Přehled posledních diskuzních příspěvků
Z centra do Vršovic
Zuzana Pivcová 6.2. 08:28
Jarko, Ty to tedy bereš hákem. Ale správně děláš. Nad schopností zveršovat výlet žasnu. :-D
Únor bílý, pole sílí
Marie Seitlová 6.2. 07:19
Evi, krásná zimní podívaná. U nás bílo není, tak jsem se pokochala zde. Moc se mi fotky líbí, zrcadlení v rybníku je moc pěkné. No a bez pejsků by to u tebe nemohlo byt. Díky.
Don Bosco
Zuzana Pivcová 5.2. 11:21
Salesiánské středisko je na Kobyliském náměstí v Praze. Když někdy jedu v neděli k sestře, potkávám lidi, kteří jdou z tamní bohoslužby na autobus. Jsou to hodně i rodiče s dětmi. Pořádají i různé kulturní akce, ale nikdy jsem tam nebyla. Díky za informaci, Soňo.
Přežila světovou i občanskou válku. Nyní se stará o řecké seniory v Ostravě
Zuzana Pivcová 5.2. 11:09
Je to úžasná paní s osudem podobným zpočátku sestrám Elefteriadu. Je hezké, že se stále stará o své krajany.
Únorový bylinkář: Myslete na své ledviny
Margita Melegova 5.2. 08:30
Unor je pro mne ledvinovy mesic, piju caje pravidelne uz leta podle receptu patera Ferdy.
Básně 8
Jitka Hašková 5.2. 07:30
Hezké, ale depresivní. Raději jsem se dnes po probuzení usmála, protože moje tělo překonalo zase jako každou noc spoustu nemocí, a cítí se dobře, bez bolestí, tak jsem si ještě chvilku poležela a vychutnala krásný pocit klidu.
Bohémské tašky jsou opět v módě
Věra Ježková 4.2. 14:52
V mládí jsem si jednu upletla, ovšem proti těmto byla decentní. Na divoké barvy nejsem.
Radim Uzel: Nemáte chuť na sex? Běžte na ryby nebo do hospody
Karel Boháček 4.2. 14:09
Jo a nebudeš mít chuť na sex napořád. Chmelovina a nastydlé přirození z rybařiny zaručeně odmítne sex.
Každý den s úsměvem
Naděžda Špásová 4.2. 11:04
Álo, povedlo se, usmívala jsem se. U nás je zrovna jaro, slunce svítí na plný pecky. (ʘᴗʘ✿)
Maminka a jejích 9 křížků
Růžena Kuželková 4.2. 10:06
Moc hezky vyjádřeno,co k tomu dodat - vše bylo řečeno.
Život, jak má být a ne jinak
Mirek Hahn 4.2. 09:16
Asi to bylo správně vepsáno v knize osudu... :-) Moc pěkný článek.
Lednové zimy od roku 2014: Kromě té loňské byly všechny poněkud vrtkavé
Zuzana Pivcová 4.2. 08:14
Aničko, jsou to nádherné fotky. Já si říkám, ať už je zima se sněhem nebo bez, důležité je, aby to prospělo přírodě, my už se nějak přizpůsobíme.
Marta - fotoatelier
Zuzana Pivcová 3.2. 18:46
Vzpomněla jsem si, jak jsem se po mnoha letech setkala se svým někdejším přítelem - fotografem a on mě nafotil na celý kalendář 2013. je to pár let, ale dnes už bych se nenechala. Marta je mladší a odvážnější. :-D
Pravdivá pravda o šíření koronaviru
Mirek Hahn 3.2. 13:52
Pane Čepelko, a jak to tak všechno víte? Obsluhoval jsem Anglického krále... tedy pardon, omyl, ...vlastně českého prezidenta. :-)
200 let od narození Boženy Němcové
Věra Ježková 3.2. 12:21
BN byla jistě obdivuhodná žena s nelehkým osudem. 4.2., 21.00, ČT2: Obrazy ze života Boženy Němcové.
Pejsek Matýsek
Eva Mužíková 3.2. 09:33
Haničko nádherný článek, ze kterého je Tvá láska přímo cítit. Abys zase nehledala to Tvé zlatíčko, vyměň deku za zelenou, na ní nesplyne:))))
Vášní seniorky Aleny Šnejdrlové je turistika. Ročně ujde přes tisíc kilometrů
Alena Tollarová 3.2. 08:48
Děkuji za rozhovor a přeji jmenovkyni hodně našlapaných kilometrů a zážitků z naší krásné přírody.
Pár přátel stačí mít
Jitka Caklová 2.2. 14:29
Já také. Je to krásný svět a ne vždy nám je naděleno, co si nepřejeme. Díky E+L+M ♥
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.