Přehled posledních diskuzních příspěvků

Priessnitzův dortík

Zuzana Pivcová 30.1. 11:16
Akce to byla určitě zajímavá, obdivuji i takovouto tvořivost. Jen s ochutnáváním se už držím dost zpátky. :-D

Zimní horké nakopáváky. Jak připravit nejlepší svařák nebo irskou kávu?

Věra Ježková 30.1. 10:12
Slovo nakopávák právě obohatilo moji celkem slušnou slovní zásobu. Dala bych si postupně všechny. :-)

Stýskání

Zuzana Pivcová 30.1. 09:14
Je to krásně napsané a je to u řady osamělých lidí realita. Jenže takhle asi žije někdo, kdo pasivně očekává někoho konkrétního. Kde je vlastní aktivita?

Z jaké rostliny jsou tato černá semena?

Anna Potůčková 30.1. 08:37
Myslím si, že vím o jakou rostlinu jde. Rostlina pravděpodobně pochází z Asie - z tropických oblastí. Rostlina by měla mít také protinádorové účinky.

Bylinkář 2020: Leden

Jana Šenbergerová 29.1. 13:03
Spousta dobrých a osvědčených rad. Cibulový sirup si raději dělám s medem místo cukru.

Nový problém seniorů: chybí jim vnoučata

Anna Potůčková 29.1. 11:49
Naštěstí tento problém se mně ani manžela netýká a od dvou dcer máme celkem 6 vnoučat (2 vnuky a 4 vnučky). Dcery po této stránce k nám byly dost štědré :-).

Naše Majka

Dana Puchalská 29.1. 11:31
Moc hezké a milé vzpomínky.

Z Břevnice oklikou na Ronovec

Marie Novotná 29.1. 09:12
Koukám a nestačím se divit, jak stovku veršuješ a nepoleviš, chodit. Povedlo se, jdeme, slyš, a ty máš k cíli stovky blíž.

Babička smí domů, jen když uvaří

Jana Hošková 29.1. 09:12
Řekněte, že to není pravda... :-((

S věčnou proměnou

Jitka Hašková 29.1. 07:10
Zuzko, krásná báseň, jako vždy, když je od tebe.

Marta - i v lednu je co fotit

Jaroslava Handlová 28.1. 13:40
Hezký výlet i s malým erotickým vyústěním. Pěkně napsané, jen mne mrzí, že se zde neobjevily žádné fotky aspoň z té „zdařilé" fotografické expedice.

Účesy pro jemné vlasy a každý věk

Danka Rotyková 28.1. 12:36
Jsem přesně typ s jemnými polétavými vlasy, takže jsem se moc těšila na účesy na fotkách. Ale zdá se mi, že ty dámy jsou čerstvě od kadeřníka, s dávkou tužící pěny a také laku na vlasy. Jinak by vlasy prostě takhle nedržely. A nebo ty dámy mají vlasy silnější, které neplyhnou a nepoletují. Nevím, třeba se pletu.

Šli z východních Čech na Palachův pohřeb pěšky. Sto padesát kilometrů

Danka Rotyková 28.1. 12:30
Děkuji za článek, je potřeba si občas připomenout sílu a odvahu lidí v těžkých časech. Třeba už na to budou naše děti kolem čtyřicítky slyšet. Moc by mě to potěšilo. Pro mého syna končí historie rokem 1945, novodobé dějiny ho už nezajímaly.

Lednové toulání

Alena Vávrová 28.1. 11:08
Pěkně jste se s Mystinkou potoulaly.

Cestující šprýmař

Zuzana Pivcová 28.1. 07:42
Tohle je legrace, ale s novými soukromými dopravci je to někdy hezky zmatené, že ani průvodčí neví, co a jak.

Fotoreportáž: Černé jezero

Naděžda Špásová 27.1. 11:13
Černé jezero je fakt černé? Hezký výlet, u nás je tak hnusně, že se nedá nikam jít, natož fotit. (◕ᴗ◕✿)

Předpokladem dobrých vztahů mezi partnery či přáteli je tolerance

Jitka Caklová 27.1. 10:28
Wikipedie: "Tolerance (z latinského slovesa tolerare, snášet, strpět) nebo snášenlivost znamená ochotu, schopnost nebo možnost člověka nebo společnosti žít vedle lidí s jinými názory, postoji a přesvědčeními nebo přijímat či dokonce snášet něco samo o sobě spíše nežádoucího nebo nepříjemného." Osobně nevím, proč bych měla "přijímat či dokonce snášet něco samo o sobě spíše nežádoucího nebo nepříjemného." Nebo jsem význam slova "tolerance" špatně pochopila?

O glajchšaltování lidí

Dana Puchalská 27.1. 09:31
Moc zajímavá úvaha. U nás doma se často říkalo... "No nazdar, ten zas přešaltoval a nějak rychle.

Jaké vybrat auto? Nejoblíbenější automobily pro seniory

Jana Šenbergerová 27.1. 09:25
Ráda si auta prohlížím, ale už k žádnému nevzhlížím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.