchurová 13.2. 12:51
Mám ho ráda jako herce i jako autora. Jednou naši ochotníci hráli jednu jeho hru (název mi vypadl). Ale konstatovali jsem, že za 50Kč jsme se pobavili víc, než v Národním divadle za 700Kč.

Nová fotosoutěž: Fauna kolem nás

Marie Měchurová 13.2. 12:36
Už jsem začala pátrat v archivu. Všem soupeřům přeju ten správný výběr !!

Mám ráda kuchařské knihy - díl LVI.

Zuzana Pivcová 13.2. 12:06
Sladkému se snažím dost vyhýbat, ale když už jen ty názvy jsou tak lákavé, jen je prozkoumat!

Můj mazlíček Bakula

Zuzana Pivcová 13.2. 09:52
Pejsek byl zkřížený hodně atypicky, ale zažila jsem na Jižním Městě rodinu, viditelně intelektuálskou, která obdobně vypadajícího miláčka měla. No a co? Naše milá Lesanka kdysi v Týně byla údajně kříženkou setra a jezevčíka. A mezi těmi je zatracený rozdíl. A naše maminka s ní měla hned ze začátku, co jsme si ji vzaly, obdobný "milostný" zážitek se sousedovic Punťou. Následně jsme ji vzaly k veterináři, ten jí dal injekci, a když zaječela, tak drsňák pravil:" Neměla jsi se čubčit." No, pouze reprodukuji. Článek se mi, Maruško, moc líbí.

Altán smíření a dvě studánky

Zuzana Pivcová 13.2. 09:45
Tedy, Jarko, Ty jsi básnící cestovatelka. Mně by se nic podobného nevynořilo!

Kamarádi Čak a Šaton

Zuzana Pivcová 13.2. 09:31
Ta cena by ve mně vyvolala nedůvěru, ale tady to dobře dopadlo. Někdy je obdivuhodné, jak se spřátelí starší zvíře s nově příchozím mladým. A díky němu i omládne a získá další chuť do života. Slyšela jsem to vyprávět a samy jsme to zažily dvakrát u koček. Příběh se mi moc líbí, děkuji.

Revmatoidní artritida napadá měkké tkáně kloubu. Dá se léčit, když ji odhalíte včas

Karel Boháček 13.2. 07:41
No z mých známých / a znám je od dětských let/ se nikomu nepodařilo vyléčit artritidu i když přišel brzo k lékaři.

Starší žena a mladý muž. Takový vztah už dávno není tabu. Ale jak dlouho vydrží?

Věra Ježková 12.2. 17:38
Ať si má každý, koho chce. Nesdílím občas se vyskytující názor, že starší žena vedle mladšího omládne. Já se cítím přirozeně mladší vedle muže staršího a nemusím se nijak snažit. Na mladší jsem nikdy nebyla. :-)

Dvě tváře lásky

Zuzana Pivcová 12.2. 14:36
Je to opravdu nezvykle komplikovaný osud, v němž se odrážejí různé lidské povahy. Snad alespoň ten Péťa dopadl docela dobře.

Kasina, vycházky, spolky. Tak žijí senioři ve Španělsku

Marie Ženatová 12.2. 11:57
V roce 1969 jsem porodila svou první dívenku a pak mne v porodnici převezli na pokoj, kde se mnou ležely dvě profesorky, které učily na střední škole v Blansku - velmi dobře jsme si vzájemně povídali. Nejvíce mne zaujala ale jedna z nich, která žila nějaký delší čas se svým manželem ve Španělsku, který jako inženýr tam pracoval na montážích. Vyprávěla zážitky ze země, pro většinu z nás tehdy nedostupné - ale co mne nejvíce tehdy zaujalo: "U nás lidé hlavně chodí do práce, pak po odpolednách budují chaty, staví domy, ale vlastně nežijí. Ve Španělsku je to jinak - tam většinou lidé tak nedbají na to, aby měli lepší a honosné zařízení bytu nebo lepší dům než soused, ale tam prostě žijí. Už v podvečer chodí krásně oblečení a upravení do kaváren, restaurací, tancovat - prostě nikdo nesedí doma - tam celé rodiny žijí společně venku a baví se se svými příbuznými, přáteli, sousedy..."

Už jen moje Pepinka

Libuše Křapová 12.2. 11:12
Ano, zvířata jsou mnohem chytřejší, než bychom byli často ochotní připustit. Vaší ztráty je mi líto, vím, jak to bolí

Jaká jste tchýně? Několik zásad, jak tuto roli zvládnout co nejlépe

Lenka Kočandrlová 12.2. 09:55
Tak to já jsem superandělská ( stínová )tchýně.Moje děti žijí s partnery již dost dlouho,ale ani mne nenapadne,se jim do něčeho montovat.Je to jejich volba,jejich život,jejich domácnost.Když potřebovali pomoc,tak jsem šla,udělala a šup zpět do svého.Není nad to,když je mezi rodiči a dětmi mnohasetkilometrová vzdálenost.Já zatím nic nepotřebuju,vše si udělám,opatřím,zařídím sama.Neotravuji telefonováním,necpu vlastní starosti druhým.Možná jednou,ale do té doby nechám děti žít jejich vlastními životy.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.