Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jaká jste tchýně? Několik zásad, jak tuto roli zvládnout co nejlépe
Lenka Kočandrlová 12.2. 09:55
Tak to já jsem superandělská ( stínová )tchýně.Moje děti žijí s partnery již dost dlouho,ale ani mne nenapadne,se jim do něčeho montovat.Je to jejich volba,jejich život,jejich domácnost.Když potřebovali pomoc,tak jsem šla,udělala a šup zpět do svého.Není nad to,když je mezi rodiči a dětmi mnohasetkilometrová vzdálenost.Já zatím nic nepotřebuju,vše si udělám,opatřím,zařídím sama.Neotravuji telefonováním,necpu vlastní starosti druhým.Možná jednou,ale do té doby nechám děti žít jejich vlastními životy.
Když nechybí odvaha, tak na věku nezáleží
Dana Puchalská 12.2. 09:09
Mně osobně se nejvíc líbí snímek č. 3 a 8.
Letos poprvé Do stovky
Hana Nováková 12.2. 09:04
Věrko, prošla jsem s vámi a děkuji, nohy mě nebolí a zase jsem se obohatila o krásnou přírodu, je vidno, že park se udržel přes vichřici a to je dobře.
Marie Magdalena Dufková: Tanec je droga, která vás drží do pozdního věku
Marie Doušová 11.2. 10:31
Na tanec mám krásné vzpomínky a nejraději sleduji taneční soutěže . Sama jako velmi mladá jsem soutěžila v tancích a docela úspěšně , ale můj tanečník se oženil a začaly být problémy . Najít dobrého tanečníka bylo dost obtížné a tak jsem nakonec s tancem přestala. Dlouho ještě po soutěžích jsem si shovávala taneční šaty ,ale pak jsem si řekla ,netančím já , ať jdou tančit ještě moje šaty. Předala jsem je jedné úspěšné tanečnici a sledovala , jak vítězí a jak jí to sluší. Stále tanec miluji , ikdyž můj manžel nikdy rád netančil. Moc hezký článek i foto. Dík.
Každý den s úsměvem (díl 2)
Jitka Hašková 11.2. 09:14
Bezva, akorát v poslední větě článku zůstal ne překlep, ale nedoklep - PS Knížku o krkovi. Z fotek mi došlo, že se jedná o knížku krtkovi. Prima zkouška odhalování, co tím bylo míněno.
Musíme si pomáhat aneb Jak jsem bojoval s rakovinou
Danka Rotyková 11.2. 07:43
Pane Farský, velmi hezky jste popsal tězké období s nemocí. Váš pravdivý příběh je posílením pro ostatní, kteří nemají tolik optimismu a naděje. Přeji hodně sil do dalších dní.
Marta - zpověď
Zuzana Pivcová 10.2. 14:46
To je divné, že to dceru takhle naráz přepadlo. Projev bych odhadovala spíš na důsledek nějaké nepříjemné jednorázové události. :-D
Kmochův Kolín 2020
Marie Novotná 10.2. 11:16
Před lety tam žil bratr maminky.Moc ráda jsem tam jezdila,je to krásné město.Ze zahrádkářské kolonie už zbyla jen ta vodárenská věž,dnešní rozhledna.Je úžasná.Jů,to bude krása.Díky za pozvání,ale tento termín nemůžu.
Výlet k Jelení a Svatohubertské studánce
Zuzana Pivcová 10.2. 09:08
Líbí se mi název Altán smíření. Různá pamětní místa by měla zůstat hezky udržovaná, ať je má ve své správě kdokoliv.
Hledá se ideální partner ve vyšším věku. Dá se vůbec takový najít?
Jarmila Komberec Jakubcová 10.2. 09:06
S manželem jsem se seznámila na seznamce, on vdovec. Prožili jsme spolu čtyři roky a nakonec jsme uzavřeli sňatek. Střídavě jsme žili buď u něj v domečku nebo u mě v domečku. Jezdili jsme spolu na wellnessové pobyty, byli jsme několikrát u moře. On pracoval i já stále pracuji. Vše jsme zvládli. Třeba střídavě vařili, manžel zase pro mně udělal skleník s aut.zavlažováním, postavil s kamarády krb a vůbec jsme žili velmi aktivně. Bohužel o Vánocích r.2018 skonal. I pozdějším věku se lze seznámit a prožít kus hezkého života.
Držení diety je ztráta času, říká prezidentka fitness
Dana Hošková 10.2. 08:07
Něco podobné jsem četla už mnohokrát. Myslím si, že v seniorském věku každý, kdo si chce udržet váhu, ví, co se mu nejlépe osvědčuje. Článek se hodí spíš pro nižší věkové kategorie.
Fotky černobílé
Elena Valeriánová 10.2. 08:06
A všechno odvál čas, jen naše mladí zůstalo v obrázcích zakleté. A my se ptáme "bylo - nebylo"?
Zážitek s loveckým psem
Naděžda Špásová 9.2. 13:07
Jano, hlavně, že to dobře dopadlo, pes byl asi z okolí a od majitele, tedy jestli nějakého měl, je to nezodpovědné. V horším případě byl vyhozen z auta.
Toulání po malebné krajině Českého středohoří
Jitka Hašková 9.2. 09:52
Hezký výlet a bezvadné fotky. Děkuji.
Opravdu byste chtěli být znovu mladí?
Marie 00000 9.2. 09:00
Mládí má svoje výhody - hlavně po stránce fyzické. Pokud bych měla být znovu mladá, bez zkušeností, znalostí zralého věku, a procházet znovu problémy, které jsem řešila, ani ne. Doba není jednoduchá, ani pro ty mladé. Pokud bych měla omládnout se svými zkušenostmi, znalostmi, tak by se se mnou nikdo nebavil, takže by to bylo také na prd. Jsem spokojená tak, jak jsem, a jsem vděčná za to co mám, že ještě chodím, vidím, slyším. Kdyby se mě někdo zeptal jestli chci být znovu mladá, tak bych se ho zeptala " Co za to"?
Odhalení fotohádanky - co jsem to vyfotila.
Jarmila Komberec Jakubcová 9.2. 08:18
Dano tak to bych fakt neuhodla
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.