Přehled posledních diskuzních příspěvků
Průzkumy na témata: seniorské bydlení a řetězové e-maily
Jana Šenbergerová 8.2. 19:47
Oba dotazníky jsem vyplnila. Trvalo mi to déle než 5 minut. Asi jsem pomalá. :-)
Mladí se těší na penzi s naivními představami
Věra Halátová 8.2. 18:49
20% mladých lidí. Těch dvacet procent je z jakého množství? Ze stovky, z tisíce, z milionu? Když mi bylo asi tak pět roků a moje babička dostala poštou svůj důchod, 300,-- Kčs, tak jsem to viděla jako obrovské peníze a že babička nemusí nikam chodit do práce a když se mne, v těch mých pěti letech, někdo zeptal, čím chci být, tak jsem řekla, že důchodkyní. Ta matka toho Radima, když má 63 roků a těší se na penzi - ona v ní ještě není? No a když si její syn bere půjčky jako divý, co matka s tím? Je dospělý. S tím bych si já hlavu nelámala.
Glosa o vyčleněných seniorech
Lenka Kočandrlová 8.2. 12:24
Myslím si,že záleží na tom,jestli se člověk v důchodu nechá vystrkat do pozice senior v tom horším slova smyslu,nebo se stane jen člověkem s vrásčitým obličejem,ale s úplně mladým duchem,který se nenechá nějakými trapnými narážkami zmást.
Lenka Lindaurová: Současné výtvarné umění je v krizi
Lenka Kočandrlová 8.2. 11:33
Není v krizi,ale bohužel se pravé umění moc na veřejnost nedostane.V TV se ukazují jen samé matlanice,instalace,videa,čmáranice.Za umění se nám cpou nějaké nesmysly,právě ta Šedá co dělá,to není nic.Ceny Chalupeckého se už nedávají za umění,ale za podivné počiny! Ve světě ,myslím tím skutečné světové aukční síně,galerie,není z Čechů vlastně nikdo obchodován,někteří jen tak paběrkují,u nás si pak hrají na světové.Pamatuji si,jak jsem byla v 80.letech v Mnichově v jedné galerii,a viděla tam jako "umění" kopec písku a v něm zapíchané praporky! Co si myslet o "uměleckém předmětu",jímž je rozházená a odpadky posetá postel "umělkyně"! Podle mne není uměním ani banán přilepený na zdi,ani žralok naložený ve formalínu.Představme si,co nám zbylo z dávno minulých dob: krásné sochy,mozaiky,obrazy.Co po nás zbyde z naší doby???
O prostatě muži nevědí, než ji postihne rakovina. Změňte to
Antonín Nebuželský 8.2. 11:23
Myslím, že by měl praktický lékař připsat ke kontrole krve taky PSA. Potom by bylo jasno. Ale zřejmě je toto vyšetření drahé, tak se plošně neprovádí. Sám jsem požádal o vyšetření PSA, "natočili mi ho a co myslíte... měl jsem ho tam" Tedy 6.3 biopsie a rakovina... Po ozáření fotonem zatím" OK
Pěšky Rejvíz - Dolní Údolí
Marie Ženatová 7.2. 13:28
Milá Elen moc děkuji za článek i fotečky, které mi připomenuly výlet do Zlatých Hor, prochodila jsem i celou osadu Rejvíz - ovšem bylo to na podzim - ale před mnoha a mnoha roky... Tato zimní krajina se mi líbí daleko víc, protože sníh je už i u nás moc vzácný...
Val Gardena: lyžování s bonusem
Elena Valeriánová 7.2. 11:39
Nelyžuji, ale dovedu se představit ty nádherné fotky :-)
Děti se musí hodně chválit, míní rodiče. Podle prarodičů se to s chválou přehání
Karel Boháček 7.2. 11:32
Děcka potřebují samozřejmě trochu podnětné kritiky, ale hlavně opravdu chválit. Znám to osobně, kdž jsem chodil do hudebek LŠU. Rodiče mně nikdy nepochválili a mně to fakt pak nebavilo. Ve výtvarném kroužku mně chválil pan prefosor a taky mně to pozvedlo k nějakým metám a výsledkům.
Vševědoucí doktor Google: Na co se ptáme nejčastěji?
Karel Boháček 7.2. 10:26
No některé informace ani doktoři neznají. Chválím proto internet.
Filípek
Dana Puchalská 7.2. 09:35
Věrko, myslím že tenhle příběh jsem od Tebe slyšela na jednom z našich setkání. :-) :-) A jsem ráda, že jsem konečně Filípka i viděla. Ano, někteří páníčci jsou exoti. A říká se, že pejsci z tzv. pouliční směsi jsou mazaná stvoření. A Filípek toho byl důkazem.
Okolo milované Sázavy
Dana Puchalská 7.2. 08:34
Jarko. To je krásná
zveršovaná procházka. Je tam u Tebe moc hezky.
Komorní módní přehlídka v secesním domě U Nováků, Praha
Zuzana Pivcová 6.2. 14:45
Znám jen některé obchody s názvem Magic Helena. Ale kdo pořádá přehlídku a odkud jsou brány modelky, to nevím.
Alfred Baudyš: Dvakrát unikl smrti, teď oslavil sté narozeniny
Antonín Vácha 6.2. 14:03
To jej vážně příběh na knihu nebo filmový scénář. Tak na zdraví, pane Alfréde!
Život se psem i kočkou aneb Tak se na mne nezlob!
Anna Potůčková 6.2. 13:30
Moc hezky a s vtipem napsáno. U pasáže se žabkou jsem se smála představovala jak skáče žaba a pes. Libuško díky, v současné době potřebuji takové příběhy jak sůl, abych nemyslela jen na to za naše Hanička budu či nebude chodit!. Dcerce hned pošlu odkaz na článek, když je tam její pejsek na titulní fotce!
Bobík z útulku
Libuše Křapová 6.2. 09:10
Aleno, kéž by se všichni pejskové měli dobře, našli své hodné páníčky, jako ten tvůj :-)
Když se stanete obětí vlastních myšlenek
Hana Šimková 6.2. 08:56
Bohužel mně poslední dobou ovládají nejen myšlenky negativní, ale myšlenky vůbec .Nevím čím to je. Dříve jsem je dokázala zahnat , ale poslední dobou to nejde.Nakonec vždy zvítězí prášek, protože ty myšlenky uklidnit schopná nejsem.
Z centra do Vršovic
Zuzana Pivcová 6.2. 08:28
Jarko, Ty to tedy bereš hákem. Ale správně děláš. Nad schopností zveršovat výlet žasnu. :-D
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.